Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια καλησπέρα,ψάχνομαι να ανοίξω Ίντερνετ καφέ σε επαρχιακή πόλη και θελω τα φώτα σας..

Θα βάλω λοιπόν 15 υπολογιστές και 4 PlayStation για αρχή τουλαχιστον.τον καθε υπολογιστή τον εχω υπολογίσει γυρω στα 1000€ και 1500€ το καθε PlayStation με την τηλεόραση του.θελω αν μπορείτε λοιπόν να μου προτείνετε συστήματά που με μια μικρή αναβάθμιση στο μέλλον να ειναι και πάλι οκ για να σηκώνουν τα παιχνιδια και αν γνωρίζετε κανενα μαγαζί για χονδρική.μετα θελω να μου πείτε που να απευθυνθώ για δίκτυα και στήσιμο γενικα του μαγαζιού με software για Ίντερνετ καφέ κτλ.και τελος αν γνωρίζετε κανενα μαγαζί για έπιπλα..και οτι αλλο γενικα μου ξεφεύγει...ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Τι έτος έχουμε; Υπάρχουν ακομα νετ καφε;;;  :shock:

Μάλλον έχεις χρόνια να βγεις από το σπίτι σου…. Ή όταν περπατάς έξω κοιτάς την οθόνη του κινητού και όχι τριγύρω.. αλλιώς θα τα έβλεπες…

Δημοσ.

Στο ερώτημα σου δεν ξέρω απάντηση, αλλά αυτό που μου ήρθε είναι εάν μπορείς να αγοράσεις franchise. Ώστε να έχεις και τις τιμές των προμηθευτών τους.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν νομίζω να αξίζει να ρίξεις πλέον τόσα πολλά €€€

Αν έχεις τόσο μετρητο σκέψου κάτι άλλο να ανοίξεις.

Το να σκάσεις 25000€+++ σε τέτοια επιχείρηση πλέον θα κάνεις απόσβεση (αν κάνεις) σε καμία 20αρια χρόνια.

Εκτός και αν εκεί στο μέρος σου δεν έχει κανείς ιντερνέτ και έχεις τρελή νεολαία και πιτσιρικάδες που ψήνονται για τέτοιες φάσεις ακόμα...

• Like 3
Δημοσ.

Μπορουμε να κανουμε focus στο θεμα??δεν νομιζω να ζητησα την γνωμη σας για το αν θα το κανω...Ζηταω απλα ανθρωπους με γνωσεις πανω στο αντικειμενο..εγω παιρνω το ρισκο δεν νομιζω να ζητησα απο καποιον σας χρηματα...

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον έχεις χρόνια να βγεις από το σπίτι σου…. Ή όταν περπατάς έξω κοιτάς την οθόνη του κινητού και όχι τριγύρω.. αλλιώς θα τα έβλεπες…

μαλλον δεν υπαρχουν στις πολεις, στα χωρια που δεν εχουν τα παιδια υπολογιστες και δεν εχει φτασει το ιντερνετ μπορει να εχετε ακομα...

προσωπικά εχω να δώ χρόνια, κυριολεκτικά, με εξαιρεση τα αφροπακιστανικα που πανε οι μεταναστες για να μιλησουν με τους δικους τους στο εξωτερικο...

εν πασει περιπτωση, το αποφασισε δε μας πεφτει λόγος, κατα τα αλλα θεωρω οτι απο το 2009-2010 εχουν κλεισει το 95-98% απο αυτα καθως δεν εβγαιναν πλοεν...

Δημοσ.

Προφανως και υπαρχουν ακομα και σε μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτο που αναφερεσαι.Ειδικα τωρα που τα esports τεινουν να γινουν φαινομενο και στην Ελλαδα,τα ιντερνετ καφε δεν πεθαινουν.Σαφως και ο αριθμος τους ειναι αρκετα μειωμενος σε συγκριση με την προυγουμενη δεκαετια βεβαια

μαλλον δεν υπαρχουν στις πολεις, στα χωρια που δεν εχουν τα παιδια υπολογιστες και δεν εχει φτασει το ιντερνετ μπορει να εχετε ακομα...

προσωπικά εχω να δώ χρόνια, κυριολεκτικά, με εξαιρεση τα αφροπακιστανικα που πανε οι μεταναστες για να μιλησουν με τους δικους τους στο εξωτερικο...

εν πασει περιπτωση, το αποφασισε δε μας πεφτει λόγος, κατα τα αλλα θεωρω οτι απο το 2009-2010 εχουν κλεισει το 95-98% απο αυτα καθως δεν εβγαιναν πλοεν...

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και δουλευουν και πολυ καλα στην επαρχια και κανουν και χρυσες δουλειες.  Μαλλον εσεις εχετε να φυγετε καιρο απο την αθηνα............

Δημοσ.

Τι έτος έχουμε; Υπάρχουν ακομα νετ καφε;;;  :shock:

Υπαρχουν και δουλευουν και πολυ καλα στην επαρχια και κανουν και χρυσες δουλειες. Μαλλον εσεις εχετε να φυγετε καιρο απο την αθηνα............

Αυτο. Ειδικα αμα βαλει μεσα και κανενα αυτοματο μηχανημα για καφε/αναψυκτικα/κλπ μια χαρα θα ναι. Ετοιμαζε και τιποτα κρυα σαντουιτς να δεις οτι οι κολλημένοι δεν θα φευγουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το γεγονός ότι ήρθε ο άνθρπος απεύθυνε ένα ερώτημα και οι απαντήσεις που δέχεται είναι από δήθεν επιχειρηματίες που ξέρουν τα πάντα με ξεπερνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...