suffocater Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! Όσο για το να μιλάω, αρκετές φορές δεν το κάνω διότι καταλήγω να βρίσκομαι ένας εναντίον πολλών! υπάρχουν βέβαια και άλλες φορές που περαστικοί με έχουν υποστηρίξει ή και που εγώ έχω υποστηρίξει αγνώστους, αλλά και πάλι είναι λιγότερες απ'ότι έχω βγεί εγώ ο "παράξενος" Nα μη ξεχνάς ότι το πλήθος αυτών που υποστηρίζουν μια θέση,ειναι ανεξάρτητο απ το πόσο δίκιο έχουν. Πολλές φορές το πληθος κρύβεται πίσω απο εναν-δύο μπροστάρηδες,τους οποιους αν αντιμετωπίσεις με επιχείρηματα,θα δεις πως εύκολα σταματάνε να τους στηρίζουν και οι ακόλουθοι. Οταν έχεις δίκιο,έχεις δίκιο,και αν είσαι σιγουρος για τη θέση σου,να την στηρίζεις. 1
defacer Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Οταν έχεις δίκιο,έχεις δίκιο,και αν είσαι σιγουρος για τη θέση σου,να την στηρίζεις. Να συμπληρώσω λίγο τη συμβουλή: strong opinions, weakly held. Από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Για εμένα, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο γεγονός ότι για τον μέσο Έλληνα, του δείχνεις το φεγγάρι και κοιτάζει το δάκτυλο. Προσωπικά έχω άπειρους ανθρώπους που έκαναν σοβαρές χοντράδες που με παρεξήγησαν επειδή το επιχείρημα μου το έλεγα φωναχτά και όχι "ευγενικά". Όπως αυτό έτσι και πολλά φαινόμενα είναι πολύ σύνηθη στην ελληνική κοινωνία όπου για όλα τα θετικά της έχει δυστυχώς πολλά αρνητικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα