Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα φοραω τα εξεις

Case:Cm Scout 2 Mid Tw

Mobo:Asus Z97I plus

Cpu:i7 4790k stock

Cooler:ALPENFOEHN MATTERHORN WHITE EDITION CPU COOLER REV. C 120MM

Gpu: gtx 980ti

Ram:Trident 2x8(1600 mhz) καθως σε μεγαλυτερο mhz δεν παιζουν εχω δοκιμασει τα παντα ακομα και λιγο overclock τον επεξεργαστη.Επρεπε να βγαλω τις ψυκτρες απο τις ραμ για να χωρεσουν.

Το κουτι φοραει και ενα ανεμιστιρακι πισω.Αλλαξα και προσφατα την παστα αλλα παλι τα ιδια δεν ειδα διαφορα. ειναι φυσιολογικες αυτες οι θερμοκρασιες μηπως πρεπει να βαλλω και κανεναν αλλο ανεμιστιρακι?Τρεχοντας το prime26.6 σε φουλ load βγαζει μεγαλες θερμοκρασιες.

post-288393-0-76622700-1494925487_thumb.jpeg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θέμα είναι τι θερμοκρασίες έχεις σε idle.

Δημοσ.

Οι προδιαγραφές λένε ότι παίρνει

Front: 120mm x2, or 140mm x1
Top: 120mm x2
Rear: 120mm x1
Side: 120mm x2
Bottom: 120mm x1
HDD Cage: 120mm x1

Οι πλαϊνοί είναι για τη vga. Ξεκίνα με 2 12άρια πάνω και ένα 12άρι μπροστά (άνω μέρος) ή 14άρι και βλέπεις.

Πολύ καλός 12άρης αυτός .

Πολύ καλός 14άρης , αυτός .

Δημοσ.

Λοιπον εβαλλα αλλα 2 ανεμιστιρακια 120 αυτα που μου προτεινες στο πανω μερος εγινε OC στα 4,5 1,250 volt τωρα διαβαζει και τις ραμ στα 2400Mhz.Στο playersunknowns battleground p einai βαρυ επιασε στο real temp 3.70 μαξ 78C.Με 100% load στο prime95 παει τοσο σου στελνω εικονα..

Untitled.jpg

Λες να βαλλω και αλλο ενα ανεμιστιρακι μπροστα πανω μερος για να τον παω 4,6 αλλα μετα σκευτομαι τον θορυβο?

Δημοσ.

Δε νομίζω να βοηθήσουν κι άλλο επιπλέον ανεμιστηράκια. Άσε που και η μείωση που ήδη είδες ίσως οφείλεται εν μέρη στο ότι έπεσε αρκετά η θερμοκρασία τις τελευταίες δύο μέρες.

Δημοσ.

Ετς σκεφτομαι και εγω οποτε το αφηνω ετς με το ελαχιστο OC γιατι δεν ειχα συνιθησει το πς να ακουγεται παντα το χα με ενα fan που εβγαζε αερα και την ψυκτρα τελιως αθορυβο τωρα πρεπει να συνιθησω τον θορυβο με +2 εξτρα φαν.

Δημοσ.

1.25 ειναι πολυ. Εγω στο 4.4 τρεχω τωρα με 1.15 κ πεφτει νομιζω κ αλλο με increments 0.05 μρχρι instability. Ειχα το ιδιο προβλημα με θερμοκρασιες κ εφταιγε το voltage

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο OC οτι βλεπω στο youtube ξερω. 4,5ghz 1,25v θα ειναι σταμπλε λες 1,250 το εχω τωρα επισης d ram voltage απο 1,50 που ειναι μαξ σταμπλε hashwell το πηγα 1,65v γεια να λειτουργησουν οι μνημες στα 2400 mhZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...