Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε κρατιέμαι θα το πω...φίλε ξύρισε το μούσι και άλλαξε hairdo. Το Man bun είναι πολύ κλισέ...μοιάζεις τουλάχιστο με τους μισούς Αθηναίους και δε ξεχωρίζεις...άμα θες να είσαι καλιτέχνης έχε δικό σου στυλ. (Εγώ έχω δικό μου στυλ και όλοι νομίζουν ότι είμαι καλιτέχνης και ας μην είμαι :-D )

Όσο για το τραγούδι...σόρρυ αλλά δεν είμαι του Ελληνικού γενικώς απ'ότι στυλ και να είναι.

Δημοσ.

Το Man bun είναι πολύ κλισέ...μοιάζεις τουλάχιστο με τους μισούς Αθηναίους και δε ξεχωρίζεις...άμα θες να είσαι καλιτέχνης έχε δικό σου στυλ.

Σκατόψυχος 23/5/2017. Άσε μας κουκλίτσα μου...

On topic

Πολύ καλή προσπάθεια Μπράβο φίλε μου.

Δημοσ.

Κ εμφανισιακά μια χαρά είναι το παιδί! Μη λέμε ότι θέλουμε τώρα....

Τι να κάνει για να μη μοιάζει με τους μίσους Αθηναίους; Να βάψει το μούσι μπλε και το μαλλί κίτρινο να ξεχωρίζει;

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξυρίζομαι. Μέσα στους μουσάτους που έχουμε γεμίσει τα τελευταία χρόνια, νιώθω διαφορετικός που είμαι ξυρισμένος και γουστάρω! :mrgreen:

Δημοσ.

ευχαριστω ρε παιδια!!οσο αναφορα το μουσι και το μαλλι,η μονη απαντηση που εχω ειναι οτι αυτο το στυλ το εχω τα τελευταια 20 χρονια!! (αν εξαιρεσεις το στρατο)..το οτι τα εχει και η υπολοιπη αθηνα δε με αφορα καν..(θα κουρευτω σε περιπτωση που καραφλιασω!!χαχα)

• Like 2
Δημοσ.

Και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάτι που σου αρέσει επειδή δεν αρέσει σε κάποιον άλλο!

Δημοσ.

Σε γκούγκλαρα (σόρρυ αλλά το όνομα σου το πόσταρες μόνο σου) και είδα ότι είσαι το '83 γενημένος. Άρα το μούσι το έχεις από...14; :blink:

Πάντως man bun και μούσι είναι τωρινό trend, άμα σ'αρέσει αυτό...πάσο.

Δημοσ.

Σε γκούγκλαρα (σόρρυ αλλά το όνομα σου το πόσταρες μόνο σου) και είδα ότι είσαι το '83 γενημένος. Άρα το μούσι το έχεις από...14; :blink:

Πάντως man bun και μούσι είναι τωρινό trend, άμα σ'αρέσει αυτό...πάσο.

το στυλ ειπα..το μουσι το εχω απο τοτε που μπορουσα βιολογικα να το εχω!!!αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο μιλαμε για τις τριχες μου!!

Δημοσ.

Μου αρεσει το ηχοχρωμα της φωνης σου  :-)

To συγκεκριμενο τραγουδι δεν ανηκει  στο ειδος που μου αρεσει , σε αντιθεση με το παραμυθι μιας πορνης ( που ακουσα γκουγκλαροντας ) που πλησιασε περισσοτερο.

Στυλιστικες οδηγιες αυριο  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...