Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, συγγνώμη αν είναι άσχετο το θέμα, αλλά μόλις έκανα παραγγελία από το digital master, ένα κατάστημα στα Χανιά για στήσιμο υπολογιστή και με επιλογή πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Επειδή δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα, θέλω να ρωτήσω εάν έχει ψωνίσει κανείς, και ποια είναι η εμπειρία του (καλή / κακή) γιατί είναι άγνωστο κατάστημα και σε μακρινή πόλη ( μένω Αθήνα) . Έχει πάντως πολύ καλές τιμές και κουπόνια με ειδικές εκπτώσεις

Έχει κανείς άποψη?

Δημοσ.

Είχα αγοράσει στο παρελθόν κάτι!

Κανένα απολύτως πρόβλημα!

Μια χαρά μαγαζάκι απλά πρόσεχε διότι τα περισσότερα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα!

Κουπόνια υπάρχουν κιάλλα ή ήταν μιας χρήσης?

Δημοσ.

Εχω αγοράσει προ 1 έτους μια κάρτα γραφικών. Θυμάμαι πως δεν είχε καν τηλεφωνικό κέντρο για επικοινωνία.

Πάντως η κάρτα ήρθε τελικά (με καθυστέρηση 1 εβδομάδας) - με κατάθεση στον λογαριασμό τους.

Δημοσ.

εχω παραγγηλει αρκετες φορες, κοιτα να ειναι τα προιοντα αμεσα διαθεσιμα  η ακομα καλητερα παρτους τηλ και ρωτα τους γιατι αλλιως μπορει να καθυστερήσουν πολυ (κοντα στο μηνα εμενα αλλα δεν το βιαζομουν)

Δημοσ.

Πλέον έχει τηλεφωνικό κέντρο, έκανα βαριά αγορά (γύρω στα 600 ευρώ) και έχω λίγο άγχος για την αξιοπιστία και για το γεγονός ότι γίνεται κατάθεση πριν παραλάβεις και είναι για έναν θείο μου, όχι για μένα

έχει φοιτητική έκπτωση 3 %, και διάφορα άλλα. Δωρεάν συναρμολόγηση και αποστολή στο χώρο, γενικά φαίνεται καλή περίπτωση, απλά είναι άγνωστο και θέλω να είμαι ήσυχος

εχω παραγγηλει αρκετες φορες, κοιτα να ειναι τα προιοντα αμεσα διαθεσιμα  η ακομα καλητερα παρτους τηλ και ρωτα τους γιατι αλλιως μπορει να καθυστερήσουν πολυ (κοντα στο μηνα εμενα αλλα δεν το βιαζομουν)

είναι ολόκληρο στήσιμο. Εσύ δηλαδή έβαλες τα λεφτά και μετά από ένα μήνα αφού έβαλες τα λεφτά σου ήρθαν?

Δημοσ.

Πλέον έχει τηλεφωνικό κέντρο, έκανα βαριά αγορά (γύρω στα 600 ευρώ) και έχω λίγο άγχος για την αξιοπιστία και για το γεγονός ότι γίνεται κατάθεση πριν παραλάβεις και είναι για έναν θείο μου, όχι για μένα

έχει φοιτητική έκπτωση 3 %, και διάφορα άλλα. Δωρεάν συναρμολόγηση και αποστολή στο χώρο, γενικά φαίνεται καλή περίπτωση, απλά είναι άγνωστο και θέλω να είμαι ήσυχος

είναι ολόκληρο στήσιμο. Εσύ δηλαδή έβαλες τα λεφτά και μετά από ένα μήνα αφού έβαλες τα λεφτά σου ήρθαν?

αντικαταβολη τα ειχα, δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο

Δημοσ.

αντικαταβολη τα ειχα, δεν ηταν αμεσα διαθεσιμο

Δηλαδή μπορούν να το φέρουν Αθήνα στο acs πχ, και τότε να καταθέσω και να παραλάβω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετές αγορές η γνώμη μου είναι οτι έχει αρκετά καλές τιμές.

Αλλά μόνον αυτό.

Αργεί πολύ στις παραγγελίες, καθώς μάλλον δεν έχει ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Λογικό εν μέρη.

Σε περίπτωση προβληματικής μητρικής ταλαιπωρήθηκα πααααρα πολύ με αναμονή πάνω από δύο μήνες μένοντας χωρίς υπολογιστή. Έπρεπε λέει να του την στείλω Κρήτη, να την στείλει αυτός στην Gigabyte κάπου στην Ευρώπη, να διαπιστώσει η Gigabyte το πρόβλημα και μετά να στείλουν μητρική αντικατάστασης σε αυτόν και τέλος να την στείλει αυτός από την Κρήτη σε εμένα. Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα. Σε σοβαρές επιχειρήσεις αυτά τα πράγματα λύνονται πολύ πιο απλά. Μετά από πολύ γκρίνια τελικά αποφάσισε να μου στείλει άλλη νεώτερη καινούργια μητρική. Έχοντας χάσει όμως δυο μήνες από την ζωή μου.

Δεν βάζεις ποτέ τους πελάτες σου ανάμεσα στον τρόπο λειτουργίας την επιχείρησής σου και τους προμηθευτές σου. Αυτά είναι δικά σου θέματα που δεν με ενδιαφέρουν.

Και τέλος κάτι που εξηγεί το αρχικό μου σχόλιο για τις τιμές.

Η εταιρία Digital Master πλέον δεν είναι Ελληνική. Έχει πλέον μεταφέρει την έδρα της στη Βουλγαρία απ' ότι είδα στην απόδειξη της τελευταία αγοράς. Βουλγάρικο VAT αριθμό. Οπότε συμπεραίνω ότι αγοράζει με χαμηλότερο ΦΠΑ (ΦΠΑ Βουλγαρίας) από τους προμηθευτές σε σχέση με τα υπόλοιπα μαγαζιά της Ελλάδας και έτσι μπορεί να χτυπάει τον ανταγωνισμό στην χώρα μας. Ίσως να είναι προς το συμφέρον μας σαν καταναλωτές, αλλά σαν πρακτική, διαφωνώ κάθετα και γι΄αυτό δεν ξαναγοράζω από εκεί.

Οπότε πολύ προσοχή για όσους νομίζουν ότι κάνουν αγορές από Ελλάδα και πιθανόν να θέλουν να χτίσουν αφορολόγητο από τις αγορές αυτές.

Επεξ/σία από alpo
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σε περίπτωση προβληματικής μητρικής ταλαιπωρήθηκα πααααρα πολύ με αναμονή πάνω από δύο μήνες μένοντας χωρίς υπολογιστή. Έπρεπε λέει να του την στείλω Κρήτη, να την στείλει αυτός στην Gigabyte κάπου στην Ευρώπη, να διαπιστώσει η Gigabyte το πρόβλημα και μετά να στείλουν μητρική αντικατάστασης σε αυτόν και τέλος να την στείλει αυτός από την Κρήτη σε εμένα. Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα. Σε σοβαρές επιχειρήσεις αυτά τα πράγματα λύνονται πολύ πιο απλά. Μετά από πολύ γκρίνια τελικά αποφάσισε να μου στείλει τελικά νεώτερη καινούργια μητρική. Έχοντας χάσει όμως δυο μήνες από την ζωή μου.

Όλα τα μαγαζιά στην άλλαξα τουλάχιστον αυτό κάνουν τελείωσε πλέον χάλασε κάτι το πάω στο κατάστημα και σε 3 ώρες είναι σπίτι με την αντικατάσταση
Δημοσ.

Όλα τα μαγαζιά στην άλλαξα τουλάχιστον αυτό κάνουν τελείωσε πλέον χάλασε κάτι το πάω στο κατάστημα και σε 3 ώρες είναι σπίτι με την αντικατάσταση

....γι΄αυτό λοιπόν θα τελειώσουν και τα Ελληνικά μαγαζάκια!!!

Όταν πάρουν χαμπάρι πώς λειτουργεί η παγκόσμια αγορά, θα είναι ήδη αργά γι αυτούς. Έχει τελειώσει η εποχή  με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες για τους ιθαγενείς.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω έναν ryzen 5 1600.

Μένω Ηράκλειο Κρήτης και αυτοί είναι Χανιά (2 ώρες δρόμος) και μου στέλνουν ένα e-mail χθες ότι τα προϊόντα μου είναι έτοιμα προς παράδοση,αλλά θα σταλούν μόλις λήξει η απεργία των πλοίων!!  :wacko:  :wacko:

Ότι να΄ναι δηλαδή!! Επίσης έκανα κι εγώ την διαδικασία για το -3% ως φοιτητής αλλά δεν μου το έχουν επιστρέψει ακόμη,ενώ η πληρωμή έγινε πριν 2 βδομάδες. Έτσι και δεν μου γίνει η επιστροφή του 3% θα φάνε μηδενική βαθμολογία στο σκρουζ και όπου αλλού,

Καλές τιμές,αλλά δεν υπάρχει επαγγελματισμός στις λεπτομέρειες όπως το παράδειγμα που ανέφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...