*nenya* Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Oχι φιλε μου, στη παντοφλα θα πατησω μονο αν είναι καθαρη, δηλαδη αν την εχω προηγουμενως πλυνει. Tις παντοφλες σου στη μπανιερα θα τις φορεσεις μονο στο τελος για να πλυθουν. Σκούπισμα εγω δε κανω ορθιος γιατι δε βολευει, ουτε και σκουπιζεται ετσι τελειως το νερο. Το κανω με την ησυχια μου στο δωματιο μου (με δυο πετσετες). Και μετα αφηνεις πισω σου λιμνουλες σε ολο το σπιτι ενω περπατας;! (Γιατι ααααντε να περιμενεις να στεγνωσει η παντοφλα! Και οχι, με ενα σκουπισμα δεν εχει στεγνώσει.) 2
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Και μετα αφηνεις πισω σου λιμνουλες σε ολο το σπιτι ενω περπατας;! Φάση πλαφ πλαφ
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Και καθε ποτε πλενεται αυτη? Οσο συχνα πλενονται τα τα σπορτεξ /πανινα παπουτσια.. Απλα τα πραγματα .Σκουπιζει καποιος τα ποδια του και φοραει την ανετη δερματινη παντοφλιτσα του. 2
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Για παραλία λαστιχένια στρινγκοπαντόφλα δηλαδη; για πειτε και για παραλια; πλαστικες φοραω εγω
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 σε λαστιχενιες οτι ψαχνω ολο σε κατι τετοιες πεφτω:
saleit Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 σε λαστιχενιες οτι ψαχνω ολο σε κατι τετοιες πεφτω: λογικό. ΕΣ 1990
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Παιζουν και οι crocs αν δεν κανω λαθος, αλλα οντως ειναι λιγο αηδια, απορω με την δημοτικοτητα τους 1
rus Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Και μετα αφηνεις πισω σου λιμνουλες σε ολο το σπιτι ενω περπατας;! (Γιατι ααααντε να περιμενεις να στεγνωσει η παντοφλα! Και οχι, με ενα σκουπισμα δεν εχει στεγνώσει.) Nαι, φοραω τις βρεγμενες παντοφλες και αρχιζω να στριφογυριζω στο σπιτι για κανα διωρο... Βαζω τα παπουτσια φιλε μου και βγαινω εξω. Αλλιως πεφτω στο κρεβατι. Το καλοκαιρι στεγνωνουν γρηγορα, το χειμωνα ειναι οντως προβλημα μεχρι να στεγνωσουν, αλλα τι να κανεις αν θες καθαρη παντοφλα? σε λαστιχενιες οτι ψαχνω ολο σε κατι τετοιες πεφτω: Και τι εχουν αυτές? μεχρι το '80 οι περισσοτεροι τετοιες φορουσαν Οσο συχνα πλενονται τα τα σπορτεξ /πανινα παπουτσια.. Απλα τα πραγματα .Σκουπιζει καποιος τα ποδια του και φοραει την ανετη δερματινη παντοφλιτσα του. η οποια είναι φωλια κωλοβακτηριδιων που μεταφερεις και στο κρεβατι σου
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πλενεις τα ποδια σου το καλοκαιρι . Υπαρχει και σπρευ για μυκητες στα παπουτσια
saleit Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 ...η οποια είναι φωλια κωλοβακτηριδιων που μεταφερεις και στο κρεβατι σου Πληροφοριακά, στα πόδια, δεν υπάρχουν κολοβακτηρίδια (εκτός αν κάνεις την ανάγκη σου στα πόδια σου ή στις παντόφλες σου), παρά μόνο βακτήρια, τα οποία, τις περισσότερες φορές είναι φιλικά προς την επιδερμίδα. Πόσο μάλλον, όταν διατηρείσαι καθαρός. Το ότι έχετε συνδέσει τα πόδια, με ότι πιο βρώμικο πάνω σας, είναι αφελές. Αν ψάξουμε από ιατρικής άποψης το θέμα, στις μασχάλες, έχει πολύ περισσότερα βακτήρια από ότι στις παλάμες, πέλματα. Επίσης, και στο τριχωτό τις κεφαλής. Ανάλογα, και στο μαξιλάρι σου (μην το πάρεις προσωπικά, γενικά μιλάω). sorry για το offtopic. Επίσης, το θέμα είχε ανοίξει, για ένα δίλημμα, δερμάτινες ή πλαστικέ παντόφλες, και φτάσατε, να μιλάτε για μύκητες, βακτήρια....
bapel Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 σε λαστιχενιες οτι ψαχνω ολο σε κατι τετοιες πεφτω: όχιιιι,ούτε καν τέτοιες.Φάση havaianas,και μαζί με etnies είναι οι μόνες εταιρίες που με βολεύουν 2
patrickdrd Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 μμμ όντως καλύτερα, αλλά δεν έχω φορέσει ποτέ σαγιονάρα και δεν ξέρω αν θα με βολέψουν, με τα πετραδάκια /χαλικάκια πως τα πάνε; αντέχει το από κάτω τους;
BadBoy Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Είχα πάρει αυτές εδώ και δεν τις συνιστώ καθόλου. Με λίγες ώρες χρήσης μου έκαναν πληγές στα πόδια τα δίχαλα. Διαφημίζω Crocs επειδή η ασχήμια τους είναι ανάλογη με την άνεσή τους. Περίεργο, έχω τις ίδιες και δεν ενοχλούν καθόλου μετά από μήνες χρήσης. Απλά ήθελε λίγο συνήθεια το ότι δεν είναι ίσιες εκεί που πατάς, αλλά δεν είναι κάτι το τρομερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα