Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τον πήγα στον κτηνίατρο και ελπίζω να γίνει καλά... Σου είπε ο κτηνίατρος αν πάσχει από τίποτα;
SakislolGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τύφο λογικά. Είναι με ορό τώρα (αν και σήμερα φαινόταν λίγο δυνατός σε σχέση με άλλες μέρες) Άσε ρε φίλε... ο θεός μαζί του... 2
draculias Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Επίσημο πόρισμα από τον κτηνίατρο έχουμε?
Spok Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τύφο λογικά. Είναι με ορό τώρα (αν και σήμερα φαινόταν λίγο δυνατός σε σχέση με άλλες μέρες) Άσε ρε φίλε... ο θεός μαζί του... Δεν ξέρω αν το έσωσες το κουτάβι, στο εύχομαι να το έχεις σώσει, αλλά ο τύφος είναι πολύ δύσκολη περίπτωση.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω αν το έσωσες το κουτάβι, στο εύχομαι να το έχεις σώσει, αλλά ο τύφος είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Συνήθως οι 3 πρώτες ημέρες είναι οι δύσκολες για ένα κουτάβι. Μετά οι πιθανότητες επιβίωσης αυξάνονται. Για να μην τα καταφέρει το κουτάβι θα πρέπει να φτάσει το πρόβλημα στο μυοκάρδιο. Ο τύφος αυτός πρακτικά είναι μια μορφή βαριάς γαστρεντερίτιδας που προσβάλει νεογέννητα κουτάβια που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν θηλάσει από τη μάνα τους.
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ανέβασε και καμία φωτογραφία να τον δούμε τον μπόμπιρα 2
draculias Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καταρχάς εύχομαι τα καλύτερα για το σκυλάκι και να έχει ξεπεράσει ότι περνάει, να το χαίρεσαι και να σε χαίρεται! Από απορία όμως θα ρωτήσω ξανά και αν θες απαντάς. Ποια η επίσημη διάγνωση του/της κτηνίατρου? Έγινε κάποια αιματολογική κάτι?
SakislolGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Βασικά του είπα τα συμπτώματα και μου είπε "μάλλον είναι τύφος". Δεν είπε καθαρά ότι είναι ... Το αφήσαμε 4 μέρες με ορό και έγινε καλά. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2017 από SakislolGR
draculias Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Με συγχωρείς για την προτροπή, μη παρεξηγηθώ, αλλά ανεξάρτητα από την πορεία του σκυλιού αφού λες ότι είναι οκ, άλλαξε κτηνίατρο χθες. Προσωπικά, έχω μεγαλώσει με σκυλιά από πιτσιρικάς και θεωρώ πως έχω αποκτήσει αρκετή εμπειρία. Πάντα, μα πάντα όμως, ότι και να έχω παρατηρήσει ο ίδιος στο σκυλί και την (όποια) κατάσταση προβλήματος κατ' εμέ, ο κτηνίατρος πρέπει να ρωτήσει ο ίδιος συγκεκριμένα πράγματα και να εξετάσει το ίδιο το σκυλί (ψηλάφιση, αιματολογική, ακτινογραφία οτιδήποτε) και να κρίνει ο ίδιος. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου βέβαια. Απλά κι εσύ, όπως κι εγώ...δεν είμαστε κτηνίατροι. Είναι σαν να λέει κάποιος έχω ημικρανίες παράδειγμα, και ο γιατρός "πάρε μερικά panadol και τα ξαναλέμε". και ο άλλος να έχει ανεύρυσμα. (είπα να δώσω χύμα παράδειγμα, γιατί άμα σου πω από περιστατικά "απόψεων και πορισμάτων" γνωστών μου και συγγενών μου για τα κατοικίδια τους και την κατάληξή τους, θα σου φύγουν τα μαλλιά χωρίς να υπάρχει και προδιάθεση...) Και πάλι sorry γιατί καταλαβαίνω πως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα (πόσο μάλλον εδώ). Συμβουλευτικά μίλησα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Βασικά του είπα τα συμπτώματα και μου είπε "μάλλον είναι τύφος". Δεν είπε καθαρά ότι είναι ... Το αφήσαμε 4 μέρες με ορό και έγινε καλά. α... Άρα σώθηκε από τύχη. 1
SakislolGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 @draculias έδωσα πολύ πρόχειρη-ξεπέτα απάντηση πιο πάνω Για να μην λέγονται έτσι πράγματα... ας ξεκαθαρίσω Εξέταση έγινε κανονικά απλά δεν τον είδα να το περνάει από τίποτα μηχανήματα (πχ να του κάνει ακτινογραφία). Και όσο το εξέταζε μου έκανε όλο ερωτήσεις. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ο Κτηνίατρος με ρώτησε ο ίδιος ένα σωρό πράγματα και παράλληλα εξέταζε και το σκυλί. Απλά, όσο ήμουν μπροστά δεν τον είδα να το περνάει το κουτάβι από τίποτα ακτινογραφίες ή ξέρω γω τίποτα μηχανήματα. Ναι βρε παιδί μου το αποτέλεσμα μετράει πάντως αφού είναι οκ. Απλά αν είχε τύφο δεν θα τη γλίτωνες έτσι εύκολα μόνο με ορό και χωρίς φάρμακα. Γι'αυτό απορούμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα