Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ame="web_assasin" post="55792592" timestamp="1498150593"]Σε μια προταση η νοοτροπια της ελλαδος.

ουτε να σε θιξω θελω ουτε το λεω ειρωνικα.

απλα επειδη μια ζωη εχουμε μαθει να δρουμε ετσι,ακριβως για αυτο κανουν τετοιες

Ναι πασαμ το βρηκες, επειδη δεν διεκδικουμε 3 ευρω με θερμη τα οποια μετα παιζουμε στο κινο η ελλαδα παει χαλια και εγω ειμαι ελληναρας ε; Μηπως, λεω μηπως εννοω οτι πρεπει να επιλεγουμε τις μαχες μας και οχι να σπαταλαμε δυναμικοτητα επειδη αντ να μας στειλουν το δεμα με ελτα και χρεωση 2 ευρω το εστειλαν με 3. Αλλα βεβαια στο ιντερνετ ολοι σωστοι και αλανθαστοι ειναι. Το ποστ σου ειναι η υπερβολη προσωποποιημενη. Η νοοτροπια του εξυπνακια ελληνα

ασε μας ρε φιλε.

δεν ειναι τα 3 ευρω καψερε,η ιδεα ειναι.

αλλα με τετοια νοοτροπια εισαι ικανος να πεις εμας γυφτους που θελουμε να εχουμε αυτα που δικαιουμαστε..

καμια ελπιδα για τη χωρα,ευχαριστω κατι τυπους σαν εσενα που μας φτασαν εδω που μας φτασαν.

Δημοσ.

Οπως και να εχει η καταγγελια θα γινει. Ειπαμε δεν ειναι τα 3,5€, ειναι το οτι με χρεωσαν ενω ειναι σε εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

ασε μας ρε φιλε.

δεν ειναι τα 3 ευρω καψερε,η ιδεα ειναι.

αλλα με τετοια νοοτροπια εισαι ικανος να πεις εμας γυφτους που θελουμε να εχουμε αυτα που δικαιουμαστε..

καμια ελπιδα για τη χωρα,ευχαριστω κατι τυπους σαν εσενα που μας φτασαν εδω που μας φτασαν.

Δηλαδή δεν μπορεις να προσαρμόζεσαι σε καθε περισταση έ; Η όλα η τιποτα δηλαδή σε καθε διαμάχη. Γυφτο δεν ειπα και μην υποθετεις μονος και παραποιεις τα λογια μου. Επίσης η επίθεση σου ουτε κύρος σου δίνει ούτε ανωτερότητα. Έχεις μεγάλα κομπλεξ φίλε να το ψάξεις. Αλλα αντε ας μη κανω αλλο αντιπαραθεση. Ναι ναι εχεις δίκιο, λαμογια αλητες φαγαν τα 3 ευρω του παιδιου, αυριο πορεια. Και εγω τωρα θα μεταναστευσω να σωθει η Ελλάδα. Όλοι αυθεντιες στα φόρουμ γινατε ρεεεεεεεεεεε

Επίσης αποπροσανατολίζοντας τη συζήτηση σε χαρακτηρισμούς του τυπου: Α ΡΕ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ δεν δίνεις πειθώ στο λόγο σου αλλα δημιουργείς αχταρμά, προσπαθείς να κάνεις τον άλλον να νευριάσει ώστε να σου επιτεθεί υβριστικά και να φανείς μέγας φιλόσοφος. Και για να σου απαντήσω με αντικειμενική λογική: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 3.50 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ. Ο φιλος κρίνει ότι όμως ο ιδιος θέλει και οπότε καλά θα κανει να ακολουθήσει την αποψή του και απάντησε με πλήρη ευγένεια, εσυ επιτίθεσαι τοξικα δίχω λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσο δεν ειναι τιποτα. Το γαμωτο ειναι.

ετσι οπως τα λες εμενα η logitec επειδη χαλασε το usb receiver απο ασυρματο πληκτρολογιο και δεν ειχαν μου εστειλαν απο ολλανδια ολοκληρο νεο σετ πληκτρολογιο ποντικι εντελως δωρεαν με δικο τους κουριερ.

Δημοσ.

ετσι οπως τα λες εμενα η logitec επειδη χαλασε το usb receiver απο ασυρματο πληκτρολογιο και δεν ειχαν μου εστειλαν απο ολλανδια ολοκληρο νεο σετ πληκτρολογιο ποντικι εντελως δωρεαν με δικο τους κουριερ.

η logitech οντως αποτελεί παράδειγμα στην εξυπηρέτηση πελατών

Δημοσ.

η logitech οντως αποτελεί παράδειγμα στην εξυπηρέτηση πελατών

πολυ πιο πανω απο τα ελληνικα στανταρτς, παλιοτερα την ιδια αντιμετοπιση ειχα και με την MS που μου εβγαλε rrd το xbox εστειλαν κουριερ το πηραν εξω και σε 3 μερες το ειχα πισω σε αντιθεση με την εδω σονυ που εκανε ενα μηνα να μου φτιαξει ενα ps2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...