alfos Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η στιγμή να αγοράσω νέα τηλεόραση καθώς έσπασε η παλιά και θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι γιατί δεν έχω χρόνο να ψαχτώ. Διαθέσιμο budget: Όσο το δυνατόν καλύτερο vfm αλλά δεκτές όλες οι καλές προτάσεις. Αν κάτι είναι πολύ ανώτερο θα προτιμηθεί ανεξαρτήτως τιμής (σε λογικά πλαίσια πάντα) Απόσταση και γωνία θέασης: ~2 μέτρα απόσταση Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: digea και ταινίες από torrent και bluray discs προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 46-50'' Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Όχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κωτσόβολος θα βόλευε αρκετά
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η στιγμή να αγοράσω νέα τηλεόραση καθώς έσπασε η παλιά και θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι γιατί δεν έχω χρόνο να ψαχτώ. Διαθέσιμο budget: Όσο το δυνατόν καλύτερο vfm αλλά δεκτές όλες οι καλές προτάσεις. Αν κάτι είναι πολύ ανώτερο θα προτιμηθεί ανεξαρτήτως τιμής (σε λογικά πλαίσια πάντα) Απόσταση και γωνία θέασης: ~2 μέτρα απόσταση Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: digea και ταινίες από torrent και bluray discs προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 46-50'' Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Όχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κωτσόβολος θα βόλευε αρκετά Περα απο τα καθιερωμενα που θα ακουσεις για Samsung ,LG ριξε μια ματια και σε Panasonic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα