sargio01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παιδιά τελικά νομίζω πως βρήκα το χόμπι που θέλω να κάνω θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε; Καλή φάση γιατί προσφέρει και στην παρέα...
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε; Mέσα. Κιθάρα να μάθεις! Hλεκτρική. Εγώ θα βαράω τα τύμπανα του ολέθρου, μένει να βρούμε κι έναν μπασίστα και πάμε να γράψουμε ιστορία. Θα είμαστε οι ΙnsoMaiden. 3
sargio01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ναι και καθιερώστε το σκουφί όπως οι kiss το μακιγιάζ και στα εξώφυλλα των cd να βάζετε υπνοβάτες, κρεβάτια και καντηλάκια νυκτός όπως οι iron maiden έβαζαν σκελετούς και φέρετρα. Πάταγος! :lol:
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πάταγος! :lol: Μη το γελάς, αν ο τιές στρώσει κώλο και μάθει την κιθάρα που πρέπει και μπορεί προβλέπω χαμούλη από γκρούπιζ. Σημαντική παράμετρος και ο φρόντμαν (τον ξέχασα εντελώς αυτόν lol) έναν τέτοιον να βρούμε (γιατί όχι και τον ίδιο; ) και γίναμε. 2
aledjo Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 βαλε στοχο και ψαξε να βρεις γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματα 3
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 βαλε στοχο και ψαξε να βρεις γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματαΚαι ας ειναι παντρεμενος 1
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ανεφικτος στοχος, θα ψαχνει μεχρι να πεθανει, χομπυ για μια ζωη του δωσατε 1
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 βαλε στοχο και ψαξε να βρεις γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματα Μας Έχεις λείψει 1
aledjo Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μας Έχεις λείψει βρηκα γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματα
theoritikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 βρηκα γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματα Άργησες να το γράψεις στο thread. Τώρα ο ts κάνει νυχθημερόν πρόβες στην κιθάρα
ShitSouler123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μη μάθεις μόνο μπουζούκι η κλαρίνο...έχουμε πήξει στους Ελληναράδες. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα keyboards.
KaterDeRoaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παιδιά τελικά νομίζω πως βρήκα το χόμπι που θέλω να κάνω θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε; Αν αρχίσεις να μάθεις ένα μουσικό όργανο....οκ. Το σαξόφωνο αρέσει πολύ στα κορίτσια. Αν ξέρεις να παίζεις κανα ωραίο αισθησιακό τζαζζ
ShitSouler123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Saxophone Rules. Επειδή γουστάρω 80s το Sax είναι must. Πολλά τραγούδια είχαν και από ένα sax solo τότε. https://www.youtube.com/watch?v=n1TNLU-ydLA Πάντως εγώ θα ήθελα να μάθω και ηλεκτρική κιθάρα αλλά και keyboards...αλλά θέλει πολύ practice άμα δε το έχεις το ταλέντο.
rus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Παιδιά τελικά νομίζω πως βρήκα το χόμπι που θέλω να κάνω θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε; Τους γειτονες τους ρώτησες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα