Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τελικά νομίζω πως βρήκα το χόμπι που θέλω να κάνω θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε;

Καλή φάση γιατί προσφέρει και στην παρέα...

Δημοσ.

θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε;

Mέσα. Κιθάρα να μάθεις! Hλεκτρική. Εγώ θα βαράω τα τύμπανα του ολέθρου, μένει να βρούμε κι έναν μπασίστα και πάμε να γράψουμε ιστορία. Θα είμαστε οι ΙnsoMaiden.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι και καθιερώστε το σκουφί όπως οι kiss το μακιγιάζ και στα εξώφυλλα των cd να βάζετε υπνοβάτες, κρεβάτια και καντηλάκια νυκτός όπως οι iron maiden έβαζαν σκελετούς και φέρετρα. Πάταγος! :lol: :lol:

Δημοσ.

Πάταγος! :lol: :lol:

Μη το γελάς, αν ο τιές στρώσει κώλο και μάθει την κιθάρα που πρέπει και μπορεί προβλέπω χαμούλη από γκρούπιζ.

Σημαντική παράμετρος και ο φρόντμαν (τον ξέχασα εντελώς αυτόν lol)

έναν τέτοιον να βρούμε

1073970-fearofthedark-680.jpg

(γιατί όχι και τον ίδιο; )

και γίναμε.

• Like 2
Δημοσ.

βαλε στοχο και ψαξε να βρεις γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματα

Και ας ειναι παντρεμενος
  • Like 1
Δημοσ.

βρηκα γκομενα χωρις ψυχολογικα προβληματα

Άργησες να το γράψεις στο thread. Τώρα ο ts κάνει νυχθημερόν πρόβες στην κιθάρα

Δημοσ.

Παιδιά τελικά νομίζω πως βρήκα το χόμπι που θέλω να κάνω θα αρχίσω να μάθω ένα μουσικό όργανο! εσείς τι λέτε;

Αν αρχίσεις να μάθεις ένα μουσικό όργανο....οκ. Το σαξόφωνο αρέσει πολύ στα κορίτσια. Αν ξέρεις να παίζεις κανα ωραίο αισθησιακό τζαζζ

Δημοσ.

Saxophone Rules. Επειδή γουστάρω 80s το Sax είναι must. Πολλά τραγούδια είχαν και από ένα sax solo τότε.

https://www.youtube.com/watch?v=n1TNLU-ydLA

Πάντως εγώ θα ήθελα να μάθω και ηλεκτρική κιθάρα αλλά και keyboards...αλλά θέλει πολύ practice άμα δε το έχεις το ταλέντο.

Δημοσ.

Τους γειτονες τους ρώτησες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...