ronnie7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 καλημερα.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gaming monitor.σκοπος μου ειναι εκτος απο τα pc παιχνιδια να παιζω και ps4 (και τα ps3).πρωτα απ ολα δεν βρισκω ευκολα οθονη με συνδεσιμοτητα δυο hdmi να εχω το ενα παντα στο pc και το αλλο να εναλλασω.απο παιχνιδια δεν ειμαι πολυ extreme.ειμαι του uncharted ,tomb raider,αντε κανα fps αλλα οχι τα extreme.ζαλιζομαι.θα ηθελα να μου προτεινετε αν ξερετε.επισης για οσους ρωτησουν τι pc εχω.. βρισκομαι στην περιοδο απολυτης αναβαθμισης.δηλ. καινουργιο.οποτε αν μπορειτε και εκει ... μου προτεινουν μεταχειρισμενο να βρω με ι7 κλπ. στα 500 ευρω περιπου.γιατι καινουργιο θα παει κανα χιλιαρι.η πρωτη τιμη ειναι πιο βατη.ελπιζω να ανελυσα τις αναγκες μου επαρκως.οτι μπορειτε .. ευχαριστω.
HotShot84 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 καλημερα.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα gaming monitor.σκοπος μου ειναι εκτος απο τα pc παιχνιδια να παιζω και ps4 (και τα ps3).πρωτα απ ολα δεν βρισκω ευκολα οθονη με συνδεσιμοτητα δυο hdmi να εχω το ενα παντα στο pc και το αλλο να εναλλασω.απο παιχνιδια δεν ειμαι πολυ extreme.ειμαι του uncharted ,tomb raider,αντε κανα fps αλλα οχι τα extreme.ζαλιζομαι.θα ηθελα να μου προτεινετε αν ξερετε.επισης για οσους ρωτησουν τι pc εχω.. βρισκομαι στην περιοδο απολυτης αναβαθμισης.δηλ. καινουργιο.οποτε αν μπορειτε και εκει ... μου προτεινουν μεταχειρισμενο να βρω με ι7 κλπ. στα 500 ευρω περιπου.γιατι καινουργιο θα παει κανα χιλιαρι.η πρωτη τιμη ειναι πιο βατη.ελπιζω να ανελυσα τις αναγκες μου επαρκως.οτι μπορειτε .. ευχαριστω. Δηλαδη ψαχνεις i7 μεταχειρισμενο που ο αντιστοιοχος καινουργιος κανει κανα 1000αρι? Συνολο τι λεφτα δινεις δεν μας ειπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα