gdriver Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 αυτό με το οποίο γελάω και ακόμα δε μπορώ να χωνέψω πως είναι όνομα και όχι επώνυμο, είναι το Γκίκας. είχαμε γνωστή στην παρέα που μια μέρα έφερε τον δικό της και τον φώναζε Γκίκα. Την ρωτάω «καλά ρε το γκόμενο σου τον φωνάζεις με το επίθετο» και τότε μου είπε το αποστομωτικό πως είναι το μικρό του. Επίσης κάτι Κυπραϊκά με κάνουν και γελάω. Όπως ονοματοδοσίες με υποκοριστικά , π.χ. όχι Γεωργία αλλά Γεωργούλα, ή ονόματα με πόλεις, π.χ. έχω πετύχει άνθρωπο με όνομα «Κύπρος», και όλα του τα αδέρφια , «Λεμεσός, Αμμόχωστος, Λευκωσία». Επίσης σε κατάληξη -άκης έχω πετύχει Πάκης. Γνωστή επίσης είχε όνομα Παρασκευή αλλά ηθελε να τη φωνάζουμε Πίτσα. Και το κορυφαίο ήταν ο συνδυασμός με το επώνυμο της το οποίο ήταν ζυμαρικό. 1
sargio01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μου θύμισες τον Ακίνδυνο Γκίκα(!!!) που μεταγλωττίζει κινούμενα σχέδια ή παρουσίαζε το κάστρο του Τακέσι, δεν θυμάμαι... :lol: 2
opcorsa Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μου θύμισες τον Ακίνδυνο Γκίκα(!!!) που μεταγλωττίζει κινούμενα σχέδια ή παρουσίαζε το κάστρο του Τακέσι, δεν θυμάμαι... :lol: απο τον κωστα και τον ΑΚΙ χαιρετισματα απο το καστρου τουουοουουοουουουουοουουουουουουουουοουυουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΤΑ ΚΕ ΣΙ 1
sargio01 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μα τι ονοματεπώνυμο! Λες και το κάνει επίτηδες χαχα 1
ShitSouler123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλά αυτό με τα Γυναικία μου τη σπάει κάπως. Π.χ. Κέλλυ από Κυριακή, Νάνσυ από Αθανασία, κτλ. Καμιά σχέση. Και μιας και είπες για Παρασκευή...να μη μιλήσω για το Παρασκευάς που γίνεται Πάρης ενώ το Πάρης είναι άλλο όνομα κανονικά. Και η πλάκα είναι ότι οι περισότεροι Πάρηδες (όσους έχει τύχει να γνωρίσω) είναι Παρασκευάδες κανονικά. 1
logistoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εμένα μόνο ένα όνομα μου είχε φανεί αστείο, μου το είχε πει φίλος που δούλευε τηλεφωνήτρια σε εταιρεία κινητής ποθητός κωλαράκης, οι γονείς μάλλον είχαν όρεξη για τρολλάρισμα.. , δαγκωνόταν να μη γελάσει
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το Ποθητός Κωλαράκος όλοι είχαμε κάποιον γνωστό που μας τό'χε πει ότι τό'χει ακούσει ε :')
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το Ποθητός Κωλαράκος όλοι είχαμε κάποιον γνωστό που μας τό'χε πει ότι τό'χει ακούσει ε :') O δικός σου ήταν Μανιάτης, του λογιστούλη Κρητικός 2
ShitSouler123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 http://www.lgpn.ox.ac.uk/publications/vol2/topm_u.html Και μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα ονόματα στην Αρχαία Ελλάδα. Άμα τα ψάξετε όλα θα πεθάνετε στο γέλιο. Ένα άλλο όνομα που φέρνει γέλιο και υπάρχει στη λίστα (αλλά πλέον δεν υπάρχει)...είναι το Απολλώνιος. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πίτσα με απ'όλα όταν το ακούω.
McNerd Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 http://www.lgpn.ox.ac.uk/publications/vol2/topm_u.html Και μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα ονόματα στην Αρχαία Ελλάδα. Άμα τα ψάξετε όλα θα πεθάνετε στο γέλιο. Ένα άλλο όνομα που φέρνει γέλιο και υπάρχει στη λίστα (αλλά πλέον δεν υπάρχει)...είναι το Απολλώνιος. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πίτσα με απ'όλα όταν το ακούω. την παλεύεις; τι IQ έχεις;
ShitSouler123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 την παλεύεις; τι IQ έχεις; Purpose and Scope To collect and publish with documentation all known ancient Greek personal names (including non-Greek names recorded in Greek, and Greek names in Latin), drawn from all available sources (literature, inscriptions, graffiti, papyri, coins, vases and other artefacts), within the period from the earliest Greek written records down to, approximately, the sixth century A.D. Που είμαι λάθος; Όπως φαίνεται το Διονύσιος και το Δημήτριος ήταν τα πιο συχνά ονόματα στην Αρχαία Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα