Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ακριβώς αστείο....αλλά θυμάμαι όταν είχαμε πάει Καλαμάτα με τους γονείς μου για διακοπές στα early 00s...μας είχαν προτίνει μια ταβέρνα που λεγόταν "Παναγιώταρχος" για φαγητό. Το γκούγκλαρα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση σα όνομα και από τότε το ψάχνω. Αλλά δεν βρήκα κάτι όσες φορές το έχω γκουγκλάρει.

Δεν είχαμε φάει ποτέ σε αυτή τη ταβέρνα...αλλά άμα είναι κάποιος από Καλαμάτα μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω. Μπορεί να ήταν επώνυμο και όχι όνομα δε ξέρω.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα...το βάζω εδώ μιας και έχει να κάνει με όνομα νησιού έστω...

Το'χω απορία, η Σαλαμίνα πήρε το όνομα της από το σαλάμι;

Δημοσ.

Απο wiki

Σύμφωνα με τη μυθολογία, το νησί πήρε την ονομασία του από τη νεράιδα Σαλαμίνα που είχε πατέρα τον θεό Ασωπό, μητέρα την Μετώπη, αδελφή τη νεράιδα Αίγινα και σύζυγό το θεό της θάλασσας Ποσειδώνα

Μαλλον η νεράιδα ετρωγε σαλαμια.

Δημοσ.

Το παιδί σε αυτό το βίντεο λέγεται Ιωάννιος Καπότιος.

https://www.youtube.com/watch?v=Cn91vyeSpMw

Και ναι υπάρχει και Ιωάννιος εκτός από Ιωάννης. :-D

Και ένα αστείο περιστατικό με το Δημητριάδης...είχαμε πάει πριν κάποια χρόνια με ένα φίλο μου για μπιλιάρδο. Και εκεί άμα έχει κόσμο αφήνεις ένα όνομα, μέχρι να έρθει η σειρά σου. Οπότε όταν με ρώτισε για όνομα είπα Δημητριάδης...με το ζόρι κρατιόμουν να μη σκάσω στα γέλια.

Όταν ήρθε η σειρά μας και φώναξε "Ο κύριος Δημητριάδης..." από το μεγάφωνο ξεκαρδιστίκαμε στο γέλιο. :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...