Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ψαχνω να αγορασω ενα gamepad τυπου ps3 για το Macmini mid 2010 που διαθετω κ κατ´επεκταση να το δεχεται κ το macbook pro που υπαρχει κ αυτο στην οικογενεια.

Με ενδιαφερει κατι απλο. Τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι racing αντε κ κανα call of duty μια φορα τον μηνα :)

Δοκιμασα ανεπιτυχως να κανω την διαδικασια που βρηκα στο ιντερνετ με την οποια συνδεεις μεσω bluetooth το χειριστηριο του ps3 με συσκευες macOS.

Nαι μεν το "ειδε" το λειτουργικο, δεν εκανε κινηςεις ομως κ δεν το "ειδε" ποτε κανενα παιχνιδι - δοκιμασα 3-4 racing games.

Ψαχνω μηπως βρω λοιπον σε ενσυρματη λυση - usb.

Σε ολα τα καταστηματα αναφερουν συμβατοτητα με windows προφανως αλλα πουθενα με macOS. Φυσικα κ οι πωλητες ειναι της ιδιας γραμμης... κανεις δεν ξερει

Αν εχει καποιος λοιπον καποιο χειριστηριο που το εχει δοκιμασει ας μου πει ποιο ειναι. Κ με τι εκδοση hardware κ software το δοκιμασε. Εγω εχω κ στα δυο μηχανηματα την τελευταια εκδοση macOS.

Ακομα κ αν καποιος δινει/πουλαει το χειριστηριο του το συζηταμε.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Κωνσταντινος.

Δημοσ.

Να υποθέσω τα παιχνίδια είναι από το Steam, δύσκολα να βρεις αυτό που ζητάς σε MacOS. Αν τα παίζεις μέσω Steam δοκίμασε το Steam Controller ίσως δουλέψει μιας και είναι φτιαγμένο για το Steam.

Δημοσ.

Τι ειναι το steam??

Κατεβαζα μεσω pirate bay τιτλους racing που εβρισκα στο app store

.... Μάλιστα...... αν αποφασίσεις να πάρεις τον νόμιμο δρόμο ίσως και βρεις υποστήριξη χειριστηρίων. Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις το Steam.  

Δημοσ.

Ουτε σε free απτο app store μου ειχε δουλεψει. Απο τα free που ξεκινας κ σου εχει κλειδωμενες πιστες / με πληρωμη κτλ.

Το οτι ειναι σπασμενο επιρρεαζει το gamepad??

Δημοσ.

http://www.cultofmac.com/198535/use-your-xbox-360-controller-on-your-mac-os-x-tips/

26.50 ευρώ κοστίζει στο skroutz το xbox 360 controller wired.Στην παραπάνω σελίδα είναι ένας driver για να ριθμίσεις τα πλήκτρα του.

Πριν το αγοράσεις προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τα υπάρχων χειριστήρια συνδεδεμένα με τα καλώδια τους στον υπολογιστή μήπως η ασύρματη σύνδεση έχει θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...