Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σου πω μια παροιμια αν θες πραγματικα να βγαλεις λεφτα: Αν δεν βρέξεις κώλο, δεν τρως ψάρι

οποτε ξεχνα τις ευκολες λυσεις και προσπαθησε σκληρα για να κερδισεις

Δημοσ.

και στο αλλο θέμα που μετά αφαίρεσες το link σου ειχα απαντήσει  οτι ειναι μουφα και δεν αξίζει (δε θα βγάλεις) ουτε το ρεύμα που καιει ο υπολογιστής σου

Δημοσ.

Στα σχόλια λένε πάντως οτι είναι legit.Εγω θα δοκιμάσω να επενδύσω 25 € πάντως την άλλη βδομάδα

Τα περισσότερα σχόλια λένε ότι είναι scam και ότι έχασαν λεφτά.

Δημοσ.

Αν θεωρείς τέτοια sites "επένδυση" μάλλον τα έχεις λίγο μπερδέψει. Ειλικρινά πιστευεις οτι θα βάλεις 50 και θα βγάλεις 100; Αποδοση 2; Στη σημερινή εποχή ΑΝ έπαιζε τετοιο ποσοστό, όλοι θα χώναμε λεφτά στη μαυρη τρύπα που γεννά λεφτα. 

Η εταιρεία ειναι legit αλλά το αποτέλεσμα ειναι μουφα.

Τεσπα στα ειπαμε, δικά σου ειναι τα λεφτά, κάνε οτι επένδυση θέλεις. 

Δημοσ.

Εριξα μια ματια στα σχολια, μιλάμε για αρχαλια μηνύματα και μπολικες αναφορές για μαυρη τρύπα. Καλύτερα ρίξε ένα δελτίο στοιχημα με 25 ευρω, είναι πιο πιθανό να βγάλεις "κάτι", αλλά για 50 ευρω απο το site που λες ... στο αποκλέιω

Δημοσ.

Σκεφτομαι να επενδύσω 50 € για να βγάλω 100€ αλλα δεν ξέρω αν είναι εγκυρο,αυτό θελω να μάθω ,μη μου φάνε τα λεφτά

Για την πλάκα λέω να βάλω 25€ να δώ τι θα γίνει

Δε φαίνεται πάντως να έχεις δυνατότητα για τέτοιες πλάκες.

Δημοσ.

Ρε φίλε σου λεμε, είναι μουφα, σου λεμε δεν θα τα βγάλεις και εσύ εθελοτυφλείς. Αν σου περισσεύουν, τουλάχιστον κάνε τα δωρεα σε κάποιο σωματείο ή βρες μια οικογένεια με αναγκες και πάρε τους τρόφιμα

Δημοσ.

Τι να μου περισσέυουν ...δε μου περισσεύει τίποτα κ μενα ,είναι δύσκολα τα οικονομικά μου.Απλώς λέω να δοκιμάσω αυτό το site μήπως καταφέρω να βγάλω κανα φράγκο

Δημοσ.

Τι να μου περισσέυουν ...δε μου περισσεύει τίποτα κ μενα ,είναι δύσκολα τα οικονομικά μου.Απλώς λέω να δοκιμάσω αυτό το site μήπως καταφέρω να βγάλω κανα φράγκο

Μη δοκιμάσεις .....και μόλις έβγαλες 25€!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...