Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρωτη μου σχέση που καταφερνει να κλεισει χρονο (ειμαι 21,και αυτη το ιδιο). Τι δωρο να της πάρω;
Οικονομικα ειμαι στενα...σκεφτομουν καποιο εμπειρικο δωρο... ιδεες;

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ας γινει μια φορα η αλλαγη και να σου παρει εκεινη κατι

ημαρτον δηλαδη ολα εμεις θα τα κανουμε?

Δημοσ.

Κάτι που ξέρεις πως της αρέσει, ή που είδε και της άρεσε. Ακόμη καλύτερα, που σημαίνει κάτι για εσάς, ακόμη κι αν είναι πάμφθηνο ή τζάμπα - το βρίσκω ουσιαστικότερο απ' το οτιδήποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι που ξέρεις πως της αρέσει, ή που είδε και της άρεσε. Ακόμη καλύτερα, που σημαίνει κάτι για εσάς, ακόμη κι αν είναι πάμφθηνο ή τζάμπα - το βρίσκω ουσιαστικότερο απ' το οτιδήποτε.

το θεμα ειναι πως πεσαν πολλες ''γιορτες'' κοντινα και ξεμεινα απο ιδεες...χαχαχ (ρουχο,θηκες για κινητο,δειπνο )

εχω αποκλεισει ρουχα κλπ εχει παμπολλα..κοσμήματα και σκουλαρικια δε φοραει,δε της αρεσουν..εκτος απο ενα στην κοιλια

...οποτε ελεγα για σκουλαρικι ή μαγιο/εσωρουχα... ομως καποιο εμπειρικο δωρο πιστευω θα ηταν το καλυτερο... απλα δε μπορω να σκαρφιστω κατι :P

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να σπας το μυαλό σου, τις γυναίκες τις 'ξεγελάς' εύκολα,

αγόρασε της τίποτα παπούτσια αξίας 'η κάποιο ρούχο. σε φάση ρε παιδί μου 150ευρώ ψηλοτάκουνο.

εκτός και αν έχει λεφτά οπότε μην το κάνεις γιατί δεν θα ξετρελαθεί.

Δημοσ.

Τι λουλούδια και χαζαμάρες; Πάρτης ένα κομμάτι κατσίκι, να το βάλετε στο φούρνο να την κάνετε ταράτσα….   

post-437180-0-70492700-1495517044_thumb.png

• Like 7
Δημοσ.

Έχω την ίδια ερώτηση, στις 10/6 κλείνω και εγώ χρόνο. Αυτή 24, εγώ 20.

Τίίίίίί;;;

Θες να πάρεις και δώρο;;;;

Μα καλά, ο μοναδικός λόγος όταν πας με τεκνατζού δεν είναι για να σου "τραβάει" τα έξοδα; :-)

(εννοείται ότι το λέω αστεϊζόμενος και χωρίς διάθεση να σας προσβάλω ε)

Δημοσ.

Τι λουλούδια και χαζαμάρες; Πάρτης ένα κομμάτι κατσίκι, να το βάλετε στο φούρνο να την κάνετε ταράτσα….   

attachicon.gif3.png

πιο σιχαμα πεθαινεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...