Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 από το δημόσιο χωρίς την εξουσιοδότησή σου δε νομίζω ότι μπορεί να πάρει κανένας κανένα στοιχείο που σε αφορά, εκτός αν μιλάμε για εισαγγελέα ή δικαστικό επιμελητή που πάει για κατάσχεση Ναι βρε παιδί μου το ξέρω. Απλά λέω πως απο τη στιγμή που με την παραμικρή αλλαγή η τράπεζα ζητάει ενημερωμένα στοιχεία, θα μπορούσε απλά να τα έχει με ένα κλικ από το Taxis. Θα μπορούσα να έχω μια επιλογή κι εγώ σαν χρήστης στο taxis που να εξουσιοδοτώ να τους πάει αυτόματα κάθε χρόνο το εκκαθαριστικό μου. Έτσι δεν θα πρέπει να έχω στο μυαλό μου κάθε φορά να κουβαλάω φωτοτυπία μαζί μου...
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 δεκτό, αλλά δεκτό και κάποιος να μη θέλει να ξέρει η τράπεζα αν και όταν είναι για παράδειγμα να σου ρυθμίσει χρέη (δε μιλάμε για δικαστήριο) σου ζητάνε φουλ ενημέρωση τι χρωστάς πού χρωστάς, τι έχεις ρυθμίσει κτλ.. έχω κάτι τέτοια να φτιάξω αυτή τη περίοδο (και βαριέμαι)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 δεκτό, αλλά δεκτό και κάποιος να μη θέλει να ξέρει η τράπεζα αν και όταν είναι για παράδειγμα να σου ρυθμίσει χρέη (δε μιλάμε για δικαστήριο) σου ζητάνε φουλ ενημέρωση τι χρωστάς πού χρωστάς, τι έχεις ρυθμίσει κτλ.. έχω κάτι τέτοια να φτιάξω αυτή τη περίοδο (και βαριέμαι) Πες πως δεν το θες. Και πας όπως λέει ο topic starter να βγάλεις νέα κάρτα και στο ζητήσουν. Δεν θα το δώσεις?
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 μα εννοείται ότι θα το δώσεις γιατί αλλιώς δε θα εξυπηρετηθείς, τυπικά όμως το κάνεις με τη θέλησή σου και θεωρητικά (για λόγους αρχής προστασίας δεδομένων υποθέτω) δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς να σου έχουν δηλώσει το σκοπό τους και να συμφωνήσεις απλά επικαλούνται ότι έτσι τους λέει η τράπεζα της ελλάδος αν παραπονεθείς γιατί στα κάνουν μπαλόνια διαρκώς κι εγώ με φωτοτυπίες του εκκαθαριστικού στη τσάντα κυκλοφορώ
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Διαβαζω οτι καποιοι δικαιολογείτε τις τράπεζες, εγω ενα δεν μπορω να καταλάβω πας να βγαλεις κάρτα και σου ζητανε χ,ψ έγγραφα, χρωστά στην τραπεζα τα βρίσκουν ολα μονοι τους, σε ποιους λογαριασμούς εχεις χρήματα, τι δουλεια κανεις, το αφμ, το αμκα, την μανα σου, τον πάτερα σου κλπ χωρίς να σου ζητήσουν ουτε ενα έγγραφο, και στο τελος σου αδειάζουν και τους λογαριασμού χωρίς ουτε ενα τηλεφώνημα Ολα γίνονται για την εξυπηρέτηση του πολίτη
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αφού τους τα έχεις δώσει, θα τα χρησιμοποιήσουν όταν έρθει η ώρα
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αφού τους τα έχεις δώσει, θα τα χρησιμοποιήσουν όταν έρθει η ώρα Τοτε εμενα γιατι μου τα ψανα ζητάνε, ετσι για να εχουν δουλεια οι υπάλληλοι
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ναι βρε παιδί μου το ξέρω. Απλά λέω πως απο τη στιγμή που με την παραμικρή αλλαγή η τράπεζα ζητάει ενημερωμένα στοιχεία, θα μπορούσε απλά να τα έχει με ένα κλικ από το Taxis. Θα μπορούσα να έχω μια επιλογή κι εγώ σαν χρήστης στο taxis που να εξουσιοδοτώ να τους πάει αυτόματα κάθε χρόνο το εκκαθαριστικό μου. Έτσι δεν θα πρέπει να έχω στο μυαλό μου κάθε φορά να κουβαλάω φωτοτυπία μαζί μου... Τωρα σώθηκες εγώ το 15 έληγε η κάρτα από την εθνική και ενώ τους πήρα τηλέφωνο τους έδωσα στοιχεία μου την έστειλαν στην παλιά διεύθυνση μετά πάλι από την αρχή έτρεχα και στην βονταφον να πάω βεβαίωση ότι μου ανήκει το νούμερο και τελικά μου έδωσαν παράταση στην κάρτα και πήρα νέα για κάνα μήνα.
logistoulis Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τοτε εμενα γιατι μου τα ψανα ζητάνε, ετσι για να εχουν δουλεια οι υπάλληλοι μάλλον για να είναι όσο το δυνατόν up to date, άλλωστε οι καθημερινότητα κάποιου μπορεί να έχει αρκετά δυναμικές μεταβολές αυτές τις εποχές (δεν έχεις δουλειά την έκατσες, έχεις δουλειά κουτσοζείς και ενδεχομένως έχεις αξιοπρεπή δουλειά και είσαι κάπως ανθρώπινα.. όλα αυτά δεν είναι σταθερά πλέον, σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι)
snow22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Παιδιά για να σας το εξηγήσω πιο αναλυτικά Πήγα σήμερα στο ΑΤΜ της εθνικης για να αλλάξω τον κωδικό,Μπένω μέσα στο μενού πατάω αλλαγή κωδικού και λέει γράψε τον παλιό σου,τον βάζω και μου λέει ο κωδικός που έβαλες είναι λάθος ξαναδοκιμασε Ξαναδοκιμάζω με τον ίδιο κωδικό πάλι λάθος Το ίδιο πράγμα πάλι Δοκιμάζω και μια Τρίτη με άλλο κωδικό και ήταν και αυτός λάθος και μετά έφυγα Μπήκα στο I bank και λέει ότι η κάρτα είναι ενεργή Έχω έναν ακόμα πιθανό κωδικό στο μυαλό που νόμιζω ότι είναι αυτός αλλά δεν είμαι βέβαιος Τι να κανω να πάω απευθείας εθνική η να τον δοκιμάσω 3 φορές και θυμάται και τις προσπάθειες μέσα στη μέρα, οπότε μη σκεφτείς στις 2 να βγάλεις την κάρτα και να το ξαναδοκιμάσεις. Επίσης πλεον οι περισσότερες τράπεζες στην τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια, σου ακυρώνουν αυτόματα και την κάρτα... Πάντως οι χρεωστικές εκδίδονται πλεον επί τόπου, οπότε είναι πιο γρήγορα να την ακυρώσεις και να βγάλεις νέα, παρά να ζητήσεις νέο pin... Τι ενοεις μέσα στην μέρα; Δηλαδή άμα πάω αυριο έχω άλλες τόσες ευκαιρίες;
dfokas21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έχεις 3 προσπάθειες μέχρι να κάνεις μια πετυχημένη. Μετά μηδενίζει και έχεις πάλι 3.
snow22 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έχεις 3 προσπάθειες μέχρι να κάνεις μια πετυχημένη. Μετά μηδενίζει και έχεις πάλι 3. Λες να πάω να την δοκιμάσω αυριο;
Perastikos111 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Πρόσφατα μου ήρθε η νέα χρεωστική κάρτα VISA Πειραιώς προς αντικατάσταση της παλιάς που έληγε. Σήμερα την έχασα, την ακύρωσα γρήγορα. Για την επανέκδοση της χρειάζονται και κάποια επικαιροποιημένα στοιχεία. Ένα από αυτά αφορά το εκκαθαριστικό της εφορίας και το ερώτημα είναι αν ξέρει κάποιος εξ εμπειρίας δικής του ή τρίτων αν θα υπάρξει θέμα για επανέκδοση χρεωστικής με μηδενικό εισόδημα.
christakos07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Perastikos111 είπε Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Πρόσφατα μου ήρθε η νέα χρεωστική κάρτα VISA Πειραιώς προς αντικατάσταση της παλιάς που έληγε. Σήμερα την έχασα, την ακύρωσα γρήγορα. Για την επανέκδοση της χρειάζονται και κάποια επικαιροποιημένα στοιχεία. Ένα από αυτά αφορά το εκκαθαριστικό της εφορίας και το ερώτημα είναι αν ξέρει κάποιος εξ εμπειρίας δικής του ή τρίτων αν θα υπάρξει θέμα για επανέκδοση χρεωστικής με μηδενικό εισόδημα. Κανένα πρόβλημα. 1
GREGORYMO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Perastikos111 είπε Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Πρόσφατα μου ήρθε η νέα χρεωστική κάρτα VISA Πειραιώς προς αντικατάσταση της παλιάς που έληγε. Σήμερα την έχασα, την ακύρωσα γρήγορα. Για την επανέκδοση της χρειάζονται και κάποια επικαιροποιημένα στοιχεία. Ένα από αυτά αφορά το εκκαθαριστικό της εφορίας και το ερώτημα είναι αν ξέρει κάποιος εξ εμπειρίας δικής του ή τρίτων αν θα υπάρξει θέμα για επανέκδοση χρεωστικής με μηδενικό εισόδημα. Δεν υπάρχει θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα