Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί τους, αλλά τους έχω σπουδάσει.      

Επιβλήθηκε να πιστεύουν. 2.500 χρόνια πίσω, ΄ταν ο άνθρωπος άρχισε να προκόπτει, οι θρησκείες κόντεψαν να εξαφανησθού, μέχρι που ο ιουδαϊσμός, γέννησε δυο άλλες θρησκείες (και μετέπειτα κι άλλες, και άλλες από τις άλλες), το χριστιανισμό και το ισλάμ. Αυτές οι δύο, επικράτησαν με το σπαθί. Κατέστρεψαν γνώση καίγοντας βιβλιοθήκες, βλέπε Αλεξάνδρειας.

όταν πιστεύεις σε κάτι, που είναι δημιούργημα της φαντασίας, διαμορφώνει το χαρακτήρα σου, και τις περισσότερες φορές σε οδηγεί σε πλάνη. 

Δες σα παράδειγμα, τα παιδιά που έχουν φανταστικούς φίλους για οδηγούς και συντροφιά.

Και εγω στην κατηγορια των αθεων αυτοκαθοριζομαι. Αλλα αυτο το υφακι οτι εμεις εχουμε καταλαβει την απολυτη αληθεια και οι αλλοι ειναι κατευθυνομενα βληματα , δεν μου αρεσει καθολου. Ασε το καθενα να πιστευει σε οτι θελει, απο την στιγμη που δεν σου πρηζει τα @@, δημοκρατια εχουμε θεωρητικα

• Like 7
  • Απαντ. 216
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγω στην κατηγορια των αθεων αυτοκαθοριζομαι. Αλλα αυτο το υφακι οτι εμεις εχουμε καταλαβει την απολυτη αληθεια και οι αλλοι ειναι κατευθυνομενα βληματα , δεν μου αρεσει καθολου. Ασε το καθενα να πιστευει σε οτι θελει, απο την στιγμη που δεν σου πρηζει τα @@, δημοκρατια εχουμε θεωρητικα

Όχι, δεν κατάλαβες, δε κατατάσσομαι σε άθεους και λοιπά. Δε δέχομαι τον όρο θεό, έτσι όπως είναι. Θεός δεν είναι άτομο, δεν είναι ενέργεια, είναι χρόνος. Ορίζεται η στιγμή συγκέντρωσης ενέργειας με ύλη, που κατασκεύασε την καμπυλότητα στο χωροχρόνο.

Δεν έχω καμία διάθεση να θίξω κανένα και δεν διακατέχομαι από κανένα αίσθημα ανωτερότητας. Και βέβαια, ο καθένας έχει το δικαίομα  να πιστεύει όπου θέλει. Αλλά, όταν σε αυτό που πιστεύει, του φέρει τάσεις, να προβαίνει σε ενέργειές, όπως η παραπάνω, δεν είναι άξιοι να κατέχουν χώρο στο χρόνο και χώρο.

Δες το απλά τεχνολογικά. Όταν κάτι είναι άχρηστο στον η/υ, και προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες, ακόμα και ένα μπιτ να καταλαμβάνει, το σβήνεις. Παράδειγμα είναι, μην το παίρνεις σαν  εχθρική ενέργεια, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγεται η μίμηση και τέλεση αυτών των πράξεων. κάθε μορφή βίας καταδικαστέα.

Δημοσ.

Την ίδια στιγμή οι κάφροι του διαδικτύου, ανεβάζουν φωτογραφίες ατόμων που δεν ήταν καν στη συναυλία σαν αγνοούμενους, με σκοπό τα κλικς ή την εκδίκηση... Διαφέρουν άραγε σημαντικά από τους κανονικούς τρομοκράτες??? 

Σε φόρουμ βλέπω φωτογραφίες δήθεν απο το μέρος μετά την επίθεση και που διαψεύστηκαν αργότερα, μερικές δεν είχαν καν άτομα αλλά ανέβηκαν για το shock factor μάλλον. Επίσης βλέπω πάρα πολλούς να καλούν τον κόσμο σε σταυροφορίες και πόλεμο. 

Το μεγαλύτερο θύμα της τρομοκρατίας είναι η δημοκρατική συνείδηση. Πολλοί Ευρωπαίοι μιλούν ανοικτά πλέον για πογκρόμ, σκοτωμούς και εκδικητικές επιθέσεις. Μακάρι να βρεθεί πραγματική λύση γιατί αν συνεχίσει έτσι το πράγμα σε λίγα χρόνια οι χώρες της Ευρώπης θα αυτοκαταστραφούν υπο τον φόβο της τρομοκρατίας και των τζιχαντιστών.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί τους, αλλά τους έχω σπουδάσει.      

Επιβλήθηκε να πιστεύουν. 2.500 χρόνια πίσω, ΄ταν ο άνθρωπος άρχισε να προκόπτει, οι θρησκείες κόντεψαν να εξαφανησθού, μέχρι που ο ιουδαϊσμός, γέννησε δυο άλλες θρησκείες (και μετέπειτα κι άλλες, και άλλες από τις άλλες), το χριστιανισμό και το ισλάμ. Αυτές οι δύο, επικράτησαν με το σπαθί. Κατέστρεψαν γνώση καίγοντας βιβλιοθήκες, βλέπε Αλεξάνδρειας.

όταν πιστεύεις σε κάτι, που είναι δημιούργημα της φαντασίας, διαμορφώνει το χαρακτήρα σου, και τις περισσότερες φορές σε οδηγεί σε πλάνη. 

Δες σα παράδειγμα, τα παιδιά που έχουν φανταστικούς φίλους για οδηγούς και συντροφιά.

Δεν θυμαμαι ποτε τον χριστιανισμο να μου λεει να παω να σκοτωσω απιστους (δεν εκφερω γνωμη για αλλες θρησκειες μιας και δεν γνωριζω). Το να πιστευει κανεις σε καποια θρησκεία επισης δεν ειναι κακο... μαλιστα μπορει να ειναι και πολυ καλο... εξαρτωμενο απο το τι αρχές σου δίνει. 

Και επισης οχι... οι παπαδες δεν ειναι ουτε σκοταδιστές, ουτε φανατικοι... Εχει πολλους μορφωμενους, αξιολογους που δεν προσπαθουν να σε κάνουν "πελάτη" ντε και καλα.

Γενικα τσουβαλιάζεις, ισοπεδώνεις και αυτο σε μενα μαρτυρα ημιμάθεια, στρεβλη γνώση... οπως θες πες το. 

Cool ur tits θα πω... δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι, δεν κατάλαβες, δε κατατάσσομαι σε άθεους και λοιπά. Δε δέχομαι τον όρο θεό, έτσι όπως είναι. Θεός δεν είναι άτομο, δεν είναι ενέργεια, είναι χρόνος. Ορίζεται η στιγμή συγκέντρωσης ενέργειας με ύλη, που κατασκεύασε την καμπυλότητα στο χωροχρόνο.

Δεν έχω καμία διάθεση να θίξω κανένα και δεν διακατέχομαι από κανένα αίσθημα ανωτερότητας. Και βέβαια, ο καθένας έχει το δικαίομα να πιστεύει όπου θέλει. Αλλά, όταν σε αυτό που πιστεύει, του φέρει τάσεις, να προβαίνει σε ενέργειές, όπως η παραπάνω, δεν είναι άξιοι να κατέχουν χώρο στο χρόνο και χώρο.

Δες το απλά τεχνολογικά. Όταν κάτι είναι άχρηστο στον η/υ, και προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες, ακόμα και ένα μπιτ να καταλαμβάνει, το σβήνεις. Παράδειγμα είναι, μην το παίρνεις σαν εχθρική ενέργεια, και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφεύγεται η μίμηση και τέλεση αυτών των πράξεων. κάθε μορφή βίας καταδικαστέα.

Δηλαδή θα μπορούσαμε να το γενικεύσουμε και στο πολιτικό αν το σκέφτεσαι έτσι, αριστερούς, δεξιούς κτλ. Αλλά πάντα μόνο η θρησκεία μας θίγει...
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ποτε τον χριστιανισμο να μου λεει να παω να σκοτωσω απιστους (δεν εκφερω γνωμη για αλλες θρησκειες μιας και δεν γνωριζω). Το να πιστευει κανεις σε καποια θρησκεία επισης δεν ειναι κακο... μαλιστα μπορει να ειναι και πολυ καλο... εξαρτωμενο απο το τι αρχές σου δίνει. 

Και επισης οχι... οι παπαδες δεν ειναι ουτε σκοταδιστές, ουτε φανατικοι... Εχει πολλους πολλοι μορφωμενους και αξιολογους.

Γενικα τσουβαλιάζεις, ισοπεδώνεις και αυτο σε μενα μαρτυρα ημιμάθεια, στρεβλη γνώση... οπως θες πες το. 

Cool ur tits θα πω... δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.

Οι χριστιανοί, έκανα επιδρομές στην Ελλάδα, για να επιβάλουν τον χριστιανισμό. Google dat Shi*t.

Χριστιανισμός εναντίων Ελληνισμού. Διάβασε τα διατάγματα των βυζαντινών. Διάβασε την γνώμη των πρώτων χριστιανών για τους Έλληνες και γενικά για τους δυτικούς. Δες τι καταστροφές κάναν στην  Ελλάδα (γκρέμισμα ναών και σφαγές).

Δηλαδή θα μπορούσαμε να το γενικεύσουμε και στο πολιτικό αν το σκέφτεσαι έτσι, αριστερούς, δεξιούς κτλ. Αλλά πάντα μόνο η θρησκεία μας θίγει...

Μπορείς... Αν έχει βάσεις η άποψη.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι χριστιανοί, έκανα επιδρομές στην Ελλάδα, για να επιβάλουν τον χριστιανισμό. Google dat Shi*t.

Χριστιανισμός εναντίων Ελληνισμού. Διάβασε τα διατάγματα των βυζαντινών. Διάβασε την γνώμη των πρώτων χριστιανών για τους Έλληνες και γενικά για τους δυτικούς. Δες τι καταστροφές κάναν στην Ελλάδα (γκρέμισμα ναών και σφαγές).

Μπορείς... Αν έχει βάσεις η άποψη.

Ναι έκαναν όπως έκαναν και πολλές άλλες θρησκείες. Σημασία έχει όμως τι κάνουν τώρα. Δεν ζούμε πια στην εποχή του Ηράκλειου. Τα λάθη του παρελθόντος καλύτερα είναι να μένουν εκεί και όχι να αναπαράγονται στο παρόν.

Δημοσ.

Ναι έκαναν όπως έκαναν και πολλές άλλες θρησκείες. Σημασία έχει όμως τι κάνουν τώρα. Δεν ζούμε πια στην εποχή του Ηράκλειου. Τα λάθη του παρελθόντος καλύτερα είναι να μένουν εκεί και όχι να αναπαράγονται στο παρόν.

Τα λάθη του παρελθόντος, πρέπει να διορθώνουν τα λάθη του παρόντος και να τα αποτρέπουν.

Διαφορετικά πλανάσαι.  

Δημοσ.

Η πολυ κωλοφαρδοι ειμαστε που εδω δεν μας κανουν τετοια η καποιος κανει καλα τη δουλεια του(χλωμο το δευτερο παντως)

• Like 1
Δημοσ.

Η πολυ κωλοφαρδοι ειμαστε που εδω δεν μας κανουν τετοια η καποιος κανει καλα τη δουλεια του(χλωμο το δευτερο παντως)

Ή απλά αποτελούμε απλά την είσοδο για την επιδρομή του ισλάμ.

Και φίλε μου, δες τη γίνεται στην Θράκη. Στην Ελλάδα, γίνεται αλλιώς ο εξισλαμισμός, χωρίς βόμβες.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι γίνεται στη Θράκη;

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή πλεον μπορώ από πριν να καταλάβω που θα οδηγηθεί ένα topic, μην απορήσετε αν σύντομα δεν θα είναι ενεργό... :)

• Like 5
Δημοσ.

Τι γίνεται στη Θράκη;

Τούρκικα προνόμια (επίδομα), σε όποιον γίνεται μουσουλμάνος.

Επίσης, Θέλουν Τούρκους δημάρχους. Σύντομα θα γίνει, καθώς μεγάλος πληθυσμός είναι τουρκοι. όχι μουσουλμάνοι απλά, τούρκοι. 

Δημοσ.

Τούρκικα προνόμια (επίδομα), σε όποιον γίνεται μουσουλμάνος.

Επίσης, Θέλουν Τούρκους δημάρχους. Σύντομα θα γίνει, καθώς μεγάλος πληθυσμός είναι τουρκοι. όχι μουσουλμάνοι απλά, τούρκοι. 

Κλαίω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...