geogr13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλησπερα σε ολους!!! Θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το iptv που υπαρχει σαν επιλογη στη σελιδα του router μου και σε τι χρησιμευει.. Το router ειναι το Archer D2..
geogr13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τι εγινε ρε παιδια κανεις δεν μπορει να απαντησει σε μια απλη ερωτηση??
jim_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πολυ γενικα, ip tv ειναι τηλεοραση μεσω ιντερνετ. Η επιλογη στο ρουτερ σου, φανταζομαι, θα ειναι για να συνδεσεις καποιο αποκωδικοποιητη σε μια απο της lan του ρουτερ, να ορισεις τις παραμετρους που θελει για vpi και vci που θελει ο isp και να χρησιμοποιησεις αυτο που εχεις ηδη αντι για το σαπιο ρουτερ που θα σου δωσει ο isp προρυθμισμενο για αυτη τη δουλεια. 1
geogr13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πολυ γενικα, ip tv ειναι τηλεοραση μεσω ιντερνετ. Η επιλογη στο ρουτερ σου, φανταζομαι, θα ειναι για να συνδεσεις καποιο αποκωδικοποιητη σε μια απο της lan του ρουτερ, να ορισεις τις παραμετρους που θελει για vpi και vci που θελει ο isp και να χρησιμοποιησεις αυτο που εχεις ηδη αντι για το σαπιο ρουτερ που θα σου δωσει ο isp προρυθμισμενο για αυτη τη δουλεια. Να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω!!! Δηλαδη μπορω να συνδεσω πχ τον αποκωδικοποιητη της Nova ή του Ote και εκτος της τηλεορασης να εχω εικονα στους υπολογιστες μου??
jim_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Οχι τον κανονικο αποκωδικοποιητη. Ειναι συγκεκριμενος αποκωδικοποιητης που δεν συνδεεται με "πιατο" αλλα με καλωδιο ethernet και το ρουτερ πρεπει να ειναι σωστα ρυθμισμενο για να συνδεθει και να δειξει εικονα. Εικονα απο εναν αποκωδικοποιητη μπορεις να παρεις σε οτιδηποτε εχει εισοδο για εικονα, δηλαδη στο pc σου μονο αν εχεις καρτα για capture, και φυσικα στην τηλεοραση. ---edit Κατι τετοιο ειναι ο αποκωδικοποιητης για iptv https://www.cosmote.gr/portal/residential/help_support/adsl 1
geogr13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστω!!! Φιλε μπας και ξερεις που θα βρω αναλυτικο manual του router μου στα Ελληνικα?? Στο site της tp-link οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα.. Ρωταω γιατι πρωτον δεν γνωριζω αγγλικα, δευτερον η σελιδα του router εχει παρα πολλα πραγματα που το 80% απο αυτα τα βλεπω για πρωτη φορα και τριτον σκαλιζοντας αυτες τις ρυθμισεις δεν γνωριζω αν εχω κανει κατι σωστο ή οχι..
jim_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αν δεν δινει η ιδια η tp link, δεν θα βρεις Βασικα, η μονη ελπιδα να βρεις μεταφρασμενο manual για ενα ρουτερ ειναι να το χρησιμοποιει ελληνικος isp και να εχει κανει αυτος τη μεταφραση, οπως κανει ο οτε για οσα ρουτερ υποστηριζει. 1
geogr13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καταλαβα.. Αγνωσται αι βουλαι του Κυριου.. Τουλαχιστον να διπλοτσεκαρω αν εχω βαλει προστασια στο wifi..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα