Προς το περιεχόμενο

Tracking number elta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχασα το tracking number και θα χάσω 100 ευρώ στο PayPal έχει κανείς πρόσφατο tracking number για Αγγλία;;;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα tracking number εχουν συγκεκριμένο προορισμό (οχι μονο την Αγγλια) αλλα και τον τελικό αποδέκτη (διεύθυνση, τκ κλπ) που θα τα βρεις αυτα?

Κανε μια προσπάθεια στο καταστημα των ελτα που το έστειλες μηπως σου δωσουν αντίγραφο

Δημοσ.

Πήρα τηλ και δεν έβγαλα άκρη ψάχνω ένα ψεύτικο αλλά Δεν βγάζω άκρη

Απο τα τηλεφωνα δεν γινονται αυτες οι δουλειες, θα πας απο εκει

Δημοσ.

Όπως σου εξήγησαν κάθε tracking number αναφέρεται σε συγκεκριμένο δέμα,

που πάει σε συγκεκριμένο άτομο σε συγκεκριμένη διεύθυνση και χώρα.

Δεν έχει νόημα να βάλεις ένα τυχαίο tracking number για Αγγλία.

Δημοσ.

Εχει νοημα να βαλει τυχαιο number.

Πολλες απατες απο ebay κτλ στελνουν κατι Ελλαδα, και μετα χρησιμοποιουν αυτο το tracking number για να το δηλωσουν και σε αλλες παραγγελιες σε Ελλαδα.

Σε αλλα θεματα με παραγγελιες "υποπτες" απο ebay ολα τα παιδια ελεγαν οτι το tracking που πηραν ελεγε οτι το δεμα που υποτιθεται οτι επρεπε να παρουν πηγαινε σε αλλες περιοχες στην Ελλαδα και ειχε παραδοθει κιολας σε αλλον.

Σιγα μην καθεται το Paypal να βλεπει ονοματεπωνυμο και στοιχεια του καθε tracking number. 

Δημοσ.

Σιγα μην καθεται το Paypal να βλεπει ονοματεπωνυμο και στοιχεια του καθε tracking number. 

Δεν υπάρχει -προσβάσιμη τουλάχιστον- σύνδεση μεταξύ tracking no και ονοματεπώνυμου ή ακριβούς διεύθυνσης. Μόνο περιοχής (πόλης). Κατά συνέπεια έχει όντως κάποιο νόημα, αλλά είναι απίθανο να βρεθεί t.n. που να ταιριάζει και η χρονική περίοδος και οι πόλεις αποστολής-παράδοσης.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει -προσβάσιμη τουλάχιστον- σύνδεση μεταξύ tracking no και ονοματεπώνυμου ή ακριβούς διεύθυνσης. Μόνο περιοχής (πόλης). Κατά συνέπεια έχει όντως κάποιο νόημα, αλλά είναι απίθανο να βρεθεί t.n. που να ταιριάζει και η χρονική περίοδος και οι πόλεις αποστολής-παράδοσης.

Δηλαδή το Paypal αν του δώσεις κάποιο tracking number θα κάτσει να το διασταυρώσει?

Εγώ νομίζω ότι η εξακρίβωση γίνεται μόνο εφόσον υπάρξει πρόβλημα στην συναλλαγή και ανοιχτεί κάποιο Case.

Δημοσ.

Δηλαδή το Paypal αν του δώσεις κάποιο tracking number θα κάτσει να το διασταυρώσει?

Εγώ νομίζω ότι η εξακρίβωση γίνεται μόνο εφόσον υπάρξει πρόβλημα στην συναλλαγή και ανοιχτεί κάποιο Case.

Στην προκείμενη περίπτωση εχει ανοιχτεί case για επιστροφή, τι νομίζεις το θέλει το track

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, δεν τα βρίσκεις πρόχειρα στον δρόμο. Αν δεν μπορούν να στο πουν τα ελτά δεν έχεις πολλές ελπίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...