theopan Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κρίμα πάντως δεν νομίζω το PayPal να διασταυρώνει διεύθυνση με tracking number Αν έτσι νομίζεις τότε γιατί συνεχίζουμε την κουβέντα; Βρες ένα παλιό που έχεις στείλει ...στη Λαμία και δώστο...
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 εβαλα για αγγλια ενα παλιοτερο για να δουμε Καλα μπλοκαρίσματα !!!
djuan1988 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 α τοσο καλα Τι τόσο καλά δηλαδή; Θα σου άρεσε να έκαναν σε εσένα αυτό που πας να κάνεις στον άλλον; Ποιος είναι ο απατεώνας στην περίπτωση σου;
bromiaris Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μα αν βάλεις παλιό Tracking number πόσο δύσκολο είναι να βάλουν απλά τον κωδικό σε έναν από τα δεκάδες site και να διαπιστώσουν ότι έγινε η αποστολή εντελώς διαφορετική ημερομηνία από την κανονική???
djuan1988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μα αν βάλεις παλιό Tracking number πόσο δύσκολο είναι να βάλουν απλά τον κωδικό σε έναν από τα δεκάδες site και να διαπιστώσουν ότι έγινε η αποστολή εντελώς διαφορετική ημερομηνία από την κανονική??? Τώρα πραγματικά περιμένεις σοβαρή απάντηση από κάποιον που θεωρεί σοβαρό και λογικό αυτό που έκανε;
isay Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 O ts προφανώς έκανε κάποια πώληση, έχασε το tracking no της αποστολής, ο αγοραστής του άνοιξε case γιατί δεν το έστειλε και ο ts προσπαθεί να ξεγελάσει το dispute του paypal, μέχρι να φτάσει η κανονική αποστολή (αυτού που εχασε το tracking) με την ελπιδα ο αγοραστής να μείνει ικανοποιημένος. Εγω αν ήμουν αγοραστής και ειχα υποψίες οτι δεν εστειλε το αντικείμενο και μετά δω οτι μου εστειλε και άσχετο tracking, ακομα και να παραλάβω το αντικείμενο, αν βρω το παραμικρό ψεγάδι, θα με τρώει το χέρι μου να τραβήξω το dispute οτι το αντικείμενο δεν εφτασε ποτε. Αν είναι άψογο και οπως συμφωνήθηκε, προσωπικά δεν θα έκανα τιποτα (εκτός απο μια ελαφρά αρνητική αξιολογηση) ΑΛΛΑ οι περισσότεροι αγοραστές μάλλον θα τράβαγαν το dispute ακομα κι αν λάμβαναν το πακέτο. Αν τωρα ο παραλήπτης ήταν ελληνάρας, σίγουρα θα άνοιγε dispute. Μην ξεχνάμε τους λογους που το amazon μας πέταξε έξω απο τα δωρεάν μεταφορικά και απο πολλές αγορές. 1
djuan1988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μην ξεχνάμε τους λογους που το amazon μας πέταξε έξω απο τα δωρεάν μεταφορικά και απο πολλές αγορές. Ωραία όλα τα προηγούμενα και συμφωνώ απολύτως, αλλά αυτό δεν ισχύει. Άλλαξε την πολιτική του σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας. 1
isay Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ωραία όλα τα προηγούμενα και συμφωνώ απολύτως, αλλά αυτό δεν ισχύει. Άλλαξε την πολιτική του σε όλη σχεδόν την Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας. Δε διαφωνώ απολυτα αλλά τα επιμέρους στατιστικά καθόρισαν τη πολιτική ανα χώρα. Στην Ελλάδα έρχονταν κοντέινερ με αποστολές γιατί με τα δωρεάν μεταφορικά καρα-σύμφερε να ψωνίζεις απο amazon. Οταν λοιπον ο μέσος όρος χαμένων πακέτων ήταν Χ% και στην Ελλάδα ήταν π.χ. 4*Χ% αυτο ήταν ογκόλιθος (οχι λιθαράκι) για την αλλαγή της πολιτικής.
gamer73 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 μα τι λετε τωρα δεν ειμαι απατεωνας εχασα το τρακινγ και θα χασω τα χρηματα μου τι ανοησιες λετε τωρα? ελεος πια
turbat0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 μα τι λετε τωρα δεν ειμαι απατεωνας εχασα το τρακινγ και θα χασω τα χρηματα μου τι ανοησιες λετε τωρα? ελεος πια Μα αφού δεν εξηγείς τί ακριβώς έπαθες...
isay Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 μα τι λετε τωρα δεν ειμαι απατεωνας εχασα το τρακινγ και θα χασω τα χρηματα μου τι ανοησιες λετε τωρα? ελεος πια Κανείς δεν σε ειπε απατεώνα. Εγω σχολίασα τι μπορεί να πάθεις με το μη χειρο βελτιστο τρόπο που επελεξες. Απορία: Προσπάθησες να πας στο ταχυδρομείο και να ζητήσεις να σου βρουνε το track number με βάση την ημερομηνία και ώρα;
villasg Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τραβα στα ελτα ( εκει που εκανες την αποστολη ) να στο βρουνε στο συστημα λεγοντας ημερα και ωρα που εκανες την συνναλαγη . Τιποτα αλλο δεν θα σε σωσει
djuan1988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δε διαφωνώ απολυτα αλλά τα επιμέρους στατιστικά καθόρισαν τη πολιτική ανα χώρα. Στην Ελλάδα έρχονταν κοντέινερ με αποστολές γιατί με τα δωρεάν μεταφορικά καρα-σύμφερε να ψωνίζεις απο amazon. Οταν λοιπον ο μέσος όρος χαμένων πακέτων ήταν Χ% και στην Ελλάδα ήταν π.χ. 4*Χ% αυτο ήταν ογκόλιθος (οχι λιθαράκι) για την αλλαγή της πολιτικής. Εχει ανακοινώσει η Amazon στατιστικά για χαμένα πακέτα; Που το βρήκες το 4*Χ% που είναι ο ογκόλιθος; Εχει ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικό; Εκτός αν έχω χάσει κάτι, δεν το έχει κάνει, οπότε όλα αυτά που γράφεις δεν έχουν νόημα και δεν ξέρουμε τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε η δωρεάν αποστολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα