ShitSouler123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγώ παίζω ακόμα και έχω φτάσει Level 35. Αλλά οι περισότεροι το'χουν παρατήσει και τους κάνει εντύπωση που παίζω ακόμα. Εσείς συνεχίζετε η το παρατήσατε; 1
panira Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μολις σπαταλησες τον χρονο σου απαντωντας σε ενα thread απο το Μπλα Μπλα... wait, και εγω εκανα ακριβως το ιδιο.... 5
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μου θυμισες να το κατεβασω απο το playstore! Στο παλιο κινητο δεν κατεβαινε. 2
LongTom Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Υπάρχει αρκετός κόσμος που ασχολείται ακόμη.Ένας καλός φίλος είναι ακόμη κολλημένος όπως στην αρχή,με το να κάμει ποδήλατο με το ένα χέρι και με το άλλο να ψάχνει...(είμαστε Δανία και έχει ποδηλατόδρομους δύο κατευθύνσεων). Το περίεργο είναι ότι 3 στους 5 ήταν γυναίκες-κοπέλες(από 16/17 έως τα 40φεύγα).
ShitSouler123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Υπάρχει αρκετός κόσμος που ασχολείται ακόμη.Ένας καλός φίλος είναι ακόμη κολλημένος όπως στην αρχή,με το να κάμει ποδήλατο με το ένα χέρι και με το άλλο να ψάχνει...(είμαστε Δανία και έχει ποδηλατόδρομους δύο κατευθύνσεων). Το περίεργο είναι ότι 3 στους 5 ήταν γυναίκες-κοπέλες(από 16/17 έως τα 40φεύγα). Ποτέ δε κατάλαβα πως σκέφτονται οι ποδηλάτες...πιο άβολο πράμα από το ποδήλατο δεν υπάρχει.
SakislolGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 πολύ αναμενόμενο να το παρατήσουν... μια βλακεία και μισή ήταν
LongTom Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ποτέ δε κατάλαβα πως σκέφτονται οι ποδηλάτες...πιο άβολο πράμα από το ποδήλατο δεν υπάρχει. Γούστα αυτά, εδώ όλοι το καβαλάνε επειδή είναι το καλύτερο για ντάουν-τάουν δουλειές(και όχι μόνο). Προσωπικά το έχω για την καθημερινότητα για την δουλειά. 1
papars Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Παίζω ακόμα, λόγω δουλειάς το αφήνω ανοιχτό στο αυτοκίνητο και περπατάει αρκετά χιλιόμετρα τη μέρα βγάζοντας αυγά. Επίσης περνάω αρκετές ώρες στο Φλοίσβο σε αναμονή οπότε μαζεύω και μερικά τέρατα. Βλέπω ότι έχει κόψει ο κόσμος αν και αρκετοί συνεχίζουν αν κρίνω από τα gym που, κουτσά στραβά αλλάζουν χέρια.
ShitSouler123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Γούστα αυτά, εδώ όλοι το καβαλάνε επειδή είναι το καλύτερο για ντάουν-τάουν δουλειές(και όχι μόνο). Προσωπικά το έχω για την καθημερινότητα για την δουλειά. Τουλάχιστον ρε παιδιά να είστε πιο διακριτικοί...περπατάω στο δρόμο (με earphones!) και ο άλλος με κάνει μπιπ μπιπ με το ποδήλατο. Που να σε ακούσω ρε φίλε; ΟΚ δε θα είδες τα earphones αφού έχω γυρισμένη τη πλάτη...αλλά και πάλι. Τέσπα...fad είναι θα περάσει. Τη τελευταία δεκαετία έχει γίνει μανία αυτό με τα ποδήλατα...πριν καμιά 10αρια-15αρια χρόνια όταν έβλεπες ποδηλάτη τον κοίταζες σαν εξωγήνο (και καλά έκανες). Τώρα είναι νορμάλ και καλά. Παίζω ακόμα, λόγω δουλειάς το αφήνω ανοιχτό στο αυτοκίνητο και περπατάει αρκετά χιλιόμετρα τη μέρα βγάζοντας αυγά. Επίσης περνάω αρκετές ώρες στο Φλοίσβο σε αναμονή οπότε μαζεύω και μερικά τέρατα. Βλέπω ότι έχει κόψει ο κόσμος αν και αρκετοί συνεχίζουν αν κρίνω από τα gym που, κουτσά στραβά αλλάζουν χέρια. Εμένα μου τρώνε κάθε μέρα...αλλά εγώ ο μαλάκας φταίω που διάλεξα Mystic ενώ έπρεπε να γίνω Valor. Που να ήξερα θα μου πεις; Μαλακία ο Φλοίσβος πάντως...τίγκα στα σκυλιά, στα πιτσιρίκια που οδηγάνε αυτά τα karts τι είναι (ένα από αυτά έχει logo τα Pokemon...gosh!) και εκεί μαζεύονται όλοι όσοι παίζουν ακόμα Pokemon. Το μόνο που αξίζει είναι τα Dratini εκεί. Τα gym είναι για τον πούτσο γιατί αλλάζουν χέρια συνέχια. Εγώ παίζω Καλιθέα και Ν. Σμύρνη κυρίως. Καλύτερη φάση.
Lanike71 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ρε σεις, κανένας δε μπόρεσε να προσαρμόσει κανένα smartphone πάνω σε κανένα drone; Μπορεί να είναι και η επόμενη επανάσταση στο παιχνίδι σας... 1
LongTom Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τουλάχιστον ρε παιδιά να είστε πιο διακριτικοί...περπατάω στο δρόμο (με earphones!) και ο άλλος με κάνει μπιπ μπιπ με το ποδήλατο. Που να σε ακούσω ρε φίλε; ΟΚ δε θα είδες τα earphones αφού έχω γυρισμένη τη πλάτη...αλλά και πάλι. Τέσπα...fad είναι θα περάσει. Τη τελευταία δεκαετία έχει γίνει μανία αυτό με τα ποδήλατα...πριν καμιά 10αρια-15αρια χρόνια όταν έβλεπες ποδηλάτη τον κοίταζες σαν εξωγήνο (και καλά έκανες). Τώρα είναι νορμάλ και καλά. Ναι, εδώ έχουμε ποδηλατόδρομους κανονικούς.Εάν περπατάς εκεί είναι παράβαση του εδώ ΚΟΚ. Πάντως μην χαλιέσαι,όλοι εδώ με το ποδήλατο πάνε από εκατονταετίας, δεν θα φύγει εύκολα η μόδα τούτη. 1
notist Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ts είσαι κορυφή.Με πέτυχες ακριβώς.Είμαι ένας από αυτούς τους μαντραχαλάδες που λες-αλήθεια που το θυμήθηκες αυτό η γιαγιά μου το έλεγε χαχαχαχα-1,90 ύψος 120 κιλά με μούσια,που με κυνηγάνε οι γκόμενες σαν τρελές,και εγώ τρέχω όπου φύγει φύγει.Πάντως πολύ θα γούσταρα να περπατήσω μαζί σου γιατί και εγώ περπατάω,αλλά όχι μέχρι την Κόρινθο ρε συ είναι πολύ μακριά. Ααα και χωρίς πόκεμον να έχουμε το νου μας σε κανένα θηλυκό στη διαδρομή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις