Dimitra21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω με την παρέα μου (ηλικίες 18-19) στη Κέρκυρα. Εχω βρει μια αρκετά καλή προσφορά για ξενοδοχείο στο Σιδάρι και επειδή ειναι και κοντα στο "κανάλι της αγάπης" λέγαμε να κλείσουμε εκεί. Μας εχουν πει όμως ότι η περιοχή δεν φημίζεται για το καλό κόσμο της(ναρκωτικά κλπ) και γενικά ότι δεν είναι αρκετα ασφαλής για την ηλικία μας, αν και προσωπικά πιστεύω ότι παντού υπάρχουν αυτά. Οποιος έχει γνώση πάνω στο θέμα ας βοηθήσει... Ευχαριστώ
4saken Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Καμια σχεση...πρωτη φορα το ακουω αυτο για το Σιδαρι...Σαν περιοχη ειναι πολυ τουριστικη με πολλους αγγλους, μπαρ κτλ.Αν σας αρεσει οκ, ειναι ομως πολυ μακρια απο την πολη και θα εχει ταλαιπωρια με λεωφορεια για να πατε σε αλλα μερη του νησιου. Θα προτεινα να μεινεται στην πολη της Κερκυρας και απο κει να πηγαινετε εκδρομες... 3
Dimitra21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κι εμένα μου φανηκε πολύ τραβηγμένο όταν το άκουσα. Η απόσταση απο την πόλη όντως είναι μεγάλη, αλλά δεν έχουμε θέμα μας βολεύει. Ευχαριστω για την βοήθεια!!
Toxo <3 lover Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πού τα άκουσες/διάβασες αυτά; Κάποιος ζηλεύει και δεν θέλει να πάτε στην Κέρκυρα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τέρμα τουριστική περιοχή και το κανάλι της αγαπης είναι μια μαλακια. Θάλασσα απαίσια, οι ντόπιοι είναι φάση να σε γδαρουν, πολύ κόσμος και τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μόνο ένα μαγαζί αξίζει με τη θέα που είναι κοντά στο σιδαρη. Όπως είπε ο σακεν μείνετε κάπου προς την πόλη αλλιώς δεν θα καταλάβετε Κέρκυρα καθόλου 2
4saken Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το canal damour ειναι μακραν το πιο overrated μερος στην Κερκυρα. 1
harisv Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Το canal damour ειναι μακραν το πιο overrated μερος στην Κερκυρα.To καναλι ειναι ωραιο μονο για αναμνηστικες φωτο και μια βουτια. Το πιο overrated ειναι ο καβος για μενα
merkon Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Επειδή το χωριό μου ειναι 15' από το Σιδαρι, σου λέω πως δεν ισχύουν αυτά που σου είπαν. Το Σιδαρι είναι απιστευτα τουριστική περιοχή, το κανάλι της αγάπης αξίζει για να απολαύσεις την θέα κλπ, ειδικά αν είσαι με την κοπέλα σου, όχι όμως για μπάνιο. Όντως εκμεταλλευονται στις τιμές λόγω του τουρισμού, κυρίως θα δεις Άγγλους οι οποίοι κυρίως τα Σάββατα πίνουν κλπ. Ναρκωτικά παιζουν φυσικά αλλά αν δεν ψάξεις να τα βρεις κάνεις δε θα σου προσφέρει έτσι. Εδώ και περίπου ένα χρόνο υπάρχουν και γύφτοι στην περιοχή, μη φανταστείς όμως τίποτα τρελό, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια που θυμάμαι εγώ το Σιδαρι, ποτέ δεν είχα δει γύφτους, επομένως μας έκανε εντύπωση. Όσον αφορά την απόσταση, να ξέρεις πως είναι 45-50 λεπτά από την Πόλη με αυτοκίνητο, αν μετακινήστε με λεωφορείο δε θα το πρότεινα να μείνετε εκεί. Η Πόλη είναι must προκειμένου να πεις ότι είδα την Κέρκυρα, όπως επίσης και κάποια άλλα κλασσικά μέρη, πχ Παλαιοκαστρίτσα, Αχίλλειον κλπ. Για οτιδήποτε παραπάνω πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω
4saken Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 To καναλι ειναι ωραιο μονο για αναμνηστικες φωτο και μια βουτια. Το πιο overrated ειναι ο καβος για μενα Ο Καβος ποτε δεν ηταν rated, ποσο μαλλον overrated! 1
Dimitra21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Παιδια αν χρησιμοποιήσω συγκοινωνία για να πηγαίνω στις γύρω περιοχές απο το ΣΙδάρι; πχ Αγ. Γεώργιος, Αριλλας;; Θα έχει μεγάλη ταλαιπωρία;; Μήπως υπάρχει κάποια άλλη περιοχή, εκτος απο την πόλη που έχει λιγο ανεβασμένες τιμές, να με συμφέρει καλύτερα,
4saken Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 greenbuses.gr Καλυτερα να μεινετε πολη.μεσημερι μπανιο σε παραλιες,βραδυ εξοδο πολη.
harisv Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Νομιζω αν θελετε παραλια και πιο χαλαρα (η νυχτα στο Σιδαρι ειναι εντονη αλλα καπως διαφορετικη βασισμενη σε αγγλους τουριστες) πηγαινετε σιδαρι και με λεωφορειο μπορειτε να γυρισετε Κασσιωπη, αγ στεφανο, αγ, γεωργιο και το κεντρο φυσικα. Αν θελετε να πειτε οτι θελω να γυρισω τα αξιοθεατα του νησιου οπως αχιλλειο παλαιοκαστριτσα καλυτερα κεντρο.
Dimitra21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αυτό με τους Αγγλους που λενε οτι μεθοκοπάνε στο Σιδαρι είναι ανησυχητικό.Θέλω να πω , γίνονται συχνά φασαρίες και προκαλούν ή ειναι νορμαλ τα πράγματα;
harisv Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πινουν πολυ αλλα οχι δεν ειναι ενοχλητικοι.Πιο πολλες φασαριες κανουν οι ιταλοι παρα οι αγγλοι. Σε θεμα ασφαλειας μην φοβαστε. Οταν ειπα βασισμενη σε αγγλους τουριστες εννοω οτι τα μισα μαγαζια θα εχουν καποιον τραγουδιστη που θα μιμειται πχ queen, adele.
Προτεινόμενες αναρτήσεις