Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι θέλω να πάω με την παρέα μου (ηλικίες 18-19) στη Κέρκυρα. Εχω βρει μια αρκετά καλή προσφορά για ξενοδοχείο στο Σιδάρι και επειδή ειναι και κοντα στο "κανάλι της αγάπης" λέγαμε να κλείσουμε εκεί. Μας εχουν πει όμως ότι η περιοχή  δεν φημίζεται για το καλό κόσμο της(ναρκωτικά κλπ) και γενικά ότι δεν είναι αρκετα ασφαλής για την ηλικία μας, αν και προσωπικά πιστεύω ότι παντού υπάρχουν αυτά. Οποιος έχει γνώση πάνω στο θέμα ας βοηθήσει... 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καμια σχεση...πρωτη φορα το ακουω αυτο για το Σιδαρι...Σαν περιοχη ειναι πολυ τουριστικη με πολλους αγγλους, μπαρ κτλ.Αν σας αρεσει οκ, ειναι ομως πολυ μακρια απο την πολη και θα εχει ταλαιπωρια με λεωφορεια για να πατε σε αλλα μερη του νησιου.

Θα προτεινα να μεινεται στην πολη της Κερκυρας και απο κει να πηγαινετε εκδρομες...

  • Like 3
Δημοσ.

Κι εμένα μου φανηκε πολύ τραβηγμένο όταν το άκουσα. Η απόσταση απο την πόλη όντως είναι μεγάλη, αλλά δεν έχουμε θέμα μας βολεύει. Ευχαριστω για την βοήθεια!!

  • Moderators
Δημοσ.

Τέρμα τουριστική περιοχή και το κανάλι της αγαπης είναι μια μαλακια. Θάλασσα απαίσια, οι ντόπιοι είναι φάση να σε γδαρουν, πολύ κόσμος και τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μόνο ένα μαγαζί αξίζει με τη θέα που είναι κοντά στο σιδαρη. Όπως είπε ο σακεν μείνετε κάπου προς την πόλη αλλιώς δεν θα καταλάβετε Κέρκυρα καθόλου

  • Like 2
Δημοσ.

Το canal damour ειναι μακραν το πιο overrated μερος στην Κερκυρα.

To καναλι ειναι ωραιο μονο για αναμνηστικες φωτο και μια βουτια. Το πιο overrated ειναι ο καβος για μενα
Δημοσ.

Επειδή το χωριό μου ειναι 15' από το Σιδαρι, σου λέω πως δεν ισχύουν αυτά που σου είπαν.

Το Σιδαρι είναι απιστευτα τουριστική περιοχή, το κανάλι της αγάπης αξίζει για να απολαύσεις την θέα κλπ, ειδικά αν είσαι με την κοπέλα σου, όχι όμως για μπάνιο. Όντως εκμεταλλευονται στις τιμές λόγω του τουρισμού, κυρίως θα δεις Άγγλους οι οποίοι κυρίως τα Σάββατα πίνουν κλπ. Ναρκωτικά παιζουν φυσικά αλλά αν δεν ψάξεις να τα βρεις κάνεις δε θα σου προσφέρει έτσι. Εδώ και περίπου ένα χρόνο υπάρχουν και γύφτοι στην περιοχή, μη φανταστείς όμως τίποτα τρελό, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια που θυμάμαι εγώ το Σιδαρι, ποτέ δεν είχα δει γύφτους, επομένως μας έκανε εντύπωση.

Όσον αφορά την απόσταση, να ξέρεις πως είναι 45-50 λεπτά από την Πόλη με αυτοκίνητο, αν μετακινήστε με λεωφορείο δε θα το πρότεινα να μείνετε εκεί. Η Πόλη είναι must προκειμένου να πεις ότι είδα την Κέρκυρα, όπως επίσης και κάποια άλλα κλασσικά μέρη, πχ Παλαιοκαστρίτσα, Αχίλλειον κλπ. Για οτιδήποτε παραπάνω πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω :)

Δημοσ.

To καναλι ειναι ωραιο μονο για αναμνηστικες φωτο και μια βουτια. Το πιο overrated ειναι ο καβος για μενα

Ο Καβος ποτε δεν ηταν rated, ποσο μαλλον overrated!:)

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν χρησιμοποιήσω συγκοινωνία για να πηγαίνω στις γύρω περιοχές απο το ΣΙδάρι; πχ Αγ. Γεώργιος, Αριλλας;; Θα έχει μεγάλη ταλαιπωρία;; Μήπως υπάρχει κάποια άλλη περιοχή, εκτος απο την πόλη που έχει λιγο ανεβασμένες τιμές, να με συμφέρει καλύτερα, 

Δημοσ.

greenbuses.gr

 

Καλυτερα να μεινετε πολη.μεσημερι μπανιο σε παραλιες,βραδυ εξοδο πολη.

Δημοσ.

Νομιζω αν θελετε παραλια και πιο χαλαρα (η νυχτα στο Σιδαρι ειναι εντονη αλλα καπως διαφορετικη βασισμενη σε αγγλους τουριστες) πηγαινετε σιδαρι και με λεωφορειο μπορειτε να γυρισετε Κασσιωπη, αγ στεφανο, αγ, γεωργιο και το κεντρο φυσικα.

Αν θελετε να πειτε οτι θελω να γυρισω τα αξιοθεατα του νησιου οπως αχιλλειο παλαιοκαστριτσα καλυτερα κεντρο.

Δημοσ.

Αυτό με τους Αγγλους που λενε οτι μεθοκοπάνε στο Σιδαρι είναι ανησυχητικό.Θέλω να πω , γίνονται συχνά φασαρίες και προκαλούν ή ειναι νορμαλ τα πράγματα;

Δημοσ.

Πινουν πολυ αλλα οχι δεν ειναι ενοχλητικοι.Πιο πολλες φασαριες κανουν οι ιταλοι παρα οι αγγλοι. Σε θεμα ασφαλειας μην φοβαστε.

Οταν ειπα βασισμενη σε αγγλους τουριστες εννοω οτι τα μισα μαγαζια θα εχουν καποιον τραγουδιστη που θα μιμειται πχ queen, adele.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...