xXunknownXx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μένω σε ένα ξενοδοχείο λόγω σπουδών και φέτος διώχνουν όλους τους φοιτητές για να βάλουν τους τουρίστες. εντωμεταξύ τους είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θελω να μεινω εδώ μέχρι τέλος Ιουνίου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. τους είπα αν γίνεται να μεινω με μια φίλη μου σε ενα δωμάτιο και μου είπε ότι θα μας δώσει ένα δωμάτιο και εγω ησύχασα, αλλά όταν μας το έδειξε ήταν χάλια δεν μένει ανθρωπος εκει μεσα ακόμα και η ρεσεψιονιστ είπε δεν θα έμενε εκεί..και τώρα πρέπει να βρω ένα σπίτι για 20 μέρες μόνο αλλά δεν δίνει κάνεις το σπίτι του μόνο για 20 μέρες. οπότε θέλω κάποιον που ίσως γνωρίζει να μου πει αν εχουν το δικαιωμα να με διώξουν από το ξενοδοχείο εφόσον με κορόιδεψαν και δεν είχα χρόνο Ούτε να βρω άλλο σπίτι νωρίτερα.
txcellas Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κάνατε κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό; (η οποιοδήποτε χαρτί);
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κοίτα για airnbnb. Ή να σε φιλοξενήσει κάποιος γνωστός.
xXunknownXx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κανένα απολύτως χαρτί δεν κάναμε.. Κοίτα για airnbnb. Ή να σε φιλοξενήσει κάποιος γνωστός. Δεν έχω κάποιον γνωστό που να μπορεί να με φιλοξενήσει.. Είμαι εδώ μόνο 2 χρόνια δεν έχω και γνωριμίες δυστυχώς και οι περισσότεροι μένουν με τους γονείς τους Κάνατε κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό; (η οποιοδήποτε χαρτί); τίποτα κανένα χαρτί δεν κάναμε
txcellas Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κανένα απολύτως χαρτί δεν κάναμε.. Δεν έχω κάποιον γνωστό που να μπορεί να με φιλοξενήσει.. Είμαι εδώ μόνο 2 χρόνια δεν έχω και γνωριμίες δυστυχώς και οι περισσότεροι μένουν με τους γονείς τους Χμ ίσως αν πιάσεις τον ιδιοκτήτη να του μιλήσεις μόνο; τόσο αντιεπαγγελματιας είναι; 1
xXunknownXx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Χμ ίσως αν πιάσεις τον ιδιοκτήτη να του μιλήσεις μόνο; τόσο αντιεπαγγελματιας είναι; το έχω σκεφτεί θα το κάνω αύριο αν είναι θα τον πάρω τηλέφωνο αλλά αν δεν δεχτεί τι γίνεται μετά ? Αυτό είναι το θέμα 1
xXunknownXx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 ραντεβου τελος σεζον παλι Δηλαδή ? χαχαχ είμαι τελευταίο έτος οπότε θα φυγω μια και καλή σε 1 μήνα περίπου οπότε.....
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις νομίζω. Όπως κι εσύ θα έφευγες αν έβρισκες τζάμπα σπίτι πχ έτσι κι αυτός βρήκε κάτι καλύτερο και σου λέει να φύγεις...
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις νομίζω. Όπως κι εσύ θα έφευγες αν έβρισκες τζάμπα σπίτι πχ έτσι κι αυτός βρήκε κάτι καλύτερο και σου λέει να φύγεις... Μπράβο ωραία λογική, λες αν έβρισκε σπίτι, που σπίτι δεν βρήκε προς το παρόν και θα πρέπει ο άλλος είτε να πάρει το καράβι να πληρώνει εισιτήρια να πάει σπίτι του είτε να μην καταφέρει να δώσει εξετάσεις και να έχει πρόβλημα. Δεν φτάνει που τους πληρώνει 2 χρόνια κιόλας. Τύφλα να έχουν οι ξένοι τουρίστες που δίνουν τα φράγκα τους για κάτι τέτοιους ελληναράδες ξενοδόχους. Εγώ αν ήμουν στην θέση του ts θα έφευγα και θα άφηνα και κρυφές ζημιές/φθορές σε όποιο μέρος μπορούσα και είχα την δυνατότητα να κάνω στο δωμάτιο για να έχουν να θυμούνται τα λεφτά που τους έδινα τόσο καιρό και τώρα δεν θέλουν να με κρατήσουν ένα 20ήμερο. 1
txcellas Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 σε τετοιες περιπτωσεις εγω παω με μεθοδο πυραμιδα. Αρχικα ευγενικα και με τροπους και σιγα σιγα φτανω σε πιο ακραια σημεια ξεροντας λιγο πολυ οτι δεν αλλαζει γνωμη ο αλλος,,
mrfan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 σε τετοιες περιπτωσεις εγω παω με μεθοδο πυραμιδα. Αρχικα ευγενικα και με τροπους και σιγα σιγα φτανω σε πιο ακραια σημεια ξεροντας λιγο πολυ οτι δεν αλλαζει γνωμη ο αλλος,, Τι ακραία σημεία δηλαδή; Να του κλέψει τις πετσέτες;
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μπράβο ωραία λογική, λες αν έβρισκε σπίτι, που σπίτι δεν βρήκε προς το παρόν και θα πρέπει ο άλλος είτε να πάρει το καράβι να πληρώνει εισιτήρια να πάει σπίτι του είτε να μην καταφέρει να δώσει εξετάσεις και να έχει πρόβλημα. Δεν φτάνει που τους πληρώνει 2 χρόνια κιόλας. Τύφλα να έχουν οι ξένοι τουρίστες που δίνουν τα φράγκα τους για κάτι τέτοιους ελληναράδες ξενοδόχους. Εγώ αν ήμουν στην θέση του ts θα έφευγα και θα άφηνα και κρυφές ζημιές/φθορές σε όποιο μέρος μπορούσα και είχα την δυνατότητα να κάνω στο δωμάτιο για να έχουν να θυμούνται τα λεφτά που τους έδινα τόσο καιρό και τώρα δεν θέλουν να με κρατήσουν ένα 20ήμερο. Δεν είπα ότι είναι σωστό Αλλά ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι και είπα ότι πιστεύω πως όχι, με βάση αυτά που μας είπε δηλαδή ότι δεν υπάρχει κάποιο χαρτί κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα