Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες! Καταρχήν να πω ότι το θέμα αυτό αφορά έναν φίλο ο οποίος δεν έχει χρόνο να φτιάξει λογαριασμό εδώ και να ρωτήσει και να ασχοληθεί...

Έμενε Αμερική και πήρε μέσω συμβολαίου ένα S7 Edge, κλειδωμένο στην T-Mobile.

Μετά απο κάποιο καιρό διέκοψε το συμβόλαιο με την T-Mobile και το κινητό έμεινε κλειδωμένο, ωστόσο μπορούσε να το χρησιμοποιεί ακόμα. Τωρα το κινητό είναι νεκρό μετά απο φόρτιση όπως μου είπε και τώρα επιστρέφει Ελλάδα και θέλει να μάθει αν γίνεται να επικοινωνήσει με την Samsung στην Ελλάδα για αντικατάσταση μιας και το κινητό "κάηκε". Θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα? Θα του το αντικαταστήσει η Samsung ή θα του λέει διάφορα? Το κινητό έπερνε κανονικά SIM και όπως μου είπε το μόνο πρόβλημα που είχε πριν το κάψιμο ήταν το κλείδωμα. Θέλει να μάθει οποιαδήποτε πληροφορία γιατί όπως του έχω πει αυτοί μπορεί να το φτιάξουνε χωρίς καν να ρωτήσουνε και να τον χρεώνουνε χωρίς καν να το θέλει.

Πάντα μιλόντας ότι το κινητό είναι εντός εγγύησης

Δημοσ.

η εγγύηση είναι πανευρωπαική, οπότε δεν έχει εγγύηση

Αυτοί όμως θα μπορέσουν να το διαπιστώσουν αυτό? Εφόσων το κινητό είναι καμμένο και δεν ανοίγει καθόλου?

Δημοσ.

Αυτοί όμως θα μπορέσουν να το διαπιστώσουν αυτό? Εφόσων το κινητό είναι καμμένο και δεν ανοίγει καθόλου?

Μπορείς να το πας και να πεις ότι έχεις χάσει την απόδειξη. Αν έχει την παραμικρή ένδειξη ότι πρόκειται για συσκευή από us, δεν νομίζω να γίνει κάτι. Αν έχει πάνω λογότυπο tmobile για παράδειγμα, ή αν γράφει η πλακέτα κάπου το μοντέλο της συσκευής που δεν είναι το ίδιο με το unlocked.

Δημοσ.

Μπορείς να το πας και να πεις ότι έχεις χάσει την απόδειξη. Αν έχει την παραμικρή ένδειξη ότι πρόκειται για συσκευή από us, δεν νομίζω να γίνει κάτι. Αν έχει πάνω λογότυπο tmobile για παράδειγμα, ή αν γράφει η πλακέτα κάπου το μοντέλο της συσκευής που δεν είναι το ίδιο με το unlocked.

Το σήμα είναι της Samsung κανονικό και δεν έχει κανα αυτοκόλλητο πίσω το κινητό ή οτιδήποτε. Ετσι σκέφτηκα και εγώ να το κάνει αλλα αν το ανοίξουνε, στην μπαταρία δεν λέει τα ΙΜΕΙ και άλλες πληροφορίες για το κινητό? Δεν θα μπορέσουν να το δουν απο εκεί?

• Moderators
Δημοσ.

Το σήμα είναι της Samsung κανονικό και δεν έχει κανα αυτοκόλλητο πίσω το κινητό ή οτιδήποτε. Ετσι σκέφτηκα και εγώ να το κάνει αλλα αν το ανοίξουνε, στην μπαταρία δεν λέει τα ΙΜΕΙ και άλλες πληροφορίες για το κινητό? Δεν θα μπορέσουν να το δουν απο εκεί?

Θα το καταλάβουν αρχικά φοράνε διαφορετικό chipset εδώ κανένα επίσημο σέρβις δεν θα το αναλάβει

• Like 2
Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα αναφερθηκε υπαρχει το Ιμει της συσκευης κλασσικα για να δουν για ποια χωρα προοριζεται και το αλλο πιο απλο πραγμα ειναι που φοραει Snapdragon 820 το Αμερικανικο Galaxy s7 ενω το Ευρωπαικο τον exynos.

• Like 1
Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα αναφερθηκε υπαρχει το Ιμει της συσκευης κλασσικα για να δουν για ποια χωρα προοριζεται και το αλλο πιο απλο πραγμα ειναι που φοραει Snapdragon 820 το Αμερικανικο Galaxy s7 ενω το Ευρωπαικο τον exynos.

Αχαμ, για ποιο λόγο το κάνουν αυτό με τους επεξεργαστες; 

Δημοσ.

Αχαμ, για ποιο λόγο το κάνουν αυτό με τους επεξεργαστες; 

Long story, short...

Eχει να κανει με τα bands που υποστηριζουν οι cpu's

Eχουμε διαφορετικα bands, με την EU. (και μεταξυ τους οι carriers.) 

Ο Snap ειναι συμβατος, με περισσοτερα bands σε συγκριση με τον Exynos.

Και για τον παραπανω λογο οι carriers εδω (USA) φερνουν τον Snap. 

:-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...