Ελλεν Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα αν μπορείτε τη συμβουλή σας πάνω στο θέμα γιατί άκρη με τον δήμο δεν βγάζω.Στο δρόμο που μένω επειδή είναι κεντρικός και ανάμεσα από νοσοκομείο και πολυκατοικίες, επιτρέπεται τα αυτοκίνητα να παρκάρουν μόνο από την αριστερή πλευρά του δρόμου. Είναι ένας γείτονας της πολυκατοικίας που μένω (πρωην διαχειριστής ) και έχει παρατήσει το αυτοκίνητό του στο δρόμο που επιτρέπεται να παρκάρουμε εδώ και κανένα 3μηνο. Εν τω μεταξύ ο δρόμος ούτε πολύ μεγάλος είναι (ίσα ίσα από τους κατοίκους του δρόμου να παρκάρουν όσοι δεν έχουν πάρκινγκ στην πυλωτή) και κάθε δυο-τρια αυτοκίνητα υπάρχει κάδος.Ο τύπος λοιπόν εκτός ότι το παράτησε το έβαλε και στη μέση ώστε να μην παρκάρει άλλος, μετακίνησε τους κάδους στην πίσω μεριά από το αυτοκίνητο για να μην το σπρώξει κανένας και παρκάρει και μετακίνησε και το μπροστά για να χωράει ίσα ίσα το πολύ μικρό αυτοκίνητο του γιου του.Μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα. Την λύση να του μιλήσω την ξεχνάμε γιατί δεν είναι άνθρωπος να μιλήσεις ,θα έχετε πετύχει και σεις τέτοιους. Μια φορά πήγα να παρκάρω το δικό μου που είναι και μικρό για το γαμώτο και δεν χώρεσε. Με το που είδε ότι έφυγα μετακίνησε κ άλλο τον κάδο για να μη χωράω καθόλου. Πήρα στο δήμο. Από εκεί μου είπαν να πάρω στην Καθαριότητα. Η καθαριότητα με έστειλε στη δημοτική αστυνομία και αυτή ξανά πίσω. Έχετε καμία ιδέα πριν μου γυρίσει το μάτι και του το κάνω φλαμπέ καμία ώρα;Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αγανάκτησα.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Σαν τι θες να του κάνουν δηλαδή? Να του πουν να το παρκάρει αλλού; Εκνευριστικός ο τύπος αλλά δεν έχει κάνει κάτι παράνομο
stelios_2809 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εγώ θα πλησίαζα τους κάδους οριακά κοντά μπροστά και πίσω από το αμάξι του μέχρι να δει τα πρώτα sanitas στο καπό του. Αν ήταν εγκαταλελειμένο ίσως μπορούσες να κανεις κάτι , αυτό είναι άσχημα παρκαρισμένο απλά. Η κοινή λογική λέει να του μιλήσεις , δεν θα σου κάνει κάτι. Το πολύ πολύ να μη βγάλεις άκρη.
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα αν μπορείτε τη συμβουλή σας πάνω στο θέμα γιατί άκρη με τον δήμο δεν βγάζω. Στο δρόμο που μένω επειδή είναι κεντρικός και ανάμεσα από νοσοκομείο και πολυκατοικίες, επιτρέπεται τα αυτοκίνητα να παρκάρουν μόνο από την αριστερή πλευρά του δρόμου. Είναι ένας γείτονας της πολυκατοικίας που μένω (πρωην διαχειριστής ) και έχει παρατήσει το αυτοκίνητό του στο δρόμο που επιτρέπεται να παρκάρουμε εδώ και κανένα 3μηνο. Εν τω μεταξύ ο δρόμος ούτε πολύ μεγάλος είναι (ίσα ίσα από τους κατοίκους του δρόμου να παρκάρουν όσοι δεν έχουν πάρκινγκ στην πυλωτή) και κάθε δυο-τρια αυτοκίνητα υπάρχει κάδος. Ο τύπος λοιπόν εκτός ότι το παράτησε το έβαλε και στη μέση ώστε να μην παρκάρει άλλος, μετακίνησε τους κάδους στην πίσω μεριά από το αυτοκίνητο για να μην το σπρώξει κανένας και παρκάρει και μετακίνησε και το μπροστά για να χωράει ίσα ίσα το πολύ μικρό αυτοκίνητο του γιου του. Μου έχει σπάσει πραγματικά τα νεύρα. Την λύση να του μιλήσω την ξεχνάμε γιατί δεν είναι άνθρωπος να μιλήσεις ,θα έχετε πετύχει και σεις τέτοιους. Μια φορά πήγα να παρκάρω το δικό μου που είναι και μικρό για το γαμώτο και δεν χώρεσε. Με το που είδε ότι έφυγα μετακίνησε κ άλλο τον κάδο για να μη χωράω καθόλου. Πήρα στο δήμο. Από εκεί μου είπαν να πάρω στην Καθαριότητα. Η καθαριότητα με έστειλε στη δημοτική αστυνομία και αυτή ξανά πίσω. Έχετε καμία ιδέα πριν μου γυρίσει το μάτι και του το κάνω φλαμπέ καμία ώρα; Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ αγανάκτησα. Για αρχή πρέπει να καταλάβεις ότι οι δρόμοι είναι δημόσιοι, εκεί που επιτρέπεται το παρκάρισμα επιτρέπεται για όλους, όχι μόνο "για τους κατοίκους του δρόμου που δεν έχουν θέση σε πυλωτή". 3
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Καλημέρα δοκίμασε να πάρεις την τροχαία μπας και βγάλεις άκρη !
panosno1com Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Οτι κι αν αποφασισεις νανκανεις προσεχε τα αντίποινα στο δικο σου αμαξι !
katergaris79 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν δεν έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας έχει θέμα. Αν έχει παραδώσει πινακίδες δεν επιτρέπεται να το έχει στον δρόμο. Αν ΔΕΝ έχει παραδώσει πινακίδες χωρίς να έχει πληρώσει τα τέλη έχει ακόμα μεγαλύτερο θέμα. Ακόμα όμως και με πληρωμένα τέλη, πάλι δεν μπορεί να το έχει παρατημένο για πολύ καιρό. Σε κάθε περίπτωση κι εγώ θα σου πρότεινα να το δεις με την τροχαία.
l3ft3r1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν το δηλώνεις σαν εγκαταλελειμμένο? Σύμφωνα με το link, ακόμα και τέλη να έχει πληρώσει, αν το έχει 90 ημέρες στο ίδιο σημείο από την ημέρα ειδοποίησης, μπορεί να θεωρηθεί εγκαταλελειμμένο και να περισυλλέγει.
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Είχα παρόμοιο θέμα με "μάγκα" γείτονα που είχε βγάλει πινακίδες και είχε παρκάρει το σαραβαλιασμενο κουρέλι που το έλεγε αμάξι στην καλύτερη θέση,φιλέτο ήτανε το πάρκινγκ αυτό,ακριβώς έξω από το σπίτι του μάλλον για να το θαυμάζει Του κάναμε 1-2-3 παρατηρήσεις όλοι να το παρκάρει πιο όμορφα ώστε να μην πιάνει 2.5 θέσεις πάρκινγκ γιατί στην περιοχή μου είναι δύσκολο να βρεις. Αυτός τίποτα,ίσα ίσα που ήταν και ειρωνικος. Έλα όμως που ένα πρωί ενώ το ειχε κοντά 5 μήνες εκεί ανετος,παίρνει καποιος τον δήμο τηλεφωνο και έρχονται και κολλάνε το γνωστό χαρτί για τα εγκαταλελειμμένα κτλπ. Μέσα σε 1 ώρα το είχε πάρει από εκεί και έριχνε νερό να καθαρίσει και τις βρωμιες που είχαν μαζευτεί από κάτω Μετά έμαθα ότι το πήγε για απόσυρση. Εν κατακλείδι αφού δεν βάζουν μυαλό με ωραίο τρόπο φωνάζεις δήμο ή τροχαία για τα υπόλοιπα. 1
mylo Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν το δηλώνεις σαν εγκαταλελειμμένο? Σύμφωνα με το link, ακόμα και τέλη να έχει πληρώσει, αν το έχει 90 ημέρες στο ίδιο σημείο από την ημέρα ειδοποίησης, μπορεί να θεωρηθεί εγκαταλελειμμένο και να περισυλλέγει. αυτό ακριβώς
glougr Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Για αρχή πρέπει να καταλάβεις ότι οι δρόμοι είναι δημόσιοι, εκεί που επιτρέπεται το παρκάρισμα επιτρέπεται για όλους, όχι μόνο "για τους κατοίκους του δρόμου που δεν έχουν θέση σε πυλωτή". εσύ νομίζω έχεις χάσει το νόημα....ο αρθρογράφος δεν λέει κάτι αντίθετο σε αυτό. Εννοείται ότι είναι δημόσιοι. Ο γείτονας της έχει καταχραστεί όλο το χώρο και το έχει κάνει τσιφλίκι του. Έχω παρόμοιο θέμα στη γειτονία μου, με δύο άτομα και όλας... ο ένας βάζει αυτοσχέδιες πινακίδες που γράφουν no parking εκεί που θέλει να βάζει το αυτοκίνητο του (όταν δεν βρίσκω απλώς τις βγάζω και παρκάρω) και οι άλλοι (οικογένεια) έχουν παρκινγκ που δεν βάζουν το αυτοκίνητο μέσα (βαριούνται το βγάλε βάλε), απλώς αφήνουν μπροστά από την είσοδο του πάρκινγκ τους ένα από τα δύο αυτοκίνητά τους, αλλά αν βρουν διαθέσιμο χώρο τα παρκάρουν εκεί που θα μπορούσαν να βάλλουν και άλλοι το αυτοκίνητό τους και στην ουσία κρατάνε 3 θέσεις (δυο εκεί που έχουν βάλει τα αυτοκίνητα και μια η θέση μπροστά από το πάρκινγκ τους για "καβάτζα"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/623848-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89/page-1 Παρόμοιο topic.
Ελλεν Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά μισό λεπτό. Ούτε είπα ότι ο δρόμος δεν είναι δημόσιος ούτε τίποτα τέτοιο.Αλλά αν με ρωτάτε αν έχω πρόβλημα που κάποιος "μάγκας" παράτησε το αυτοκίνητο του πιάνοντας 3 πάρκινγκ εδώ και μήνες χωρίς να το μετακινεί για να το έχει ακριβώς κάτω από την πολυκατοικία του και να έχει πάντα πάρκινγκ ο γιος του φυσικά και με πειράζει!Για όσα παιδιά μου είπαν για το σαιτ για τα παρατημένα αυτοκίνητα κλπ έψαξα μήπως υπάρχει και για την πόλη μου κάτι αλλά δεν βρήκα. Το κακό είναι ότι ο δήμος εδώ δεν ξέρει μάλλον τι του γίνεται. Με στέλνουν στην αρχή να πάρω στο καθαριότητας, εκείνοι με στέλνουν στη δημοτική και η δημοτική πάλι στον δήμο. Μόνο το αυτοκόλλητο να κολλούσαν θα το έπαιρνε αλλά ούτε για αυτό δεν βγάζω άκρη.Δεν είναι ότι αν το μετακινήσει θα παρκάρω εγώ 100% αλλά όπως εγώ κάθομαι να βρω να παρκάρω για να πάω σπίτι μου έτσι θα πρέπει να κάνει κ αυτός. Αν ήταν έτσι να βάζαμε όλοι κάδους έξω από τα σπίτια μας να τους μετακινούμε να παρκάρουμε και να είμαστε κυριλέ. Εγώ θα πλησίαζα τους κάδους οριακά κοντά μπροστά και πίσω από το αμάξι του μέχρι να δει τα πρώτα sanitas στο καπό του. Αν ήταν εγκαταλελειμένο ίσως μπορούσες να κανεις κάτι , αυτό είναι άσχημα παρκαρισμένο απλά. Η κοινή λογική λέει να του μιλήσεις , δεν θα σου κάνει κάτι. Το πολύ πολύ να μη βγάλεις άκρη. σε τέσσερα σημεία υπάρχει εσοχή για κάδους. Αυτός μετακίνησε άλλους δυο ανακύκλωσης που δεν ήταν σε εσοχή και τους έβαλε για να "κλείσει" το αυτοκίνητο και να μην παρκάρει ούτε μηχανάκι. Κάθε βράδυ όταν περνά η καθαριότητα τους βάζει στη θέση τους. Γυρνά ο γιος πιο μετά τους ξαναμετακινεί.
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 εσύ νομίζω έχεις χάσει το νόημα....ο αρθρογράφος δεν λέει κάτι αντίθετο σε αυτό. Εννοείται ότι είναι δημόσιοι. Ο γείτονας της έχει καταχραστεί όλο το χώρο και το έχει κάνει τσιφλίκι του. Εγώ πάλι άλλο συμπέρασμα έβγαλα διαβάζοντας το κομμάτι που έβαλα σε bold. Επί της ουσίας με πρόλαβαν άλλοι με την απάντηση τους, έτσι όπως τα περιγράφει η ts δεν προκύπτει ότι κάνει κάτι παράνομο ο γείτονας, οπότε δε μπορεί να του κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα