Ελλεν Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δηλαδή μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρατάει το αυτοκίνητο μήνες οπουδήποτε και να μην το χρησιμοποιεί, να πιάνει τρία πάρκινγκ και να μην μπορείς να τον κάνεις και τίποτα;
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μόνο το αυτοκόλλητο να κολλούσαν θα το έπαιρνε αλλά ούτε για αυτό δεν βγάζω άκρη. Για να κολλήσουν αυτοκόλλητο θα πρέπει πρώτα να πιστοποιηθεί ότι πράγματι είναι εγκαταλελειμμένο, και για να θεωρηθεί εγκαταλελειμμένο πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, που από ότι εσύ η ίδια έχεις γράψει δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοιο.
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Έτσι είναι Ελλεν, ο Νεο-Ελληνας ένας μαλάκας είναι δεν θα αλλάξει ποτέ να γίνει άνθρωπος. Ειδικά τα μπάσταρδα που βάζουν πινακίδες, καρέκλες, κάδους και δε ξέρω και εγω τι άλλο για να κρατήσουν θέσεις θέλουν λιθοβολισμό και μαστίγωμα δημοσίως. Γιατί εμείς είμαστε μαλάκες να ψάχνουμε 25 λεπτά για παρκάρισμα και αυτοί είναι οι έξυπνοι. Πάντως έχω διαβάσει και εγώ ότι στις 90 μέρες το σηκώνουν άρα αν το αφήνει μήνες όπως λες δοκίμασε να το δηλώσεις σαν παρατημένο. 3
Ελλεν Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Joshua δεν νομίζω ότι έγραψα ότι δεν μοιάζει για παρατημένο και αν άφησα κάτι τέτοιο να εννοηθεί θα ήταν λόγω κεκτημένης. Το αυτοκίνητο φυσικά και έχει ξεκινήσει να φαίνεται παρατημένο 3 μήνες έχει. Σκόνη, κουτσουλιές κλπ κλπ είναι όπως θα μπορούσε να δείχνει ένα αυτοκίνητο που δεν το μετακινούν τόσο διάστημα.JohnTehGreek αυτό προσπαθώ να κάνω απλά δεν βρίσκω άκρη που να απευθυνθώ γιατί η μία αρχή με στέλνει στην άλλη. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι ο δρόμος είναι ιδιωτικός θέλουν ξύλο. Και γω έχω πρόβλημα υγείας και δεν κάνει να περπατάω τι σημαίνει; Θα πιάσω όλο το δρόμο με ότι μου καπνίσει ή θα αφήσω τον κάθε ένα μάγκα να κάνει ότι θέλει και γω να τρέχω;Δεν θα το κυνηγούσα τόσο αλλά πραγματικά θα το φτάσω στα άκρα γιατί ο συγκεκριμένος μία φορά που έτυχε να εφημερεύει το νοσοκομείο και έπρεπε να πάω την μητέρα μου πάρκαρα εκεί για να την κατεβάσω και πάνω στην αναστάτωση έπιασα λίγο παραπάνω χώρο και αντί για 3 αυτοκίνητα χωρούσαν 2. Τότε ακόμα δεν είχε παρατήσει το δικό του. Έκανα 5 λεπτά να πάω την μητέρα μου στην είσοδο του νοσοκομείου που είναι ακριβώς δίπλα. Έτυχε λοιπόν πατέρας και γιος να γυρίσουν και επειδή δεν χωρούσαν μου έσπρωξαν το αυτοκίνητο, το στρίμωξαν για να παρκάρουν και έριξαν βρισίδια. Όταν τους πρόλαβα και τους είπα ότι άφησα τη μητέρα μου στο νοσοκομείο είπαν ένα "ε εντάξει που να ξέραμε να παρκάρεις καλύτερα δεν είναι λόγος αυτός" και έφυγαν.
ILIAS GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Άπαξ και έχει πινακίδες και πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας, δε κάνεις τίποτα… και φυσικά δεν είναι σε σημείο που απαγορεύεται το παρκάρισμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Άπαξ και έχει πινακίδες και πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας, δε κάνεις τίποτα… και φυσικά δεν είναι σε σημείο που απαγορεύεται το παρκάρισμα. http://www.insomnia.gr/topic/623848-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89/page-1 Σε αυτό το topic πάντως μια χαρά τα κατάφερε ο TS...
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ελλεν και το δικό μου έχει σκόνη+κουτσουλιές που το κυκλοφορώ καθημερινά... οπότε καταλαβαίνεις πως αυτά τα δύο δεν αρκούν για να πιστοποιηθεί ότι είναι εγκαταλελειμμένο ένα αυτοκίνητο. Δες κάποιες φωτογραφίες που είχα ποστάρει σε άλλο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/623848-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89/page-2?do=findComment&comment=55183559
l3ft3r1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Άπαξ και έχει πινακίδες και πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας, δε κάνεις τίποτα… και φυσικά δεν είναι σε σημείο που απαγορεύεται το παρκάρισμα. Το παρκάρισμα δεν απαγορεύεται. Όταν όμως έχεις ένα αμάξι στην ίδια θέση για 3 μήνες, δε λέγεται πλέον παρκάρισμα. Λέγεται "χρησιμοποιώ δημόσιο δρόμο για αποθήκευση του αυτοκινήτου μου". 3
thanasisxask Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δες σε ένα εγκαταλελειμμένο αμάξι στο οποίο έχουν αφήσει χαρτί για να το μαζεψουν, αντέγραψε το και κόλλησε το στο δικό του. 1
Lanike71 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Το παρκάρισμα δεν απαγορεύεται. Όταν όμως έχεις ένα αμάξι στην ίδια θέση για 3 μήνες, δε λέγεται πλέον παρκάρισμα. Λέγεται "χρησιμοποιώ δημόσιο δρόμο για αποθήκευση του αυτοκινήτου μου". Μην ερμηνεύετε το νόμο όπως θέλετε. Πες μου ποιά η διαφορά ενός νομιμότατου αυτοκινήτου που είναι παρκαρισμένο, από ένα που κινείται; Η κίνηση;
web_assasin Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 ειχα ενα μαλακα που αφηνε το αμαξι κυριολεκτικα 15 μερες μπροστα στο σπιτι μου,αλλα ετσι που να πιανει 2 θεσεις και να ειναι και μισο μετρο απο το πεζοδρομιο,με αποτελεσμα να μας βγαινει η πιστη για να το βαλουμε απο πισω του. ενα βραδυ πηρα 1 μετρια σοκολατα λακτα,μασησα τη μιση κανα 5λεπτο και του την εφτυσα στο τζαμι. το πηρε μετα απο 1-2 μερες και δεν το αφησε εκει για κανα μηνα. οταν το αφησε εκανα παλι το ιδιο και τωρα παρκαρει αλλου. αλλουνου προβλημα εχω παρει και τετοια αυτοκολλητακια https://www.streetpanthers.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1/ και τα κολλαω αμα το παρακανει κανενας μαλακας. καλως η κακως νομιμη λυση δε θα βρειτε σε τετοιες περιπτωσεις. απλα προσεξτε να μην εχετε αντιποινα αν σας καταλαβουν !
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Sorry για το hijack αλλα είναι σχετικο. Έστω κάποιος ο οποιος εχει βαλει δυο πασαλους απο ακρη σε ακρη σε ένα εγκαταλελειμμένο μαγαζι (οχι δικο του) και τους πιάνει με αποσπωμενη αλυσίδα κανοντας ετσι παρκινγκ για δυο αυτοκίνητα. Στον δε τοιχο του καταστηματος έχει βαλει το σημα τηε απαγόρευσης του παρκινγκ. Διατείνεται δε πως πληρώνει ενοικιο στην ιδιοκτήτρια του καταστηματος, αλλα αυτο δε στεκει αφου στην ουσία εχει γινει καταληψη του δρομου. Με ποιον φορεα μπορει να επικοινωνήσει κάποιος για αυτο?
glougr Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Sorry για το hijack αλλα είναι σχετικο. Έστω κάποιος ο οποιος εχει βαλει δυο πασαλους απο ακρη σε ακρη σε ένα εγκαταλελειμμένο μαγαζι (οχι δικο του) και τους πιάνει με αποσπωμενη αλυσίδα κανοντας ετσι παρκινγκ για δυο αυτοκίνητα. Στον δε τοιχο του καταστηματος έχει βαλει το σημα τηε απαγόρευσης του παρκινγκ. Διατείνεται δε πως πληρώνει ενοικιο στην ιδιοκτήτρια του καταστηματος, αλλα αυτο δε στεκει αφου στην ουσία εχει γινει καταληψη του δρομου. Με ποιον φορεα μπορει να επικοινωνήσει κάποιος για αυτο? αστρονομια ; 1
web_assasin Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Sorry για το hijack αλλα είναι σχετικο. Έστω κάποιος ο οποιος εχει βαλει δυο πασαλους απο ακρη σε ακρη σε ένα εγκαταλελειμμένο μαγαζι (οχι δικο του) και τους πιάνει με αποσπωμενη αλυσίδα κανοντας ετσι παρκινγκ για δυο αυτοκίνητα. Στον δε τοιχο του καταστηματος έχει βαλει το σημα τηε απαγόρευσης του παρκινγκ. Διατείνεται δε πως πληρώνει ενοικιο στην ιδιοκτήτρια του καταστηματος, αλλα αυτο δε στεκει αφου στην ουσία εχει γινει καταληψη του δρομου. Με ποιον φορεα μπορει να επικοινωνήσει κάποιος για αυτο? πηγαινε σε κανα συνδεσμο ομαδας και δωσε την πινακιδα,θα κανονισουν να παει ο πιο ψυχακιας να το φτιασει το προβλημα.
ILIAS GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τον έχεις δει τον ιδιοκτήτη του οχήματος; Μήπως ο χριστιανός δεν είναι εδώ; Μήπως είναι άρρωστος; Έχεις εξετάσει να παίζει κάτι άλλο εκτός του να είναι <<je m΄en fous>> ζαμάν φου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα