grab Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 γεια σας, δεν έχω ξαναλάβει δέμα από απλό ταχυδρομείο και δεν ξέρω τι κάνουμε περιμένω (Αθήνα) ένα διορθωτικό δέμα από Πάτρα το οποίο έχει σταλεί με τον φθηνότερο τρόπο αποστολής την προ-προηγούμενη Παρασκευή (όχι χθες, την προηγούμενη) συμπληρώνει λανθασμένο δέμα από ηλεκτρονική παραγγελία που ήρθε κανονικά με courier αυτά που θα μου στείλουν τώρα είναι μικρής αξίας και επειδή θα τα βάλει όλα από την τσέπη του ο υπάλληλος που έκανε το λάθος, συμφώνησα να τα στείλουν με απλό ταχυδρομείο, δεν πίστευα ότι θα υπάρξει πρόβλημα έχει περάσει μια βδομάδα και δεν έχει έρθει κάτι αλλά σημειώνω ότι μια συγκεκριμένη μέρα δεν λειτουργούσαν τα κουδούνια είναι λογικό το διάστημα αυτό, να περιμένω κι άλλο; αν όχι, τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, να πάω στο κατάστημα των ΕΛΤΑ; επίσης περιμένω το δέμα ή κάποιο σημείωμα; ευχαριστώ
redhotstef Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ακομα και το πιο απλο δεμα εσωτερικου, αναγραφει πανω αριθμο αποστολης οπου χρησιμευει σαν gps, πας στη σελιδα των ελτα και σου λεει που βρισκεται το δεμα. Επρεπε να στον δωσει ο αποστολεας να ξερεις. 1
grab Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 α, έχει και το απλό δέμα κωδικό; (ε ναι, λογικό είναι...) ευχαριστώ πολύ, είχα διαβάσει το αντίθετο ή μάλλον για να είμαι ακριβής δεν είχα διαβάσει ακριβώς ότι δεν έχουν τέτοιο κωδικό αλλά ότι δεν μπορείς να κάνεις online tracking για απλά δέματα ε, τότε θα επικοινωνήσω με τον υπάλληλο να μου δώσει τον κωδικό, αν τον έχει, ευχαριστώ πολύ
redhotstef Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 To δεμα εσωτερικου ελτα το πιο φθηνο που ξερω ειναι 1.5 ευρω, και εχει tracking number. Επισης προσφατα εστειλα φακελο ελτα συστημενο γυρω στα 2 ευρω ειχε, παλι ειχε κωδικο αριθμο αποστολης. Τωρα εσυ, σου στελνουν γραμμα η δεμα; Αν ειναι δεμα τοτε πιστευω πιο φθηνο δεν υπαρχει ,οποτε θα εχει κωδικο αποστολης, ο οποιος αναγραφεται και στην αποδειξη. 1
grab Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 ok, ευχαριστώ, δεν ξέρω αν είναι γράμμα ή δέμα γιατί είναι κάτι ηλεκτρονικά εξαρτήματα πολύ μικρού μεγέθους αλλά αν είναι έτσι λογικά θα πρέπει να μπορώ να κάνω tracking
web_assasin Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Αν σου ειπαν οτι θα το παραλαβεις απο το ταχυδρομειο ειναι απλο δεμα εσωτερικου με 1,5 ευρω με tracking number. Αν εχει κανονιστει να στο φερει ο ταχυδρομος σπιτι ειναι σταλμενο σα γραμμα με παραπανω χρεωση και tracking number. μαντευω οτι εχει ερθει το δεμα και σε περιμενει στο ταχυδρομειο. ζητα το tracking number απο το καταστημα και κανε αναζητηση εδω : http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx 1
grab Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 α, ok, ευχαριστώ πολύ, τότε λογικά θα είναι για παραλαβή από ταχυδρομείο θα πάω από εκεί κι αν δεν έχω το tracking number θα δω μήπως γίνεται βάσει διευθύνσεων κτλ δεν επικοινώνησα με το eshop γιατί είναι κλειστά το Σάββατο αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες να χει φυλάξει ο υπάλληλος το tracking number γιατί έκανε τραγικά λάθη στην αρχική παραγγελία (ανακάτεψε προιόντα από παραγγελίες διαφορετικών πελατών, ούτε οι ποσότητες ήταν σωστές κτλ) και έστειλε ο ίδιος προσωπικά το δέμα, χωρίς να ανακατέψει το eshop για να μην πληρώσει ο ίδιος όλο το κόστος αποστολής που χρησιμοποιεί το eshop (είναι όντως ακριβό και συμφώνησα και εγώ να το κάνουμε έτσι) από Δευτέρα θα σας πω νέα, ευχαριστώ
grab Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 να ευχαριστήσω και πάλι για τις απαντήσεις μίλησα με όλες τις πλευρές σήμερα και απλά ήθελα να ενημερώσω για όσους δουν μελλοντικά αυτό το νήμα αυτό που μου στείλαν, είναι απλό δέμα και όντως δεν έχει καθόλου tracking number τελικά κανονικά το φέρνει ο ταχυδρόμος, δεν υπάρχει ούτε ειδοποίηση ούτε μένει στο ταχυδρομείο από εκεί και πέρα αν υπάρχει πρόβλημα τότε πας στο ταχυδρομείο ή μάλλον στο κέντρο διανομής ή αν μπορείς να επικοινωνήσεις με το συγκεκριμένο ταχυδρόμο σου ακόμη καλύτερα υποψιάζομαι ότι ο υπάλληλος έχει κάνει λάθος τη διεύθυνση τώρα (γιατί και με την αρχική παραγγελία είχαν μπερδευτεί παραγγελίες διαφορετικών πελατών...) και εκνευρίζομαι γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ούτε υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσω και δεν υπάρχουν και τα προϊόντα πουθενά αλλού(!)
web_assasin Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 δε γινεται να μην εχει tracking number. παρε τηλ το καταστημα,δε μας απασχολει αν εκτεθει ο υπαλληλος,ειδικα αν εκανε δευτερο λαθος σε μια παραγγελια που επρεπε να δωσει ιδιαιτερη προσοχη. προσεξε ομως γτ μπορει να εχεις κανει και εσυ λαθος στη διευθυνση και να μην ευθυνεται ο υπαλληλος. πιστευω οτι αν δε βρουν το ονομα σου στη διευθυνση θα επικοινωνησει καποιος μαζι σου. 1
grab Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 όχι, δεν έχει, σήμερα μίλησα και με ελτα και με κέντρο διανομής και με ταχυδρόμο, και οι τρεις είπαν ότι δεν έχουν tracking number τέτοιες αποστολές μη συστημένες με τον φθηνότερο τρόπο κι ότι η ανάκτηση είναι πολύ δύσκολη αν δεν φτάνει στο προορισμό όμως μου είπαν ότι υπάρχει αργοπορία λόγω τρομοδεμάτων αλλά και πάλι δεν δικαιολογεί μια εβδομάδα για Πάτρα-Αθήνα μίλησα και με τον υπάλληλο του eshop που το στειλε και μου το επιβεβαίωσε και αυτός, δεν του δωσαν κάποιο κωδικό επίσης όχι, δεν μπορεί να έχω κάνει εγώ λάθος τη διέυθυνση αφού το πρώτο δέμα ήρθε κανονικά στη σωστή διεύθυνση, απλά είχε κάποια πράγματα λάθος και κάποια άλλα σε λάθος ποσότητα πάντως δεν είναι θέμα έκθεσης του υπαλλήλου, απλά λέω να περιμένω λίγο ακόμα μήπως έρθει το δέμα τελικά πιο μετά θα μιλήσω με το κατάστημα, δεν πιστεύω να του κάνουν και τίποτα ούτε είναι σημαντικό το θέμα, ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού αυτά που περιμένω αλλιώς ούτε θα το κουβέντιαζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα