Jimmy350 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Γειά σε όλους, είμαι καινούργιος σε αυτό το forum ζητώ συγνώμη σε περίπτωση που υπάρχει ένα παρόμοιο post...λοιπόν,είμαι 17 χρονών έχω ύψος 1,90 και είμαι 91 κιλά. Είμαι ενεργός στην καθημερινοτητα μου.δεν συμμετέχω σε κανένα άθλημα(έχει 4 χρονια).οπότε,αποφάσισα να κάνω γυμναστική σπίτι(δεν μπορω να πάω γυμναστήριο λόγω οικονομικών θεματων).το σωματοτυπο μου είναι κάπως "περίεργο" γιατί η περιφέρεια μου έχει αρκετή έκταση ενώ στα χέρια και στην κοιλιά είμαι σχετικά αδύνατος...εδώ έρχεται και η ερώτηση μου.εφόσον είμαι αδύνατος πάνω από την μέση,ενώ κάτω από την μέση έχω λίπος και είμαι κάπως τεράστιος..Τι ασκήσεις μπορώ να κάνω ώστε να τα φέρω το σώμα μου σε ισορροπία;το όλο θέμα επηρεάζει το ψυχικό μου κομμάτι.έχει κανένας να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο;επίσης,είναι αναγκη να ακολουθησω και διατροφη;ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Τα γυμναστηρια βαζουν κατα καιρους προσφορες με 60-100ε το χρονο οποτε αν μπορεις καλυτερα να γραφτεις εκει. Στο σπιτι και θα βαρεθεις και δε θα εχεις τα καταλληλα οργανα που κοστιζουν περισσοτερο για να τα αγορασεις
stamatisj1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Γειά σε όλους, είμαι καινούργιος σε αυτό το forum ζητώ συγνώμη σε περίπτωση που υπάρχει ένα παρόμοιο post...λοιπόν,είμαι 17 χρονών έχω ύψος 1,90 και είμαι 91 κιλά. Είμαι ενεργός στην καθημερινοτητα μου.δεν συμμετέχω σε κανένα άθλημα(έχει 4 χρονια).οπότε,αποφάσισα να κάνω γυμναστική σπίτι(δεν μπορω να πάω γυμναστήριο λόγω οικονομικών θεματων).το σωματοτυπο μου είναι κάπως "περίεργο" γιατί η περιφέρεια μου έχει αρκετή έκταση ενώ στα χέρια και στην κοιλιά είμαι σχετικά αδύνατος...εδώ έρχεται και η ερώτηση μου.εφόσον είμαι αδύνατος πάνω από την μέση,ενώ κάτω από την μέση έχω λίπος και είμαι κάπως τεράστιος..Τι ασκήσεις μπορώ να κάνω ώστε να τα φέρω το σώμα μου σε ισορροπία;το όλο θέμα επηρεάζει το ψυχικό μου κομμάτι.έχει κανένας να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο;επίσης,είναι αναγκη να ακολουθησω και διατροφη;ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Πάρε μονόζυγο (εαν δεν έχεις) και ξεκίνα. Εαν δεν έχεις πολύ δύναμη δεν πειράζει , έστω και μία έλξη για αρχή καλή είναι. Σε 1 μήνα το πολύ (εφόσον ασχοληθείς) θα κάνεις άνετα πάνω από 10 έλξεις. Ταυτόχρονα πουσάψ και όσους κοιλιακούς μπορείς. Το μονόζυγο και τα πουσαψ θα ανοίξουν - σφίξουν το πάνω μέρος του σώματος για την πολυπόθητη ισορροπια. Περπάτημα (και ελαφρύ τρεξηματάκι εαν αντέχεις) σε συνάρτηση με καλή διατροφή για να φύγει (όσο γίνεται) το λίπος που αναφέρεις.Με το μονόζυγο (εαν ξαναλέω ασχοληθείς) σε 3 μήνες το πολύ θα βλέπεις το πάνω μέρος του σώματός σου και δεν θα το πιστεύεις... Τώρα που καλοκαιριάζει εαν είσαι κοντα σε θάλασσα κολύμπα όσο αντέχεις. 2
kajkaj Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Περπάτημα - τρέξιμο κάποιες φορές την βδομάδα ή πηγαίνεις στο κοντινό σχολείο πάρκο κλαμπ να ξεδώσεις με μπάλα ,μπάσκετ, ποδήλατο και τα σχετικά.Χάνεται το περιττό λίπος ,για πιο άμεσα αποτελέσματα σωματικά και για να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Μπορείς επίσης να κάνεις πληθώρα ασκήσεων μόνο με το σωματικό σου βάρος(πους απς καθίσματα κτλπ)Το σημαντικότερο οπλίσου με υπομονή.Αν ξεκινήσεις σήμερα γυμναστική- καλή ζωή να περιμένεις αποτελέσματα μετά από 1 χρόνο και χτίζεις σε βάθος πενταετίας. το σωματοτυπο μου είναι κάπως "περίεργο" γιατί η περιφέρεια μου έχει αρκετή έκταση ενώ στα χέρια και στην κοιλιά είμαι σχετικά αδύνατος...εδώ έρχεται και η ερώτηση μου.εφόσον είμαι αδύνατος πάνω από την μέση,ενώ κάτω από την μέση έχω λίπος και είμαι κάπως τεράστιος.. Τα γκομενάκια γουστάρουν όλους τους σωματότυπους και εσύ είσαι 1.90
McNerd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το θρεντ, εμένα με έχει βοηθήσει πολύ Guides for fitness
DPAFILIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Jimmy350, Σίγουρα η πιο οικονομική λύση είναι η γυμναστική στο σπίτι αγοράζοντας κάποια οικονομικά όργανα γυμναστικής. Μπορείς να δεις και σχετικό άθρο εδώ.https://www.physiomart.gr/el/blogg-2/65-blog-section/172-gymnastikh-sto-spiti-eksoplismos Απ την άλλη το καλύτερο για να φέρεις σε ισσοροπία το σώμα σου είναι το τρέξιμο στο ύπεθρο και ασκήσεις με το βάρος του σώματος σου ή με κάποια λάστιχα γυμναστικής. Μετά θα σε πάει μόνο του αν θα ήθελες κάτι άλλο να ασχοληθείς.
webparts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παιδες το λιντλ εχει αυτη τη βδομαδα αθλητικα ειδη και οργανακια γυμναστικης. Πολυ καλο το ροδακι των κοιλιακων. Οι μπαλες γυμναστικης και ο δισκος ισσοροπιας βοηθανε πολυ για αποκατασταση απο τραυματισμους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα