Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδα

πριν λιγους μηνες ειχα αγορασει το mi5  της xiaomi και δεν το εχω ευχαριστηθει καθολου μεσα στα προβληματα ειναι....

τωρα το πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι ενω εχει σημα  πανω 3 γραμμες το τηλεφωνο οταν περνω τηλ

ειναι νεκρο..επισης δεν μπορω να δεχτω κλησεις...

τι στο καλο μπορει να φταει ? εχω και vodafone και cosmote  αλλα σαν κυρια καρτα εχω την vodafone

Δημοσ.

Αν έχει Unofficial rom ,εε τα προβληματακια θα τα έχει.

Βάλε τις κοινότητας να ησυχάσεις .

Δημοσ.

Αν έχει Unofficial rom ,εε τα προβληματακια θα τα έχει.

Βάλε τις κοινότητας να ησυχάσεις .

εχω την εκδοση miui global 8.2 /stable

8.2.2.0(NAAMIEB)

δεν εχω πειραξει κατι. ρε παιδια.

αλλα προβληματα που εχει βγαλει ειναι οτι ζεσταινεται

εχει προβλημα ο proxximity sensor.. ..το προβλημα με τις κλησεις,,,

(που πιστευω δεν φταιε η vodafone αλλα το κινητο)

τι μπορω να κανω ρε παιδια ?σας ευχαριστω

Δημοσ.

Official global έχεις, μπορει να θέλει μια επαναφορά, μετά μπορείς να του περάσεις ξανά μια fastboot rom, εγώ θα σου έλεγα να βάλεις development rom για δοκιμή.

Τελευταία και καλυτερη λύση ξεκλείδωμα και πέρασμα ελληνικής ρομ από την κοινότητα μας.

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα απο αυτα...πως μπορω να τα κανω?οποια βοηθεια πραγματικα θα με σωσει γιατι πλεον εχω πελαγωσει

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα απο αυτα...πως μπορω να τα κανω?οποια βοηθεια πραγματικα θα με σωσει γιατι πλεον εχω πελαγωσει

Εδώ θα βρεις όλοι την διαδικασία βήμα, βήμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14756-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi5-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...