Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θα ενθουσιαστεις με την οθονη του s8, ειχα κ εγω iphone αλλα η οθονη του s7 edge που εχω ειναι το ξατι αλλο. Παντως βλεπω την τιμη του s8 στο skroutz πως πεφτει ετσι γρηγορα γιατι? Και πόσο θα πέσει ακόμα. 200 ευρώ κάτω σε 2 μήνες. Ένα 100αρικο θα πέσει σίγουρα ακόμα μέσα στον επόμενο μήνα. Μετά θα σταθεροποιηθει. Όχι ότι θα τα αξίζει και αυτά αλλά όταν το s7 egde έχει 460 δεν γίνεται να πάει στην ίδια τημη το s8
slk200gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Θα ενθουσιαστεις με την οθονη του s8, ειχα κ εγω iphone αλλα η οθονη του s7 edge που εχω ειναι το ξατι αλλο. Παντως βλεπω την τιμη του s8 στο skroutz πως πεφτει ετσι γρηγορα γιατι? παντα ετσι ειναι μεχρι τον ιουνιο μετα σταθεροποιηται μεχρι να βγει το καινουριο μοντελο ,βλεπεις ειναι προσφορα και ζητηση ,η apple επειδη εχει σκληρη πολιτικη πωλησεων ,πληρης ελεγχομενη παγκοσμια δεν επιτρεπει τους πωλητες να κατεβαζουν τιμες με την απειλη να μην τους τροφοδοτησουν συσκευες ,παντα εις βαρος των καταναλωτων ,μετα βγαινουν οι apple fan και λενε οτι τα iphone κρατανε τις τιμες αφου τα εχουν χρυσοπληρωσει μεχρι και 5 μερες πριν την κυκλοφορια του επομενου μοντελου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα