dimi.d Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να κάνω σύνδεση το code pixel του facebook με το prestashop για retarget αλλα δεν μπορώ να τα καταφέρω. Λέει πρέπει να βάλω τον κωδικα ανάμεσα στο head και στο /head αλλα δεν μπορώ να καταλάβω. Κατέβασα ένα module του prestashop πετάω εκεί μεσα το <code> αλλα με μια εφαρμογή του crome λέει ότι δεν πέρασε... στο safari φαίνεται ο κώδικας έξω στην αρχική. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το περάσω? ευχαριστώ πολύ
dominotrix Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δοκιμασε να κανεις edit το header.php του theme σου και να το βαλεις εκει "με το χερι". Αν δεν υπαρχει header.php ψαξε στο index.php, δεν γνωριζω τη δομη του prestashop για να σου πω με ακριβεια.
dimi.d Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 εσύ καλα τα λες αλλα πως το κάνουμε! χάχα σε ευχαριστώ και πάλι θα ψάξω στο google που είναι αυτά τα πράγματα ακριβώς
dominotrix Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Συνδεσου με ενα FTP προγαμμα οπως το CuteFTP ή το FileZilla και ψαξε για αυτο το αρχειο εκει που ειναι το theme σου.
dimi.d Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 δεν κατάλαβα τίποτα συγνώμη. ξέρω μονο να λειτουργώ το prestashop μεσα στο admin
dominotrix Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Γιατι δε το δινεις στον προγραμματιστη που εφτιαξε τη σελιδα; Ειναι υποθεση 2 λεπτων.
dimi.d Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 δεν υπάρχει επικοινωνία πλέον. ουσιαστικά όλο το έστησα μονος τζάμπα πληρώθηκε η εταιρία. τέλος παντων σε ευχαριστώ και πάλι
dimi.d Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 πάντως όταν πηγαίνω στην κατηγορια preferences > themes > μου δείχνει μονο το λογότυπο μου
dominotrix Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δε θα πας μεσω admin, αλλα μεσω FTP. Να κανεις επεξεργασια δηλαδη τα αρχεια που ειναι στο σερβερ και να βαλεις τον κωδικα εκει μεσα. Δεν ειναι δυσκολο, αλλα αν δεν γνωριζεις πχ τι ειναι FTP και πως λειτουργει μια ιστοσελιδα καλυτερα να το κανει καποιος ειδικος αλλιως θα σε παιδεψει λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα