Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν παίζω μπάσκετ πολλές φορές τυχαίνει να με χτυπάει η μπάλα σε κάποιο δάχτυλο και να πονάει αρκετά. Ειδικά στους αντίχειρες και τους παράμεσους έχω ευαισθησία.

Τελευταία με χτύπησε στον αντίχειρα η μπάλα και πονέσε πολύ στην βάση του όπου πρήστηκε, μελάνιασε και πονάει πολύ. Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν τίποτα (ούτε ράγισμα) και ο γιατρός συνέστησε να μην το ζορίζω και θα περάσει με τον καιρό. Για κανένα μήνα δεν βλέπω να παίζω πάντως καθώς μια βδομάδα μετά δεν μπορώ πχ να ανοίξω ένα βάζο κλεισμένο σφιχτά.

Επειδή μετά θα είναι πιο ευαίσθητο σίγουρα υπάρχει τίποτα σαν επίδεσμος που να το προστατεύει, όσο γίνεται, όταν παίζεις;  Όχι μόνο για τον αντίχειρα αλλά και για άλλα δάχτυλα προληπτικά. 

υγ: Κάποιο λινκ με προϊόν αν κάποιος έχει παρόμοιο θέμα θα με βοηθούσε.

Δημοσ.

να υποθέσω πως η μπάλα σου γυρνάει προς τα πίσω με δύναμη τα δάκτυλα και πρήζονται επρίπου στο μέσου του δακτύλου; αν είναι αυτό τότε δεν υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να επιταχύνει την επούλωση. πάρε μία αναλγητική κρέμα και υπομονή μέχρι να ξεπρηστεί. Προσοχή μόνο από εδω και μπρος τα δάκτυλα με τη μπάλα. όταν ήμουν μικρός το πάθαινα συχνώς.

Δημοσ.

να υποθέσω πως η μπάλα σου γυρνάει προς τα πίσω με δύναμη τα δάκτυλα και πρήζονται επρίπου στο μέσου του δακτύλου; αν είναι αυτό τότε δεν υπάρχει κάποιο σκεύασμα που να επιταχύνει την επούλωση. πάρε μία αναλγητική κρέμα και υπομονή μέχρι να ξεπρηστεί. Προσοχή μόνο από εδω και μπρος τα δάκτυλα με τη μπάλα. όταν ήμουν μικρός το πάθαινα συχνώς.

Όχι απαραίτητα να το γυρίζει πίσω. Τώρα στον αντίχειρα, τον χτύπησε η μπάλα και επειδή δεν λύγισε πήγε όλη η πίεση στην βάση του.

Δεν ψάχνω κάτι για επούλωση αλλά για, ας πούμε, υποστήριξη κατά το παιχνίδι πχ tape ή κάτι σαν ναρθηκάκι αλλά μαλακό ώστε να μπορείς να παίξεις και να μην είναι ακίνητο το δάχτυλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...