vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Λοιπόν το σπίτι που νοικιάζω έχω φυσικό αέριο άρα όχι θερμοσίφωνα.. Όμως.. Υπάρχει στον πίνακα διακόπτης θερμοσίφωνα, τόσο καιρό χωρίς να πάρω χαμπάρι ήταν ανεβασμένος, υπάρχει περίπτωση να έκαιγε ρεύμα;;;;;;;;
Fubar.gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η είχε παλιά το σπίτι θερμοσίφωνα και έμεινε η καλωδίωση, αλλιώς υπάρχει η καλωδίωση σαν αναμονή. Αλλά απο τη στιγμή που δέν υπάρχει θερμοσίφωνας στην άλλη ακρη των καλωδίων δέν πρόκειται να κάψει καθόλου ρεύμα. Καλό είναι να ειναι κατεβασμένο βέβαια, μην πάει κάποιος και πιάσει τα καλώδια και τον χτυπήσει το ρεύμα. 1
vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Η είχε παλιά το σπίτι θερμοσίφωνα και έμεινε η καλωδίωση, αλλιώς υπάρχει η καλωδίωση σαν αναμονή. Αλλά απο τη στιγμή που δέν υπάρχει θερμοσίφωνας στην άλλη ακρη των καλωδίων δέν πρόκειται να κάψει καθόλου ρεύμα. Καλό είναι να ειναι κατεβασμένο βέβαια, μην πάει κάποιος και πιάσει τα καλώδια και τον χτυπήσει το ρεύμα. νταξει βρε εκει πανω ποιος θα παει ομως ; Δηλαδη δεν καιει αν ειναι ανοιχτο ; Το ειχα ανοιχτο τοσα χρονια σημερα το πηρα χαμπαρι
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Λοιπόν το σπίτι που νοικιάζω έχω φυσικό αέριο άρα όχι θερμοσίφωνα.. Όμως.. Υπάρχει στον πίνακα διακόπτης θερμοσίφωνα, τόσο καιρό χωρίς να πάρω χαμπάρι ήταν ανεβασμένος, υπάρχει περίπτωση να έκαιγε ρεύμα;;;;;;;; Εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει θερμοσυφωνας ή ηλιακος που να ειναι συνδεμενος? 1
dollyyy19 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 να εισαι σιγουρος,θα το καταλαβαινες απο τον λογαριασμο. 1
vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει θερμοσυφωνας ή ηλιακος που να ειναι συνδεμενος? Ναι σίγουρος, στο πατάρι είμαι τώρα... Τίποτα ηλιακό εμείς δεν έχουμε, οι δίπλα έχουν. Βασικά θα φέρω ηλεκτρολόγο να δει τα πάντα.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 να εισαι σιγουρος,θα το καταλαβαινες απο τον λογαριασμο. Τι να καταλάβει απο τον λογαριασμό αφου το εχει αναμμένο χρόνια, θα έπρεπε ήδη να το εχει καταλάβει
vairass Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Τι να καταλάβει απο τον λογαριασμό αφου το εχει αναμμένο χρόνια, θα έπρεπε ήδη να το εχει καταλάβει Η αλήθεια είναι ότι μου έρχεται τεράστιος λογαριασμός.. Αλλά γίνεται να είναι από αυτό; αφού δεν υπάρχει καν θερμοσίφωνας.. Αυτό ρωτάω.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Κάλεσε ηλεκτρολόγο να σου πει αν αυτή η γραμμή που λες έχει ή δεν έχει φορτία
vairass Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Κάλεσε ηλεκτρολόγο να σου πει αν αυτή η γραμμή που λες έχει ή δεν έχει φορτία Ναι από Δευτέρα θα έρθει ο τύπος.. Μακάρι να μην έχει τίποτα γιατί αλλιώς άδικα πλήρωνα τόσα χρόνια.
isay Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν δεν υπάρχει "καταναλωτής" ακομα κι αν ειναι ανεβασμένος (ο διακόπτης) ΔΕΝ περνά ρεύμα, άρα δεν καει ρευμα. Είναι σαν να βγάλεις τη λάμπα απο το πορτατιφ. Ακόμα κι αν ειναι στην πρίζα και είναι ο διακόπτης στη θέση ΟΝ, δεν περνά ρεύμα, οποτε δεν καίει τιποτα. Απλά στα καλώδια που καταλήγει ο διακόπτης εχει τάση, οποτε αν κάποιος τα αγγίξει θα τσουρουφλιστει (αν και θεωρώ οτι θα ειναι μονωμένα). Στοη ηλεκτρολόγο που θα έρθει πες του να αποσυνδέσει τελείως τα καλώδια απο το διακόπτη στον πίνακα. Δεν ειναι αναγκαίο να τα ξηλώσει (ή να αφαιρέσει τους διακόπτες) αλλά τουλάχιστον να τα αποσυνδεσει. 1
fakiris31 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν έχεις από τις παλιές λάμπες και όχι led μετά μετα απο ώρες κλειστό ώστε να κρυώσει λίγο το νερό αν τον ανοίξεις και χαμηλώσει λίγο ο φωτισμός της λάμπας πάει να πει ότι έχεις θερμοσίφωνα Είναι ένας μπακαλιστικος τρόπος να μαθεις
vairass Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Αν έχεις από τις παλιές λάμπες και όχι led μετά μετα απο ώρες κλειστό ώστε να κρυώσει λίγο το νερό αν τον ανοίξεις και χαμηλώσει λίγο ο φωτισμός της λάμπας πάει να πει ότι έχεις θερμοσίφωνα Είναι ένας μπακαλιστικος τρόπος να μαθεις Led έχω.. Αλλά θερμοσίφωνα είπα δεν έχω.., τον πέταξα εγώ ο ίδιος λίγες ημέρες πριν μπούμε στο σπίτι.
fakiris31 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Άρα το αγχώνεσαι για το ρεύμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάψει αν δεν υπάρχει κατανάλωση/ συσκευή. 1
vairass Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Άρα το αγχώνεσαι για το ρεύμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάψει αν δεν υπάρχει κατανάλωση/ συσκευή. ρε συ ηρθε ενας εξυπνακιας και μου το ειπε...και γιαυτο ρωτησα εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα