Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδες, εδω κ κανα 8μηνο δεν μ ερχεται ο λογαριασμος σπιτι, πηγα ΔΕΗ σημερα κ χρωστουσα 3 λογαριασμους ευτυχως μικρο ποσο κ δεν μ το ειχαν κοψει μαλλον. το σπιτι το νοικιαζω και ο λογαριασμος ερχεται στο ονομα του ιδιοκτητη, καθως και δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια μπορω να κανω ebill δεη στο ονομα μου? η στο δικο του κ να ερχεται απλα στο mail μ ο λογαριασμος?

Δημοσ.

Από ότι θυμάμαι έφτιαξα λογαριασμό στο e-bill της ΔΕΗ χωρίς να βάλω το όνομα μου, και σε αυτό το λογαριασμό σύνδεσα 2 αριθμούς παροχών ΔΕΗ που είναι σε ονόματα τρίτων.

https://www.dei.gr/EBill/

Δημοσ.

Μπορείς δεν υπάρχει πρόβλημα., Απλά κατά την εγγραφή θα χρειαστεί να έχεις μπροστά σου έναν λογαριασμό για να καταχωρήσεις αριθμό μετρητή, όνομα  κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς δεν υπάρχει πρόβλημα., Απλά κατά την εγγραφή θα χρειαστεί να έχεις μπροστά σου έναν λογαριασμό για να καταχωρήσεις αριθμό μετρητή, όνομα  κλπ

Όντως, έτσι το είχα κάνει και εγώ, για να κάνεις εγγραφή πρέπει να δώσεις κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το όνομα στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός. Μετά μπορείς να προσθέσεις κιάλλους λογαριασμούς ΔΕΗ στο ίδιο account, ας είναι σε άλλο όνομα.

Δημοσ.

Μπορεις ανετα.

Απλα οπως ειπανε θελεις ενα λογαριασμο δεη. Κι εγω νοικιαζω και το χω κανει χωρις κανενα προβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Χαζοι ιδιοκτητες που αφηνουν την παροχη στο ονομα τους και μετα μερικες φορες τρεχουν και δεν φτανουν.

Δεν εννοω εσενα φυσικα φιλε μου αλλα καποιους που φευγουν και αφηνουν απληωτους λογαριασμούς.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/5/2017 στις 7:45 ΜΜ, Joshua21 είπε

Όντως, έτσι το είχα κάνει και εγώ, για να κάνεις εγγραφή πρέπει να δώσεις κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το όνομα στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός. Μετά μπορείς να προσθέσεις κιάλλους λογαριασμούς ΔΕΗ στο ίδιο account, ας είναι σε άλλο όνομα.

Ισχυει αυτο ακομα?Σημερα γραφτηκα και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη στο e-bill να προσθεσω αλλες 2 παροχες συγγενων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gponiris είπε

Ισχυει αυτο ακομα?Σημερα γραφτηκα και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη στο e-bill να προσθεσω αλλες 2 παροχες συγγενων

Όχι, πλέον στο ΔΕΗ account σου μπορείς να δεις μόνο τους λογαριασμούς που εκδίδονται στο δικό σου όνομα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gponiris είπε

Δεν γινεται .Καθε παροχη θελει ξεχωριστο λογαριασμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...