Metaksas Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Χαίρεται παιδες, εδω κ κανα 8μηνο δεν μ ερχεται ο λογαριασμος σπιτι, πηγα ΔΕΗ σημερα κ χρωστουσα 3 λογαριασμους ευτυχως μικρο ποσο κ δεν μ το ειχαν κοψει μαλλον. το σπιτι το νοικιαζω και ο λογαριασμος ερχεται στο ονομα του ιδιοκτητη, καθως και δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια μπορω να κανω ebill δεη στο ονομα μου? η στο δικο του κ να ερχεται απλα στο mail μ ο λογαριασμος?
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Από ότι θυμάμαι έφτιαξα λογαριασμό στο e-bill της ΔΕΗ χωρίς να βάλω το όνομα μου, και σε αυτό το λογαριασμό σύνδεσα 2 αριθμούς παροχών ΔΕΗ που είναι σε ονόματα τρίτων. https://www.dei.gr/EBill/
vasdim1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μπορείς δεν υπάρχει πρόβλημα., Απλά κατά την εγγραφή θα χρειαστεί να έχεις μπροστά σου έναν λογαριασμό για να καταχωρήσεις αριθμό μετρητή, όνομα κλπ 1
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μπορείς δεν υπάρχει πρόβλημα., Απλά κατά την εγγραφή θα χρειαστεί να έχεις μπροστά σου έναν λογαριασμό για να καταχωρήσεις αριθμό μετρητή, όνομα κλπ Όντως, έτσι το είχα κάνει και εγώ, για να κάνεις εγγραφή πρέπει να δώσεις κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το όνομα στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός. Μετά μπορείς να προσθέσεις κιάλλους λογαριασμούς ΔΕΗ στο ίδιο account, ας είναι σε άλλο όνομα.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μπορεις ανετα. Απλα οπως ειπανε θελεις ενα λογαριασμο δεη. Κι εγω νοικιαζω και το χω κανει χωρις κανενα προβλημα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Χαζοι ιδιοκτητες που αφηνουν την παροχη στο ονομα τους και μετα μερικες φορες τρεχουν και δεν φτανουν. Δεν εννοω εσενα φυσικα φιλε μου αλλα καποιους που φευγουν και αφηνουν απληωτους λογαριασμούς. 1
mithrid Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 30/5/2017 στις 7:45 ΜΜ, Joshua21 είπε Όντως, έτσι το είχα κάνει και εγώ, για να κάνεις εγγραφή πρέπει να δώσεις κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το όνομα στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός. Μετά μπορείς να προσθέσεις κιάλλους λογαριασμούς ΔΕΗ στο ίδιο account, ας είναι σε άλλο όνομα. Ισχυει αυτο ακομα?Σημερα γραφτηκα και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη στο e-bill να προσθεσω αλλες 2 παροχες συγγενων
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gponiris είπε Ισχυει αυτο ακομα?Σημερα γραφτηκα και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη στο e-bill να προσθεσω αλλες 2 παροχες συγγενων Όχι, πλέον στο ΔΕΗ account σου μπορείς να δεις μόνο τους λογαριασμούς που εκδίδονται στο δικό σου όνομα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, gponiris είπε Ισχυει αυτο ακομα?Σημερα γραφτηκα και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη στο e-bill να προσθεσω αλλες 2 παροχες συγγενων Δεν γινεται .Καθε παροχη θελει ξεχωριστο λογαριασμο
mithrid Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν γινεται .Καθε παροχη θελει ξεχωριστο λογαριασμο Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα