Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι χειροτερο για εσας; Μια επισκεψη στον οδοντιατρο η μια βελονα που θα σας πιει το αιμα; 
Καποιοι λενε ξεκαθαρα οδοντιατρο γιατι φοβουνται τον τροχο, αλλα μπορει να μη χρειαστει καν τροχος και να ναι ανωδυνο τελειως ακομα και με τροχο. Τι λετε εσεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οδοντίατρος. Αν και ποτέ δεν έχω κάνει σφράγισμα, ακόμη και μια απλή φθορίωση με ενοχλεί.

Με τις βελόνες τα πάω τέλεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου σπάσαν φλέβα πριν 2 εβδομάδες και ακόμα έχω σημάδι -.-

Δημοσ.

Μου σπάσαν φλέβα πριν 2 εβδομάδες και ακόμα έχω σημάδι -.-

Τι εννοείς; Μου έχουν σπάσει φλέβα πριν 1 χρόνο και ακόμα έχω σημάδι.

Παρόλα αυτά, αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αυτούς τους 2 θα πω οδοντίατρο. Έχω και ένα σφράγισμα να κάνω άυριο. Γενικά το κακό είναι αν δεν έχεις κάνει καθαρισμό για πάνω απο 2 χρόνια, από εκεί που δεν πόναγε καθόλου μετά σε πηδάει λίγο..

Δημοσ.

Οδοντίατρος: μεχρι που μου αρέσει και λίγο το ξύλο που πέφτει στον καθαρισμό. Τροχό δεν έχω κάνει ποτέ.

Αντίθετα σιχαίνομαι τις βελόνες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι εννοείς; Μου έχουν σπάσει φλέβα πριν 1 χρόνο και ακόμα έχω σημάδι.

Λέγε μου τέτοια να αγχώνομαι :P

Δημοσ.

Ψάξε όλες τις επιπτώσεις(μασέλες, χρόνιες νόσοι κτλπ) έαν δεν επιμείνεις την οποιαδήποτε επέμβαση και ο φόβος/πόνος θα είναι μικρότερος. Εγώ προσωπικά και να πήγαινα για αναπόφευκτο ακρωτηριασμό αύριο δεν θα είχα μεγάλο φόβο. Αρκεί οι γιατροί να μην είναι άσχετοι.  :-)

Δημοσ.

Από τα δύο, θα έλεγα τον οδοντίατρο που βιάζεται και πονάει τον ασθενή ή τσιγκουνεύεται τις ενέσεις (που δεν πονάνε καθόλου μα καθόλου). 

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχω βρει την ησυχία μου με γυναίκα οδοντίατρο, με την οποία δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως.

Με τις βελόνες δεν έχω κανένα θέμα. Μάλιστα κοιτάζω όταν μου παίρνουν αίμα, γιατί ίσως έτσι υποσυνείδητα "κοιτάζω στα μάτια" τον όποιο φόβο θα μπορούσα να έχω.  

Δημοσ.

Στις αιμοληψίες κοιτάω να μπαίνει η βελόνα, και ρωτάω διάφορα κιόλας. Πρέπει να 'μαι ενοχλητικός ώρες - ώρες, αλλά μ' ενδιαφέρει το σπορ.

:P 

Στον οδοντίατρο πάλι, δε φοβάμαι, αλλά όπως και να 'χει η αίσθηση της κατεδάφισης με το σκαπτικο πιστολέτο αφαίρεσης υλικού με τον τροχό δεν είναι ότι πιο ευχάριστο έχω νιώσει. Ιδίως μόλις φτάνει στο "ζωντανό" κομμάτι, άου.

• Like 1
Δημοσ.

Αιμοληψία δεν είναι τίποτα απολύτως. Ένα τσιμπηματακι και τέλος. Οδοντίατρος είναι βασανιστήριο. Στα 8 9 μου χρόνια είχα κάνει 6 σφραγίσματα. Και τότε ήταν όλα μαύρα σαν παιδάκι τότε μου είχε μείνει ο φόβος. Πριν κάνα 4μηνο έβγαλα τραπεζίτη έβγαλα έγκλιστο φρονιμίτη με κόψιμο του ουλου και αρκετά ράμματα. Άλλη εμπειρία κόψιμο στη μέση το δόντι επειδή ήταν κάτω από το άλλο και βγάλσιμο του υπόλοιπου μετά από κάνα μισάωρο. Συν μπήκε και γέφυρα σε άλλο μέρος οπότε τροχιστηκαν 2 δόντια. Ευτυχώς οι ενέσεις έχουν βελτιωθεί πολύ και με 2 δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Ο καθαρισμός πέτρας είναι από τα χειρότερα.

Για το αίμα τα είπα δεν είναι τίποτα και πρέπει να αρχίσω να δίνω ανά 3μηνο μόνο καλό κάνει και σε μένα και στους συνανθρώπους μας.

Αα ξέχασα και τις ενέσεις στον ουρανίσκο που βγαίνει και αίμα. Εφιάλτης.

Δημοσ.

τιποτα απ τα δυο αλλα αν επρεπε sony και καλα να επιλεξω, θα επελεγα την αιμοληψια διοτι οπως προγράφτηκε αν ειναι αρχαριος/α ο αιμολήπτης/ρια τοτε θα εχεις θεμα με σημαδι ..  Μικρος βεβαια ειχα παει σε μια παιδοδοντιατρο που για αναισθησια εβγαζε μια ενεση ΝΑ, φαση mr bean να πουμε φοβομουνα ειχε μηκος οσο το game boy μου ! .. αλλα πιθανον να ηταν η εξαιρεση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...