pita_kontosouvli Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά, φίλος έχει ένα καλό πισάκι με 4790κ, 32gb ram, etc. Οι θεούληδες από το πλαίσιο όταν του το είχαν στήσει είχαν βάλει στοκ ψύκτρα στον cpu - και προφανώς σε rendering βαράει 100άρια - δεν κλείνει βέβαια. Στο θέμα μας: Ψύκτρα για 4790k - δεν πρόκειται να γίνει ποτέ overclock. Μιας και θα κάνω εγώ την αγγαροδουλειά: α) με ενδιαφέρει να κουμπώνει εύκολα (μην μου πείτε για themis Evo πχ που μου είχε βγάλει την Παναγία σε mini itx mobo). β) να μην καλύπτει το ένα σλοτ της μνήμης. Οι 2 μνήμες (βλέπε φώτο) είναι ψηλές - βέβαια μπορώ να τις αλλάξω θέση και να τις πάω στο 2 - 4. Μπάτζετ, ε, μαξ 40. Thanks.
life is music Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά, φίλος έχει ένα καλό πισάκι με 4790κ, 32gb ram, etc. Οι θεούληδες από το πλαίσιο όταν του το είχαν στήσει είχαν βάλει στοκ ψύκτρα στον cpu - και προφανώς σε rendering βαράει 100άρια - δεν κλείνει βέβαια. Στο θέμα μας: Ψύκτρα για 4790k - δεν πρόκειται να γίνει ποτέ overclock. Μιας και θα κάνω εγώ την αγγαροδουλειά: α) με ενδιαφέρει να κουμπώνει εύκολα (μην μου πείτε για themis Evo πχ που μου είχε βγάλει την Παναγία σε mini itx mobo). β) να μην καλύπτει το ένα σλοτ της μνήμης. Οι 2 μνήμες (βλέπε φώτο) είναι ψηλές - βέβαια μπορώ να τις αλλάξω θέση και να τις πάω στο 2 - 4. Μπάτζετ, ε, μαξ 40. Thanks. artic freezer i32 ,coolermaster 212x , raijintek themis , cryorig h7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα