parmalid Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Γεια σας, θα ήθελα την γνωμη σας σχετικα με αυτα τα 3 τηλεφωνα αφου το target group της τιμης τους ειναι κοντα. Η αλήθεια ειναι οτι εγω είμαι πιο κοντά στο P9 αλλα η βοηθεια σας στο συγκεκριμενο vs ειναι πολυτιμη. Ευχαριστώ.
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εννοειται το ρ9 αν δεν σε πειραζει που δεν εχει ραδιο αλλιως το 10 λιτε 1
AggelosTz Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 To P9 lite το έχει φίλος μου πολλούς μήνες. Είναι υπέροχο κινητό ωραία οθόνη και καλή κάμερα. Γρήγορο για την τιμή του και σε γενικές γραμμές μια χαρά. Το interface που έχει και κάποιες επιπλέον λειτουργίες είναι βολικές. Είχα motorola παλιά και να πω την αλήθεια προτιμώ να είναι σχεδόν stock android αλλά θέμα προτίμησης είναι αυτά. Αν το πάρεις δεν θα απογοητευτείς. Έρχεται και με διαφάνεια οθόνης ήδη τοποθετημένη. Εκτός και αν θες να βάλεις γυαλί.
parmalid Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 To P9 lite το έχει φίλος μου πολλούς μήνες. Είναι υπέροχο κινητό ωραία οθόνη και καλή κάμερα. Γρήγορο για την τιμή του και σε γενικές γραμμές μια χαρά. Το interface που έχει και κάποιες επιπλέον λειτουργίες είναι βολικές. Είχα motorola παλιά και να πω την αλήθεια προτιμώ να είναι σχεδόν stock android αλλά θέμα προτίμησης είναι αυτά. Αν το πάρεις δεν θα απογοητευτείς. Έρχεται και με διαφάνεια οθόνης ήδη τοποθετημένη. Εκτός και αν θες να βάλεις γυαλί. Ευχαριστώ για την απαντηση ελλα η ερωτηση αφορα το P9 και οχι το lite. Απο τα λεγομενα σου σχετικα με το lite φανταζομαι οτι προφανως εισαι υπερ του P9. εννοειται το ρ9 αν δεν σε πειραζει που δεν εχει ραδιο αλλιως το 10 λιτε Ευχαριστω, μαλλον προς τα εκει ειμαι, αλλωστε διαβαζοντας και απο αλλους χρηστες δεν βγαζει ιδιαιτερα προβληματα.
telis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 https://youtu.be/hQrBhlLLhRw Αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα