Par1s* Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Στις 6/5/2025 στις 12:20 ΜΜ, Ikucic9 είπε Εμένα μου ήρθε το μήνυμα από το εξοικονομώ ότι δόθηκε εντολή στην τράπεζα στις 2/5 το πρωί. Ελπίζω να τελειώνω σύντομα Μάλλον εννοείς πως έφτασες στο στάδιο 09.β, σωστά; Μετά κόπων και βασάνων με αυτή την αηδία που έμπλεξα, σήμερα μου ήρθε μήνυμα: "Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για καταβολή των τελικών εκταμιεύσεων στους αναδόχους / προμηθευτές/ Σύμβουλο έργου/ μελετητή, για τα παραστατικά δαπάνης επί πιστώσει καθώς και για τα παραστατικά για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις/ ασφαλιστικές εισφορές, που έχετε επισυνάψει στο πληροφοριακό σύστημα. Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές καταβολές." Αυτό σημαίνει πως το 09.β που έφτασα τώρα είναι το τελευταίο στάδιο; Τελείωσα και απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές πληρωμές; 1
bill999r Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 ώρες πριν, Par1s* είπε Μάλλον εννοείς πως έφτασες στο στάδιο 09.β, σωστά; Μετά κόπων και βασάνων με αυτή την αηδία που έμπλεξα, σήμερα μου ήρθε μήνυμα: "Σας ενημερώνουμε ότι δόθηκε εντολή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό για καταβολή των τελικών εκταμιεύσεων στους αναδόχους / προμηθευτές/ Σύμβουλο έργου/ μελετητή, για τα παραστατικά δαπάνης επί πιστώσει καθώς και για τα παραστατικά για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις/ ασφαλιστικές εισφορές, που έχετε επισυνάψει στο πληροφοριακό σύστημα. Θα ενημερωθείτε εκ νέου όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές καταβολές." Αυτό σημαίνει πως το 09.β που έφτασα τώρα είναι το τελευταίο στάδιο; Τελείωσα και απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές πληρωμές; Και εμένα μου ήρθε το ίδιο μήνυμα πριν 1 εβδομάδα. Μετά από 2 μέρες από την λήψη του μηνύματος το υπόλοιπο των χρημάτων μπήκαν στον λογαριασμό της Εθνικής. Από εκεί λογικά θα γίνει η εξόφληση των εμπλεκομένων. Ωστόσο λέει ότι όταν γίνουν οι οριστικές καταβολές θα ενημερωθώ με νέο μήνυμα. Με τον μηχανικό που μίλησα μου είπε ότι ουσιαστικά έχουμε τελειώσει. 1
vaggooss Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 7/5/2025 στις 10:58 ΜΜ, Ikucic9 είπε εχω αντλία στο άλλο σπίτι αλλά με φβ net metering μαζί. σε αυτό δεν την είχα ανάγκη. είναι τόσο καλά μονωμένο που πραγματικά θερμαίνεται με ένα κερί που λένε. Εννοείται ζεστό θα είναι το σπίτι. Απλά με την αντλία έχεις και άλλα οφέλη. Ένα πχ σημαντικό είναι ότι επίδομα θέρμανσης θα παίρνει μόνο το ρεύμα. Εφόσον το δικαιούσαι φυσικά. Και άλλα πολλά.
Ikucic9 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vaggooss είπε Εννοείται ζεστό θα είναι το σπίτι. Απλά με την αντλία έχεις και άλλα οφέλη. Ένα πχ σημαντικό είναι ότι επίδομα θέρμανσης θα παίρνει μόνο το ρεύμα. Εφόσον το δικαιούσαι φυσικά. Και άλλα πολλά. Δεν το δικαιουμαι οπότε η διαφορά στο κόστος ήταν τεράστια οπότε πήγαμε σε αυτή λύση . Γενικά για θέρμανση πληρώνω ελάχιστα το χρόνο οπότε το κόστος της αντλίας ήταν ανασταλτικός παράγοντας 13 ώρες πριν, bill999r είπε Και εμένα μου ήρθε το ίδιο μήνυμα πριν 1 εβδομάδα. Μετά από 2 μέρες από την λήψη του μηνύματος το υπόλοιπο των χρημάτων μπήκαν στον λογαριασμό της Εθνικής. Από εκεί λογικά θα γίνει η εξόφληση των εμπλεκομένων. Ωστόσο λέει ότι όταν γίνουν οι οριστικές καταβολές θα ενημερωθώ με νέο μήνυμα. Με τον μηχανικό που μίλησα μου είπε ότι ουσιαστικά έχουμε τελειώσει. Χθες μπήκαν βγήκαν τα 250 του συμβούλου έργου . Άλλα λεφτά δεν έχω δει. Άντε ρε παιδιά ....... Με μουλάρι πάνε τα λεφτά .;;;;; Επεξ/σία 9 Μαϊου από Ikucic9
ALIEN-3- Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2025 στις 9:25 ΜΜ, walex είπε πόσο καιρό πέρναι να αλλάξει απο 03.ζ Αίτηση Υποβληθείσα στο επόμενο στάδιο. 16/3 έκανα την αίτηση στο εξοικονομώ 2025 Εξοικονομώ 2023 για νέους εδώ. Ακόμη δεν έχουμε πάρει υπαγωγή.... Εξοπλισου με όση υπομονής μπορείς να βρεις..... Επεξ/σία 10 Μαϊου από ALIEN-3-
Ikucic9 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Στις 9/5/2025 στις 1:22 ΜΜ, Ikucic9 είπε Δεν το δικαιουμαι οπότε η διαφορά στο κόστος ήταν τεράστια οπότε πήγαμε σε αυτή λύση . Γενικά για θέρμανση πληρώνω ελάχιστα το χρόνο οπότε το κόστος της αντλίας ήταν ανασταλτικός παράγοντας Χθες μπήκαν βγήκαν τα 250 του συμβούλου έργου . Άλλα λεφτά δεν έχω δει. Άντε ρε παιδιά ....... Με μουλάρι πάνε τα λεφτά .;;;;; δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το πρόγραμμα μπήκα σε στάδιο 9γ, αναμονή για διορθώση σφαλμάτων μου ήρθε αυτό το μήνυμα Δεν έχουν καταβληθεί τα ποσά για το κόστος επιθεωρητών και εργοδοτικών εισφορών. Παρακαλώ ελέγξτε την εγκυρότητα του λογαρισαμού σας (IBAN :...) ο ΙΒΑΝ που αναφέρει το μήνυμα είναι ο ΙΒΑΝ του προγράμματος (όχι ο προσωπικό μου αλλά αυτός που άνοιξε το πρόγραμμα μόνο του) και είναι ο ίδιος που αναγράφεται και στην σχετική καρτέλα. ούτε και ξέρω τι ακριβώς να διορθώσω; εκτός αν έχει να κάνει που είμαι διάδοχος (κληρονομός) και κράτησα τον ίδιο λογαρισμό με τη θανούσα μητέρα μου βγάζοντας την απο συνδικαιύχο και έχει μπερδευτει το σύστημα. τι να πω; αύριο θα τους πάρω τηλ. αν έχει κάποιος κάποια ιδέα μου τι λέει.
vaggooss Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 20 ώρες πριν, Ikucic9 είπε δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το πρόγραμμα μπήκα σε στάδιο 9γ, αναμονή για διορθώση σφαλμάτων μου ήρθε αυτό το μήνυμα Δεν έχουν καταβληθεί τα ποσά για το κόστος επιθεωρητών και εργοδοτικών εισφορών. Παρακαλώ ελέγξτε την εγκυρότητα του λογαρισαμού σας (IBAN :...) ο ΙΒΑΝ που αναφέρει το μήνυμα είναι ο ΙΒΑΝ του προγράμματος (όχι ο προσωπικό μου αλλά αυτός που άνοιξε το πρόγραμμα μόνο του) και είναι ο ίδιος που αναγράφεται και στην σχετική καρτέλα. ούτε και ξέρω τι ακριβώς να διορθώσω; εκτός αν έχει να κάνει που είμαι διάδοχος (κληρονομός) και κράτησα τον ίδιο λογαρισμό με τη θανούσα μητέρα μου βγάζοντας την απο συνδικαιύχο και έχει μπερδευτει το σύστημα. τι να πω; αύριο θα τους πάρω τηλ. αν έχει κάποιος κάποια ιδέα μου τι λέει. Δεν τα έκανε μηχανικός τα χαρτιά σου?
Ikucic9 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) τα έκανε μηχανικός. Όλα εντάξει είναι. Αλλωστε είναι στάδιο τελικής εκταμίευσης . Άρα πιστοποιημένο το εργο. Αλλά Τελικά βγάλαμε άκρη . Το ΤΕΕ μάλλον έχει δώσει λάθος πόσο εκταμίευσης . Επεξ/σία 12 Μαϊου από Ikucic9 1
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος που να είναι στον εξοικονομώ 2023 για νέους (όχι στο ανακαινίζω) και να έχει πάρει υπαγωγή?
Ikucic9 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 12/5/2025 στις 6:53 ΜΜ, Ikucic9 είπε τα έκανε μηχανικός. Όλα εντάξει είναι. Αλλωστε είναι στάδιο τελικής εκταμίευσης . Άρα πιστοποιημένο το εργο. Αλλά Τελικά βγάλαμε άκρη . Το ΤΕΕ μάλλον έχει δώσει λάθος πόσο εκταμίευσης . το ΤΕΕ μας είπε (του μηχανικού) ότι τα ποσά είναι σωστά όπως και η εντολή. Η εθνική επιμένει ότι δεν είναι σωστή η εντολή του ΤΕΕ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ;;;; Να κάνω τον μεσάζοντα μεταξύ πλατφόρμας και εθνικής για ένα θέμα που είναι δικό τους;
kostasbm Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου καλημερα έχω κάνει αίτηση για το νέο εξοικονομω 25 ο μηχανικός μου έστειλε πρόταση παρεμβάσεων.....τα ποσά που γράφει είναι το μάξιμουμ ???/ δηλαδή αν πάρω προσφορά για λιγότερα τι γίνεται??? η θα περιμένω την έγκριση η οποία μπορεί να μην δέχεται αυτά τα ποσά ???
aristidis540 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έχω κάνει αίτηση στο νέο εξοικονομώ 2025'. Ερώτηση.....μπορώ να αλλάξω κατι απο αυτά που έβαλα αρχικά? Πχ δεν θέλω τον ηλιακό που είχα βάλει... Επεξ/σία 22 Μαϊου από aristidis540
Sadako Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Το πιάσαμε το highscore, 4η απορριπτική, ολόφρεσκες παρατηρήσεις...
Ikucic9 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 2 ώρες πριν, Sadako είπε Το πιάσαμε το highscore, 4η απορριπτική, ολόφρεσκες παρατηρήσεις... πόσες;
Sadako Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Αν εννοείς πόσες παρατηρήσεις, 2. Η μία αφορούσε μια σφραγίδα προμηθευτή που δεν φαινόταν καθαρά το ΑΦΜ (που προφανώς δεν θεωρήθηκε απαραίτητο να το αναφέρουν σε προηγούμενη απορριπτική) και η άλλη ότι ο λογαριασμός ρεύματος που είχαμε καταθέσει είχε διαφορετική ημερομηνία (για λίγους μήνες) από την ημερομηνία στην ΥΔ μελλοντικής χρήσης του ακινήτου (που κι αυτό προφανώς δεν πείραζε τον προηγούμενο ελεγκτή). Ό,τι να ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα