Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

το σχεδιο εχει χαζομεινει απλα το χαλαζιακο ασταρι το εκανε τραχύ και σε ορισμενα σημεια το αλλοίωσε αρκετα . Σκεφτηκα και εγω οτι με βαψιμο θα ιεναι ενταξει αλλα φοβαμαι οτι απλα θα φαινεται τσαπατσουλικο και οχι οπως ηταν 

Το χαλαζιακό αστάρι χρησιμοποιείται λόγω της ισχυρής του πρόσφυσης.

Οποιαδήποτε προσπάθεια απομάκρυνσης θα καταστρέψει το υπόστρωμα σε κάθε περίπτωση.

Πέρνα τοπικά τα σημεία που δεν έχουν χαλαζιακό και έχουν μεγάλη διαφορά και βάψτο. 

Νομίζω είναι το καλύτερο δυνατό που μπορείς να κάνεις.

Πέρνα πάρε γνώμες κι από εδώ, από άτομα που ασχολούνται με "μαστορέματα"

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το χαλαζιακό αστάρι χρησιμοποιείται λόγω της ισχυρής του πρόσφυσης.

Οποιαδήποτε προσπάθεια απομάκρυνσης θα καταστρέψει το υπόστρωμα σε κάθε περίπτωση.

Πέρνα τοπικά τα σημεία που δεν έχουν χαλαζιακό και έχουν μεγάλη διαφορά και βάψτο. 

Νομίζω είναι το καλύτερο δυνατό που μπορείς να κάνεις.

Πέρνα πάρε γνώμες κι από εδώ, από άτομα που ασχολούνται με "μαστορέματα"

σε ευχαριστω θα ρωτησω και σε αυτο το thread μηπως βρω ακρη αλλιως θα πω αυριο τον μονωσα να το κλεισει 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/6/2025 στις 7:29 ΜΜ, Se7en92 είπε

Ξέρετε κάνεις τι γίνεται με την αίτηση υπαγωγής για το  εξοικονομώ του 23

Ακόμη στο περίμενε είμαστε 

05 α είμαι 

Καλά είσαι, εμείς ακόμη στο βήμα 3 είμαστε, πριν 1 μήνα κάναμε ΗΤΚ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξοικονομώ 2021, πρέπει να'σπασα κάποιο ρεκόρ. Μετά από 11 (!!!) μήνες και 5 (!!!) απορριπτικές ξεκόλλησα από το 8α και έγινε η τελική εκταμίευση σε προμηθευτές/μηχανικούς.

Έχω πάει στο 10. Εκταμιευμένη αίτηση - επιτυχής ολοκλήρωση, αλλά από το ποσό που μου έβαλαν στην τράπεζα δεσμευμένο και μετά την πληρωμή των υπολοίπων "περισσεύει" ένα ποσό 1900€. Από αυτά που μπόρεσα να καταλάβω εγώ (και μου είπε ο μηχανικός) ένα χιλιάρικο και κάτι είναι δικό μου από τα 2 ΠΕΑ και την ΗΤΚ, αλλά δεν ξέρω πότε θα αποδεσμευτεί, έχουν ήδη περάσει 10 μέρες. Ενώ μένει και ένα ποσό κοντα στα 900€ που δεν μπορώ να καταλάβω τι αφορά, αν θα το πάρω, θα το πάρουν πίσω κλπ. Έχει τύχει και σε κάποιο άλλο κάτι παρόμοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...