Ikucic9 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, teodur είπε ρε παιδια μια ερωτηση: το ποσό της επιδότησης ( το 70% ) μπορούμε να το μοιράσουμε τμηματικά στους προμηθευτές ή έπρεπε να το μοιράσουμε ολο μαζί; Γιατί μοίρασα την προκαταβολή στους προμηθευτες, και μου εχει μεινει ενα υπόλοιπο 700 ευρω που το αφησα για την τελευταία παρέμβαση. Μπορείς να το κάνεις και έτσι 1
fredd0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 12/9/2023 στις 7:01 ΠΜ, Ikucic9 είπε Το σενάριο να αλλάξει ο οδηγός και να μην γίνει κλήρωση δεν παίζει πια; οχι και μη φοβασαι, μηχανικοι θα βρεθουν
trabakoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 On 11/09/2023 at 06:31, Maknightt said: Καλησπέρα, έχει δίκιο ότι είναι αρκετά σημεία που πρέπει να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς παρακάτω στην αίτηση.. συγκεκριμένα, μέχρι να μοιραστούν και οι προκαταβολές κλπ. Μετά αλλάζεις κωδικούς εάν θες. Είναι πολύ σπάνιο να δεχτεί μηχανικός να κάνει δουλειά.χωρις τους κωδικούς σου. Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος καθώς κάθε φορά θα πρέπει να βρίσκεστε. Συνήθως τις δουλειές αυτές τις κάνουν αργά βράδυ για να μην πέφτει το σύστημα, ειδικά όταν πλησιάζουμε στις ημερομηνίες κλπ. Κοίταξε εγώ βρήκα άλλον μηχανικό γνωστό μου τελικά, στον οποίον στην τελική θα μπορούσα και να εμπιστευτώ τους κωδικούς taxis. Του εξήγησα τι έγινε κτλ. και μου είπε στο περίπου: "Δεν υπάρχει θέμα, δεν είσαι κανάς παππούς να μην καταλαβαίνεις. Δεν είναι τίποτα, θα σου λέω τι είναι και θα το κάνουμε μαζί όποτε χρειαστεί. Δεν χρειάζεται να μου δώσεις τους κωδικούς." Να σημειωθεί πως είναι σε διαφορετική πόλη κιόλας ο μηχανικός αυτός. Καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι άβολο, αλλά όχι πως δεν γίνεται δουλειά αλλιώς, και να είμαστε απόλυτοι κιόλας σε αυτό. Και να σου πω και κάτι στην τελική μέτρησε και ο τρόπος, που δεν ήταν ωραίος. Με παίρνει τηλέφωνο ο μηχανικός δηλαδή την προηγούμενη μέρα που είχαμε κλείσει ραντεβού για μέτρημα και μου δίνει τελεσίγραφο να δώσω τους κωδικούς taxis αλλιώς δεν κάνουμε δουλειά. Μπορεί και να τους έδινα τελικά γιατί απλά "έτσι λειτουργεί η φάση, τι να κάνουμε", αλλά πρακτικά με τον τρόπο που μου το έθεσε, μου το έκανε δύσκολο εώς απαγορευτικό. Και πάλι καταλαβαίνω την όποια πίεση χρονική μπορεί να έχει κάποιος, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με ανθρώπους που μου δίνουν τελεσίγραφα και προσπαθούν να με φέρουν προ τετελεσμένων.
Ikucic9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, fredd0 είπε οχι και μη φοβασαι, μηχανικοι θα βρεθουν Ναι το είδα και γω χθες. Έγιναν κάποιες αλλαγές που απ' ότι κατάλαβα κάνουν πιο ελκυστικό το να μπει κάποιος στο μητρώων για την κλήρωση. Να ρωτήσω κάτι άλλο ; Η πλατφόρμα ποτέ θα πάει παρακάτω να ανεβάσουμε παραστατικά ;
nikoszafi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Γειά σας... Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το πρόγραμμα εξοικονομώ και το ενεργειακό πιστοποιητικό που υποβάλει ο μηχανικός αλλα και ένα έντυπο με τις προμετρησεις και τον υπολογισμό τιμών (κόστος εργασιών).. Σε αυτό το έντυπο έχουμε βάλει το : Σύστημα Α/Θ (Θέρμανσης – Ψύξης / Ελάχιστη απαίτηση ενεργειακής σήμανσης στους 55oC) με fan coil... Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξουμε τον τύπο θέρμανσης μετά την υποβολή των δικαιολογητικών;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
meletis_m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nikoszafi είπε Γειά σας... Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το πρόγραμμα εξοικονομώ και το ενεργειακό πιστοποιητικό που υποβάλει ο μηχανικός αλλα και ένα έντυπο με τις προμετρησεις και τον υπολογισμό τιμών (κόστος εργασιών).. Σε αυτό το έντυπο έχουμε βάλει το : Σύστημα Α/Θ (Θέρμανσης – Ψύξης / Ελάχιστη απαίτηση ενεργειακής σήμανσης στους 55oC) με fan coil... Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να γίνει ώστε να αλλάξουμε τον τύπο θέρμανσης μετά την υποβολή των δικαιολογητικών;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Έαν έχει υποβληθεί ήδη για προ-έγκριση η αιτηση , δε μπορεί να γινει αλλάγη . Γιατί έχει ηδη υπολογιστεί και ο προυπολογισμός έργου . Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι πώς είναι τώρα η κατάσταση , και μόλις κανεις οτι άλλαγες έχετε βάλει θα ξανα γίνει ενεργειακό πιστοποιητικό. (ΠΕΑ)
ffts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος το κατά πόσο καθυστερεί την όλη διαδικασία, αν επιλέξεις τραπεζική δανειοδότηση αντί ιδια κεφαλαια ?
meletis_m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ffts είπε Γνωρίζει κάποιος το κατά πόσο καθυστερεί την όλη διαδικασία, αν επιλέξεις τραπεζική δανειοδότηση αντί ιδια κεφαλαια ? Συνήθως 15 μέρες , εάν δε υπάρχει έλλειψη για να δούν τήν προ-έγκριση
nikoszafi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα... Αρα υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης εφόσον δεν έχουν κατατεθεί τα δικαιολογητικά;
teodur Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 15/9/2023 στις 10:11 ΜΜ, Ikucic9 είπε Μπορείς να το κάνεις και έτσι προσπαθω να βαλω στον προμηθευτή τα τελευταια 700 ευρω απο το 70% της προκαταβολής ( επειδη τα έδωσα τμηματικα τα προηγουμενα ) και μου βγαζει αυτο το μηνυμα : Τα στοιχεία της αίτησής σας είναι πλήρη. Για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο παρακαλώ επιλέξτε : Καταβολή προκαταβολών επιχορήγησης Είστε σίγουροι ότι θέλετε να συνεχίσετε με την καταχώρηση προκαταβολών επιχορήγησης ; Άκυρο Καταβολή προκαταβολών επιχορήγησης πατάω το καταβολή προκαταβολών επιχορήγησης για να συνεχίσω ή κανω κατι λάθος; έχει τύχει σε κανέναν κατι παρόμοιο;
dimitris_sal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θυμαμαι σωστα αυτο βγαζει. Οταν μοιραζες τα προηγουμενα ποσα δεν στο εβγαζε αυτο; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από dimitris_sal
Ikucic9 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, teodur είπε προσπαθω να βαλω στον προμηθευτή τα τελευταια 700 ευρω απο το 70% της προκαταβολής ( επειδη τα έδωσα τμηματικα τα προηγουμενα ) και μου βγαζει αυτο το μηνυμα : Τα στοιχεία της αίτησής σας είναι πλήρη. Για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο παρακαλώ επιλέξτε : Καταβολή προκαταβολών επιχορήγησης Είστε σίγουροι ότι θέλετε να συνεχίσετε με την καταχώρηση προκαταβολών επιχορήγησης ; Άκυρο Καταβολή προκαταβολών επιχορήγησης πατάω το καταβολή προκαταβολών επιχορήγησης για να συνεχίσω ή κανω κατι λάθος; έχει τύχει σε κανέναν κατι παρόμοιο; Γιατί δεν κανεις ένα τηλ στο help desk γι αυτά τα ζητήματα ώστε να μην έχεις αμφιβολίες ; Προσωπικά δεν τα έχω μοιράσει ακόμη όλα αλλά δεν θυμάμαι και τι έγραφε όταν μοίραζα τα πρώτα . Πάει αρκετός καιρός.
hf77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί ενώ έχουν μπει οι προκαταβολές στους προμηθευτές έχει κολλήσει στο βήμα 6 και δεν προχωράει η διαδικασία?έχω ενταχθεί στο εξοικονομώ του 2021??? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από hf77
dimitris_sal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Νομίζω εκει εχουμε μείνει ολοι. Και εγω που εχω ηδη ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις είμαι στο ίδιο βήμα.
ApoGal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Τα ίδια και εγώ παθών. Κολλημένο στο στάδιο 6 διαχείρισης προκαταβολών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα