Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρήκα να έχει συζητηθεί ξανά

Λόγω του eshop έχω λάβει 2 φορές σχετικό mail ότι η επιχείρηση μας μπορεί να καταχωρηθεί δωρεάν μέσω της πλατφόρμας.

Βέβαια με παραξενεύει λίγο το γεγονός πως δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα και γιατί

Αποτελεί λένε συνεργασία όλων των επιμελητηρίων της χώρας με μια εταιρεία κεντρική η οποία και την δημιουργήσε.

Θέλουν να τονώσουν την αγορά η κάτι άλλο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιθανότατα σε βάζουν τώρα μέσα δωρεάν για να αποκτήσουν όγκο κι όταν πιάσουν το κατάλληλο traffic θα αρχίσουν να χρεώνουν. Ή μπορεί να έχουν πάρει κάνα πακετάκι από ΕΕ για να προωθήσουν το ηλεκτρονικό εμπόριο και να μην τους ενδιαφέρουν τα έσοδα άμεσα.

Δημοσ.

δε νομιζω οτι ειναι υπο τη σκεπη καποιου επιμελητηρίου απο αυτα που βλέπω στη σελίδα τους...

Βασικά για να γραφτείς ζητάει ένα σωρό πράγματα, μεταξύ αυτών και κωδικό εμπόρου στο εκάστοτε επιμελητήριο που ανήκει ο καθένας.

Αυτοί φαντάζομαι πάνε να πιάσουν όλα τα καταστήματα τα οποία μπορεί να μην έχουν κάποιο eshop για να μπορέσουν να τα προωθήσουν.

Λογικά δεν πρέπει να είναι συνεργασία των επιμελητηρίων γιατί κάτι τέτοιο μου φαντάζει απίθανο σε αυτή την χώρα. Απλά μια εταιρεία το σκέφτηκε και λογικά όποιος γράφεται γίνεται αντιπαραβολή με το εκάστοτε επιμελητήριο για περαιτέρω ελέγχους.

Και εγώ μυρίζομαι συνδρομή στο μέλλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...