defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 και αν το σκεφτεις,θεωρητικα ο σεξισμος σε αυτο ειναι κατα της γυναικας,αλλα πρακτικα ειναι κατα του αντρα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πού βρίσκεται ο σεξισμός: στο μυαλό του άντρα. Εδώ τώρα έχουμε ένα κλασικό παράδειγμα: θα στοιχημάτιζα 50 προς 1 ότι η basketfan ξέρει απείρως περισσότερα από σένα και γενικά και ειδικά, αλλά κοίτα ποιος από τους δύο κάνει πλακίτσα στον άλλο δε θα στα δίνω όλα έτοιμα. 1
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Μπας και σωθεί κανένας από τον ντελιβερά... ασε να το ξερει ο ντελιβερας αυτο που κινδυνευει απο τα κουτια που οδηγανε κατι τετραπληγικες γυναικες. ολη μερα στους δρομους ειμαι,ασε να εχω ενα λογο παραπανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ειναι αποδεδειγμενο απο διαφορες μελετες,αλλα το βλεπω και στη ζωη μου οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο θεωρητικες και λιγοτερο πρακτικες. και οχι,δε σου παραθετω καμια πηγη,μπες στο google και ψαξε. αντε ολα ετοιμα τα θελετε 0 επιχειρήματα. Μάλλον εσύ δεν ξέρεις ΚΑΜΙΑ ΈΡΕΥΝΑ και γι' αυτό δεν τις παραθέτεις κιόλας. Και συγγνώμη που δεν είμαι θεωρητική μάλλον είμαι λάθος της φύσης.
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Οι άνθρωποι τείνουν να αντιδρούν πολύ καλύτερα προς τις γυναίκες και να τις εμπιστεύονται πιο πολύ. Οπότε το βρίσκω έξυπνο και λογικό να θέλει κάποιος σε θέσεις που έχουν να κάνουν με κόσμο γυναίκες. οι αντρες θες να πεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ασε να το ξερει ο ντελιβερας αυτο που κινδυνευει απο τα κουτια που οδηγανε κατι τετραπληγικες γυναικες. ολη μερα στους δρομους ειμαι,ασε να εχω ενα λογο παραπανω. Άσε να έχει πατήσει τον ξάδερφο μου ντελιβεράς που πέρασε το κόκκινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις