louilouiCK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δεν έβαλα κανένα κανόνα, ούτε μίλησα πουθενά για απαγόρευση κτλ. Είπα απλά ότι δεν είναι αστείο. Αν εσένα (γενικώς όχι εσύ συγκεκριμένα) σου αρέσει να γελάς με τον πόνο κάποιας/ου που έχει ζήσει κάτι τόσο φρικιαστικό όσο ο βιασμός ή το στρατόπεδο συγκέντρωσης δικαίωμά σου. Λίγη ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει ακόμη και όταν αφορά τους κωμικούς. Για να καταλάβεις ότι όλα αυτά ειναι υποκειμενικά Θα μπορούσε κάποιος να θέλει να μας πει ότι δεν υπήρξαν στρατόπεδα συγκεντρώσεως (υπάρχει ολόκληρο κίνημα με επίσημα χαρτιά θυμάτων του διεθνούς ερυθρού σταυρού κτλ) Ένας άλλος πως δίνουμε πολύ μεγάλη διάσταση στον βιασμό που ειναι απλά μια σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση και θα πρέπει να έχει την ίδια βαρύτητα με το να βάψεις κάποιου το σπίτι χωρίς την συναίνεση του (που και αυτό παράνομο είναι μεν αλλά σίγουρα δεν είναι ίδιας διάστασης παράπτωμα τουλάχιστον κατα την άποψη των περισσότερων ανθρώπων) Bottom line είναι πως υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες και δεν θα έπρεπε να είμαστε κάθετοι στις απόψεις μας. Οι απόψεις φυσικά για να ειναι δικές μας απόψεις πάει να πει πως μας έχουν πείσει πως ισχύουν και μπορεί όντως αντικειμενικά να έχουμε δίκαιο... το να τις διατυμπανίζουμε για να τις περάσουμε στους άλλους ειναι δικαίωμα μας το να τις επιβάλουμε όχι. Όταν λες ότι η σάτιρα έχει όριο πάει να πει πως θεωρείς πως θα πρέπει να σταματάνε σε συγκεκριμένες θεματολογίες έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω αυτό και έτσι ουσιαστικά επιβάλεις την άποψη σου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μπορείς να το δεις παντού και irl, και σε φόρουμ, μην πω για το facebook! Και θα συμφωνήσω μ'αυτό που έγραψες, ότι εκείνοι που λένε τους άλλους για ουγκανούς ναι, και πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που χειροκροτά και σφυρίζει με αστεία για σαπούνια, εβραιους, αουσβιτς, κτλ; Να κανετε μια λιστα με τα πραματα τα οποια εχουμε δικαιωμα να μας αρεσουν χωρις να εσεις οι επιλεκτοι να μας πρηζετε τις μπαλες και δεν ειναι μονο αυτο... εχετε και μνημη χρυσοψαρου.. όχι εντάξει μην ενοχλείστε, συνεχίστε να γελάτε με αυτά που γελάτε, να ενημερώνεστε εκεί που ενημερώνεστε, να πιστευετε αυτά που πιστευετε και να ψηφίζετε αυτους που ψηφίζετε.
Ψιτ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δεν είδα το βίντεο, αλλά ποτέ δε θυμάμαι να μου άρεσε ο Σεφερλής. Από το 90σ που ήμουν ακόμα μαθητής, ποτέ δεν έκατσα να τον δω στην τηλεόραση, είχε και αυτό το βλαμμένο «αχαχουχα» που όλοι μου οι συμμαθητές έλεγαν, δεν ήθελα και πολύ να βρω αντιπαθητικό και τον Σεφερλή και τα καλαμπούρια του. Η μόνη θετική ανάμνηση που έχω απο τον Σεφερλή, είναι απο τον πρωινό καφέ με τη Μενεγάκη να τον σπρώχνει «γελώντας» με τις κρυάδες του: Τι στήθια είχε η άτιμη!
louilouiCK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ναι, και πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που χειροκροτά και σφυρίζει με αστεία για σαπούνια, εβραιους, αουσβιτς, κτλ; Θα τον χαρακτήριζα είτε αδιάφορο με την ιστορία των Εβραίων είτε αδιάφορο γενικά ή αντιρρησία στην επίσημη εκδοχή. Τώρα για την παράσταση του σεφερλή δεν ξέρω τι παίζει απο το βιντεάκι του OP πάντως θα χειροκροτούσε κατα πάσα πιθανότητα επειδή ο σερφερλής θυμίζει στον Γερμανό τα εγκλήματα του (και άρα του την είπε χαχαχα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δεν έβαλα κανένα κανόνα, ούτε μίλησα πουθενά για απαγόρευση κτλ. Είπα απλά ότι δεν είναι αστείο. Αν εσένα (γενικώς όχι εσύ συγκεκριμένα) σου αρέσει να γελάς με τον πόνο κάποιας/ου που έχει ζήσει κάτι τόσο φρικιαστικό όσο ο βιασμός ή το στρατόπεδο συγκέντρωσης δικαίωμά σου. Λίγη ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει ακόμη και όταν αφορά τους κωμικούς. "It's always funny until someone gets hurt.Then it's just hilarious." https://www.youtube.com/watch?v=IHxKzmHXG7E https://www.youtube.com/watch?v=Lb5zUG9UzFE 5
Thaninho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Τώρα ρε παιδιά είμαστε με τα καλά μας τι ερώτηση είναι αυτή; 2017 έχουμε και κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις. Ο άνθρωπος ειναι ο τοπ στο ειδος του στην Ελλάδα εδώ και 20 χρονιά ολοι τον ξερουν και ολοι ξερουν το ειδος του χιουμορ που κανει. Αν εισαι σε τετοια φαση πας τον βλέπεις και ξεσκίζεσαι στα γέλια. Τώρα αν εσυ θες να πας στον σεφερλη και να δεις εκλεπτυσμένο και δεν ξέρω γω τι χιούμορ μαλλον εσυ εχεις το πρόβλημα και οχι ο σεφερλής. Σίγουρα εχει σχέση η ηλικία για το πως την βρίσκεις στο γέλιο και το μουντ που είσαι. Για παράδειγμα παλιότερα εγω οταν έβλεπα κωμωδία εντι μερφι και τζιμ καρει ηταν η καλύτερη μου ενω τώρα δυσκολεύομαι να τους δω οπως και με τον κοντοπιδη όταν ήταν χόντρος δεν γελούσα με τπτ(επιστολές κλπ) ενώ τώρα τελευταία μπορώ και το αντιλαμβανομαι το χιούμορ του και μου αρέσει. Υ.Γ. Με τι γελάτε εσείς που δεν σας αρέσει; (Δεν το λέω ειρωνικά προτάσεις θέλω να ακούσω για να γελάσω) Υ.Γ.2 Σκετσακια οπως η στιγμη της ηλίθιας, πες και συ σισυ, ο αγνωστος Χ και μερικά άλλα δεν μπορώ να τα δω για 2η φορά γιατι θα με ακούσει ολο το τετράγωνο απο τα γελια 1
vairass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Συγκρινεις ανομοια πραγματα, ο Ψαλτης και ο Μουστακας ηταν μονο ηθοποιοι. Σιγουρα ήταν πολύ καλύτεροι ο Κώστας κ ο μουστάκας... Αλλά συγκρίνεις άλλες εποχές.. Άδικη σύγκριση εννοώ.. Κορυφή στο γέλιο ας πούμε ήταν και ο Χατζηχρήστος...
adi32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το χιούμορ είναι ανάλογο και με κοινό στο οποίο απευθύνεται. Εμένα δε μου αρέσει να ακούγονται βωμολοχίες ή να κάνει πως κλανει ή συνέχεια σεξουαλικα υπονοούμενα κλπ. Αυτό είναι φτηνό και εύκολο χιούμορ που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Πολύ πιο απαράδεκτος έχει καταντήσει ο Μητσικωστας που βρίζει συνέχεια. Μάγκας και καλός κωμικός ειναι αυτός που θα κάνει έξυπνο και πρωτότυπο χιούμορ χωρίς καταφεύγει σε αυτά
Hellaslover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Σιγουρα ήταν πολύ καλύτεροι ο Κώστας κ ο μουστάκας... Αλλά συγκρίνεις άλλες εποχές.. Άδικη σύγκριση εννοώ.. Κορυφή στο γέλιο ας πούμε ήταν και ο Χατζηχρήστος... Δεν υπαρχει αλλος στο ειδος του,εκτος μητσικωστα, για αυτο τους συγκρινω μεταξυ του. Βλεπω με ποιον γελαω περισσοτερο και ορισμενες παραστασεις του σεφερλη εχουν οντως γελιο. Οι αλλοι λιγο πιο κρυοι μου φενονται εχει σαυτο το επιπεδο εχει πεσει κ ο σεφερλης
vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν υπαρχει αλλος στο ειδος του,εκτος μητσικωστα, για αυτο τους συγκρινω μεταξυ του. Βλεπω με ποιον γελαω περισσοτερο και ορισμενες παραστασεις του σεφερλη εχουν οντως γελιο. Οι αλλοι λιγο πιο κρυοι μου φενονται εχει σαυτο το επιπεδο εχει πεσει κ ο σεφερλης Μια χαρά είναι ο σεφερλης σε αυτό που κάνει... Και το επιτελείο του πολύ καλό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Υ.Γ. Με τι γελάτε εσείς που δεν σας αρέσει; (Δεν το λέω ειρωνικά προτάσεις θέλω να ακούσω για να γελάσω) Καλώς ή κακώς αν κάποιος "μάθει" Βρετανούς και Αμερικάνους stand up comedians δύσκολα ασχολείται με Έλληνες. Ειδικά αν "εθιστεί" στο Βρετανικό humor... 1
deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 ναι, και πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που χειροκροτά και σφυρίζει με αστεία για σαπούνια, εβραιους, αουσβιτς, κτλ; όχι εντάξει μην ενοχλείστε, συνεχίστε να γελάτε με αυτά που γελάτε, να ενημερώνεστε εκεί που ενημερώνεστε, να πιστευετε αυτά που πιστευετε και να ψηφίζετε αυτους που ψηφίζετε. Δεν κατάλαβες.Απλά ο κόσμος γελάει γατί στην ουσία λέει στον απίθανο λαό των Ούνων ότι αιματοκύλησαν δύο φορές τη Ανθρωπότητα με πάνω από 100 εκατομμύρια νεκρούς και στους δύο παγκόσμιους και σήμερα το παίζουν οι τιμητές των πάντων.Αυτό επισημαίνει στον τύπο που υποδύεται τον Ούνο στην παράσταση,και με αυτό γελάει ο κόσμος.Τώρα αν θέλετε να αποκτήσουμε όλοι μας μνήμη χρυσόψαρου και να μας επιβάλλεται να ξεχάσουμε τι "πρόσφερε"στην ανθρωπότητα αυτός ο υπέροχος λαός των Ούνων συγνώμη δεν θα συμβεί ποτέ όσο και αν θέλετε να καλυφτείτε πίσω από political corrects.Εδώ θα ήθελα να υπενθυμίσω και την πρόταση του Τσώρτσιλ όσον αφορά τον υπέροχο λαό των Ούνων.Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.Και για να μη ξεχνιόμαστε ολωσδιόλου σε αυτόν τον καταραμένο τόπο οι Ούνοι, οι σημερινοί τιμητές των πάντων εκτέλεσαν δύο αδερφές του πατέρα μου τρία και τέσσερα χρόνων που δεν ήξεραν καλά καλά ούτε να μιλούνε, όπως και τις ξαδέρφες τους στο απέναντι σπίτι.Αυτός ο υπέροχος λαός κατά τα άλλα βρίσκει υπερασπιστές του σε Ελληνικό forum που προσβάλλονται εξ'ονόματος των ούνων από τα σκετσάκια του Σεφερλή.Βρε ουστ από κει που μας ζητάν και τα ρέστα,από πάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα? 1
fsbmaniac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αλλο ενα θεμα που θα μπει στο αρχειο της βλακειας... 2
Hellaslover Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μια χαρά είναι ο σεφερλης σε αυτό που κάνει... Και το επιτελείο του πολύ καλό. Θα φαω κραξιμο, αλλα τα αστεια του λαζοπουλου (αν και κλεμμενα) μαρεσουν πιο πολυ. Δηλαδη θελει λιγο εξυπναδα να τα πιασεις και ειναι πιο βαθυα. Ο σεφερλης τη περναει με ατακες και κρυαδες, παλι μαρεσει ομως αλλα οχι σε πολλες παραστασεις που το παρακανει. Και βαζει και κοπελες να δειχνουν μπουτι και βυζι σε καθε παρασταση που για μενα λιγο cheap
Προτεινόμενες αναρτήσεις