deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα? Πες μου έναν άλλο λαό στην Ιστορία της ανθρωπότητας που να έχει προκαλέσει τόσα δεινά με τέτοιο effect δυστυχίας παγκόσμια.Και δεν το έκανε μία φορά μόνο να πούμε λάθος έκαναν και αυτοί ρε αδερφέ.Και όπως και να το κάνουμε κάποια λάθη και αμαρτίες έχουν τέτοια βαρύτητα που δεν συγχωρούνται στον Αιώνα τον άπαντα.Και άλλωστε τι παίδεμα τρώνε άλλο οι Ούνοι εκτός από τη κατακραυγή της ιστορίας εναντίων τους και σωστά κατά την γνώμη μου.Όχι για να καταλάβω και εγώ δηλαδή.Που για τρίτη φορά έχουν πατήσει την μπότα τους σε όλη την Ευρώπη μέσω της οικονομίας αυτήν την φορά.Όχι θα ήθελα μία απάντηση από σένα, για όλα σου γράφω στην παράθεση που σου έκανα και όχι σε ένα μόνο της κομμάτι,αν έχεις την διάθεση φυσικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Φταίνε οι τωρινοί σε κάτι? Ζούσαν τότε κι έμειναν πχ απαθείς? Όχι βέβαια, σιγά μην απολογείται πχ ο εγγονός επειδή ο παππούς ήταν serial killer... Όσο για την "3η φορά" οι κανόνες της ευρωζώνης είναι αυτοί που είναι, σε όποιον δεν αρέσουν φεύγει...
deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τους βλέπεις ως λαός να έχουνε αλλάξει πουθενά;Δεν έχουν επιβληθεί πάλι με το στανιό σε μία ένωση κατά τα άλλα ομότιμων κρατών περνώντας τα δικά τους θέλω επιβάλλοντας σε χώρες να μπούνε σε μνημόνια(δεν μιλάω μόνο για μας) και γενικά να κάνουν ότι γουστάρουν για ακόμη μία φορά;Έχει αλλάξει η απολυταρχία τους;Έχει αλλάξει η νοοτροπία τους ότι κάνω στην Ευρώπη ότι θέλω εγώ και άμα σας αρέσει;Αν εσύ βλέπεις ότι άλλαξαν με γεια σου με χαρά σου.Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν κατάλαβες.Απλά ο κόσμος γελάει γατί στην ουσία λέει στον απίθανο λαό των Ούνων ότι αιματοκύλησαν δύο φορές τη Ανθρωπότητα με πάνω από 100 εκατομμύρια νεκρούς και στους δύο παγκόσμιους και σήμερα το παίζουν οι τιμητές των πάντων.Αυτό επισημαίνει στον τύπο που υποδύεται τον Ούνο στην παράσταση,και με αυτό γελάει ο κόσμος.Τώρα αν θέλετε να αποκτήσουμε όλοι μας μνήμη χρυσόψαρου και να μας επιβάλλεται να ξεχάσουμε τι "πρόσφερε"στην ανθρωπότητα αυτός ο υπέροχος λαός των Ούνων συγνώμη δεν θα συμβεί ποτέ όσο και αν θέλετε να καλυφτείτε πίσω από political corrects.Εδώ θα ήθελα να υπενθυμίσω και την πρόταση του Τσώρτσιλ όσον αφορά τον υπέροχο λαό των Ούνων.Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.Και για να μη ξεχνιόμαστε ολωσδιόλου σε αυτόν τον καταραμένο τόπο οι Ούνοι, οι σημερινοί τιμητές των πάντων εκτέλεσαν δύο αδερφές του πατέρα μου τρία και τέσσερα χρόνων που δεν ήξεραν καλά καλά ούτε να μιλούνε, όπως και τις ξαδέρφες τους στο απέναντι σπίτι.Αυτός ο υπέροχος λαός κατά τα άλλα βρίσκει υπερασπιστές του σε Ελληνικό forum που προσβάλλονται εξ'ονόματος των ούνων από τα σκετσάκια του Σεφερλή.Βρε ουστ από κει που μας ζητάν και τα ρέστα,από πάνω. δεν λέει τιποτα στους Γερμανούς, κανενας Γερμανός δεν τον ακούει, στους ελληναράδες τα λέει γιατι ξέρει ότι αυτα τους αρέσει να ακούνε, μια ζωή θύματα και πάντα οι άλλοι φταινε για τις δικές τους αποτυχίες, κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τους βλέπεις ως λαός να έχουνε αλλάξει πουθενά;Δεν έχουν επιβληθεί πάλι με το στανιό σε μία ένωση κατά τα άλλα ομότιμων κρατών περνώντας τα δικά τους θέλω επιβάλλοντας σε χώρες να μπούνε σε μνημόνια(δεν μιλάω μόνο για μας) και γενικά να κάνουν ότι γουστάρουν για ακόμη μία φορά;Έχει αλλάξει η απολυταρχία τους;Έχει αλλάξει η νοοτροπία τους ότι κάνω στην Ευρώπη ότι θέλω εγώ και άμα σας αρέσει;Αν εσύ βλέπεις ότι άλλαξαν με γεια σου με χαρά σου.Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ξαναλέω, οι κανόνες της ευρωζώνης είναι γνωστοί. Δεν νομίζω ότι εξανάγκασε κάποιος ένα κράτος να μπει με το ζόρι στην νομισματική ένωση. Όποιος θέλει να μείνει πρέπει να τους ακολουθεί, αλλιώς υπάρχει κι η έξοδος. 1
deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Φταίνε οι τωρινοί σε κάτι? Ζούσαν τότε κι έμειναν πχ απαθείς? Όχι βέβαια, σιγά μην απολογείται πχ ο εγγονός επειδή ο παππούς ήταν serial killer... Όσο για την "3η φορά" οι κανόνες της ευρωζώνης είναι αυτοί που είναι, σε όποιον δεν αρέσουν φεύγει... Δεν υπάρχει κανένας κανόνας της Ευρωζώνης που να σπρώχνει χώρες σε μνημόνια.Ας το κάνουμε αυτό καταρχήν ξεκάθαρο.Δεύτερον αν δεν τους αρέσει μία Ευρώπη χωρίς λιτότητα ας φύγουν αυτοί γιατί να φύγουν οι άλλοι.Επίσης πριν με ρώτησες αν φταίνε οι τωρινοί.Θα δώσω ένα παράδειγμα σε προσωπικό επίπεδο μπας και γίνω και πιο κατανοητός.Έστω ότι είμαστε γείτονες και ο πατέρας μου σκοτώνει τον πατέρα σου λεηλατεί την περιουσία σου, και εξαιτίας αυτού εσύ γίνεσαι άπορος.Και περνάνε ξέρω γω 30 χρόνια και ξανά συνατιόμαστε. Ε το σωστό ποιο θα ήταν να σου πουλάω και τσαμπουκά από πάνω γιατί είσαι φτωχός(και μάλιστα εξαιτίας πράξεων δικών μου ανθρώπων) ή να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να σε βοηθήσω,για να εξαγοράσω έστω και λίγο από την αδικία που υπέστει η οικογένεια σου εξ αιτίας της δικιάς μου άσχετο αν έχω προσωπική ευθύνη ο ίδιος.Άστο το ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις ή τουλάχιστον δεν θα απαντήσεις επί της ουσίας οπότε μάλλον κακώς ρώτησα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 To μνημόνιο ήρθε γιατί ουσιαστικά χρεωκοπήσαμε. Αν πιστεύεις ότι το έλλειμα 16% που είχαμε ήταν μούφα, ας το σταματήσουμε εδώ. Θα έλεγα ότι ο παππούς σου σκότωσε τον δικό μου. Ύστερα σε κάποια φάση ο πατέρας μου υπέγραψε την διαγραφή των αποζημειώσεων/χρεών. Αργότερα όταν πλέον δεν ήμουν άπορος άρχιζα να ξοδέυω περισσότερα από όσα έβγαζα και δεν μπορούσα να δανειστω άλλο από άλλους με αποτέλεσμα να ζητήσω βοήθεια από σένα. Εσύ ασφαλώς δεν θα μου τα έδινες for free μιας κι είχες κι εσύ παιδιά να φροντίσεις οπότε ήθελες εγγυήσεις. Παρόλα αυτά εγώ δεν έκανα αυτά που χρειαζόντουσαν για να μπορώ να ξεπληρώνω τα χρωστούμενα μιας και ακόμα ξόδευα παραπάνω από όσα έβγαζα... Εσύ πιστεύεις ότι θα έπρεπε να μου χρωστάς λόγω του παππού μου, ενώ εγώ θα πω ας πρόσεχε ο πατέρας μου κι εγώ... Βέβαια η αναλογία "συγγένειας" δεν υφίσταται στην αντιστοίχιση των παραδειγμάτων.
deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 δεν λέει τιποτα στους Γερμανούς, κανενας Γερμανός δεν τον ακούει, στους ελληναράδες τα λέει γιατι ξέρει ότι αυτα τους αρέσει να ακούνε, μια ζωή θύματα και πάντα οι άλλοι φταινε για τις δικές τους αποτυχίες, κτλ. Μου αρέσει που το έγραψα κιόλας ότι τα λέει στον τύπο που υποδύεται τον Ούνο.Φυσικά και τα λέει και τα ακούνε οι Έλληνες η παράσταση δεν έγινε στο Βερολίνο ούτε η ομιλία ήτο στα Γερμανικά.Τώρα όσον αφορά για αποτυχίες αποτυχία δεν είναι να χρεοκοπήσεις.Αποτυχία είναι να νομίζεις ότι θα πηδήξεις τον πλανήτη δύο φορές και να την τρως και πάλι μυαλό να μην βάζεις.Αυτό και αν είναι ο ορισμός της αποτυχίας. To μνημόνιο ήρθε γιατί ουσιαστικά χρεωκοπήσαμε. Αν πιστεύεις ότι το έλλειμα 16% που είχαμε ήταν μούφα, ας το σταματήσουμε εδώ. Θα έλεγα ότι ο παππούς σου σκότωσε τον δικό μου. Ύστερα σε κάποια φάση ο πατέρας μου υπέγραψε ότι την διαγραφή των αποζημειώσεων/χρεών. Αργότερα όταν πλέον δεν ήμουν άπορος άρχιζα να ξοδέυω περισσότερα από όσα έβγαζα και δεν μπορούσα να δανειστώ άλλο με αποτέλεσμα να ζητήσω βοήθεια από σένα. Εσύ ασφαλώς δεν θα μου τα έδινες for free μιας κι είχες κι εσύ παιδιά να φροντίσεις οπότε ήθελες εγγυήσεις. Παρόλα αυτά εγώ δεν έκανα αυτά που χρειαζόντουσαν για να μπορώ να σου ξεπληρώσω τα χρωστούμενα... Είναι τεράστιος μύθος ότι εκχωρήθηκε το δικαίωμα από μέρους μας για τις αποζημιώσεις.Πρώτος ξάδερφος της μητέρας μου διατέλεσε υπουργός την δεκαετία του 90 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον είχα ρωτήσει και τότε και τώρα για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν απόλυτος στο ότι δεν παραιτηθήκαμε ποτέ από τα νόμιμα δικαιώματα μας.Αν έχεις καλύτερη πληροφόρηση εσύ από τέως υπουργό και εν ενεργεία βουλευτή μέχρι και έξι χρόνια πριν πάω πάσο.Επίσης το ότι σου στέρησα κάθε δυνατότητα να αναπτυχθείς σαν κράτος αφού εκτός από τις υποδομές σου κατά λήστεψαν και όλο τον χρυσό καθώς και τα αρχαία που είχες ως κράτος σε έφεραν σε σχέση με αυτούς 50 χρόνια πίσω και σήμερα έχουν την απαίτηση να είμαστε στα ίδια μέτρα και σταθμά με αυτούς.Αν δεν βλέπεις τον παρλογισμό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ.
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 η σατιρα δεν εχει ορια... Η σάτιρα δεν πρέπει ποτέ να έχει όρια. Αν καποioς βγει δημοσιως και αρχισει να βριζει ολο σας το σοϊ και το περναει σαν σατιρα, θα του πειτε "μπραβο παιδι μου συνεχισε, δεν υπαρχουν ορια"? Είναι ωραιο βεβαια να κοροιδευουν τους αλλους, δε λεω... Αρκει να μη κοροιδευουν εμας. Η μόνη θετική ανάμνηση που έχω απο τον Σεφερλή, είναι απο τον πρωινό καφέ με τη Μενεγάκη να τον σπρώχνει «γελώντας» με τις κρυάδες του: Τι στήθια είχε η άτιμη! Σιλικόνης. Παλια ητανε πλακε.
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 το να αποκαλει ο χρεοκοπημενος περιγελος της υφηλιου τον Γερμανο αποτυχημενο... γελανε και οι μεταξοσκωληκες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Επίσης το ότι σου στέρησα κάθε δυνατότητα να αναπτυχθείς σαν κράτος αφού εκτός από τις υποδομές σου κατά λήστεψαν και όλο τον χρυσό καθώς και τα αρχαία που είχες ως κράτος σε έφεραν σε σχέση με αυτούς 50 χρόνια πίσω και σήμερα έχουν την απαίτηση να είμαστε στα ίδια μέτρα και σταθμά με αυτούς.Αν δεν βλέπεις τον παρλογισμό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εγώ. Μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ακόμα κι αν μας έσβηναν αυτή την στιγμή όλο το χρέος, πάλι θα έβγαινε με το ζόρι ο προϋπολογισμός και δεν θα μειωνόταν κανένας φόρος από την τωρινή μας κατάσταση. Εκτός αν ελπίζεις ότι θα βρεθούν νέα κορόιδα να μας δανείζουν.
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Σιγουρα ήταν πολύ καλύτεροι ο Κώστας κ ο μουστάκας... Αλλά συγκρίνεις άλλες εποχές.. Άδικη σύγκριση εννοώ.. Κορυφή στο γέλιο ας πούμε ήταν και ο Χατζηχρήστος... Δε καταλαβα τι ειπες, μηπως εκανες λαθος quote?
deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 το να αποκαλει ο χρεοκοπημενος περιγελος της υφηλιου τον Γερμανο αποτυχημενο... γελανε και οι μεταξοσκωληκες... Έλα ρε Τρίτονα που αν δεν διέγραφαν το χρέος της Γερμανίας το 52 θα σου έλεγα εγώ ποιος θα ήταν ο περίγελος της Ευρώπης σήμερα.ότι εφαρμόστηκε σε αυτούς και μάλιστα με δικιά μας υπογραφή μεταξύ άλλων έπρεπε να εφαρμοστεί για όλες τις χώρες του Νότου,που τις διέλυσε η οικονομική κρίση του 2008 για την οποία άλλωστε δεν έφεραν και καμία ευθύνη.
rus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν υπαρχει αλλος στο ειδος του,εκτος μητσικωστα, για αυτο τους συγκρινω μεταξυ του. Βλεπω με ποιον γελαω περισσοτερο και ορισμενες παραστασεις του σεφερλη εχουν οντως γελιο. Οι αλλοι λιγο πιο κρυοι μου φενονται εχει σαυτο το επιπεδο εχει πεσει κ ο σεφερλης Kαποιοι εχετε μπερδεψει τον ηθοποιο που απλως λεει το σεναριο που του εχουν γραψει, με τον συγγραφεα. Ο Σεφερλης συμβαινει να είναι και τα δυο. Ο Μητσικωστας που αναφερθηκε δεν είναι ηθοποιος ουτε συγγραφεας, είναι μιμος. Ο Λαζοπουλος συγγραφεας και περφορμερ(αντε και λιγο ηθοποιος). Έλα ρε Τρίτονα που δεν διέγραφαν το χρέος της Γερμανίας το 52 θα σου έλεγα εγώ ποιος θα ήταν ο περίγελος της Ευρώπης σήμερα. Mη ξεχνας ότι τους ισοπεδωσαν οι συμμαχοι με αεροπορικους βομβαρδισμους κατά αμαχων το 1944-45. Η διαγραφη ηταν το λιγοτερο που μπορουσαν να κανουν. Αν δεν ορθοποδουσε η γερμανια δε θα ορθοποδουσε ουτε η Ευρωπη. Οι μετανάστες από τη Ελλαδα και άλλες χωρες που θα πηγαίνανε για δουλεια?
deltagama Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ακόμα κι αν μας έσβηναν αυτή την στιγμή όλο το χρέος, πάλι θα έβγαινε με το ζόρι ο προϋπολογισμός και δεν θα μειωνόταν κανένας φόρος από την τωρινή μας κατάσταση. Εκτός αν ελπίζεις ότι θα βρεθούν νέα κορόιδα να μας δανείζουν. Δεν θέλω να μου διαγράψουν το χρέος( και παρεπιπτώντος δεν είμαι με την πλευρά αυτών που κυβερνούν σήμερα)Να γίνει συμψηφισμός θέλω τι μας χρωστούν τι τους χρωστάμε και από κει πέρα να δούμε αν θα πάρουν όλα τον δρόμο τους)Μήπως οι χώρες του Νότου προκάλεσα την οικονομική κρίση του 2008 που άρχισε όλον αυτόν τον κυκεώνα;Γιατί αν δεν χρεοκοπούσε η leman brohers τίποτα από όλα αυτά δεν είχαν γίνει σε καμία χώρα η τουλάχιστον δεν θα γινόταν με αυτήν την ένταση, και αν συνέβαινε κάτι θα συνέβαινε πολύ αργότερα.Σε μία τέτοια κρίση τα κράτη μίας ένωσης είναι ή πρέπει να είναι αλληλέγγυα,και όχι να υποδαυλίζουν και στην ουσία να επικυριαρχούν τα βόρεια κράτη της ένωσης εναντίων των νότιων κρατών Kαποιοι εχετε μπερδεψει τον ηθοποιο που απλως λεει το σεναριο που του εχουν γραψει, με τον συγγραφεα. Ο Σεφερλης συμβαινει να είναι και τα δυο. Ο Μητσικωστας που αναφερθηκε δεν είναι ηθοποιος ουτε συγγραφεας, είναι μιμος. Ο Λαζοπουλος συγγραφεας και περφορμερ. Mη ξεχνας ότι τους ισοπεδωσαν οι συμμαχοι με αεροπορικους βομβαρδισμους κατά αμαχων το 1944-45. Η διαγραφη ηταν το λιγοτερο που μπορουσαν να κανουν. Αν δεν ορθοποδουσε η γερμανια δε θα ορθοποδουσε ουτε η Ευρωπη. Οι μετανάστες από τη Ελλαδα και άλλες χωρες που θα πηγαίνανε για δουλεια? Lol το ίδιο έκαναν και αυτοί σε μας ή μήπως όχι και μας κουνάνε τώρα και το δάχτυλο;Γιατί αν δεν μας ισοπέδωναν δεν θα είχαμε ανάγκη να πάμε για δουλειά στην Γερμανία ούτε εμείς ούτε οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις