Προς το περιεχόμενο

Τhe "You MUST know that" TOPIC.


louilouiCK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτηκα να ανοίξω ένα τοπικ όπου θα στέλνουμε διάφορα πράγματα (ειδήσεις, προϊόντα, συζητήσεις, πρόσωπα κτλ κτλ ) που θεωρούμε για κάποιο λόγο πως "ΠΡΕΠΕΙ" να κοινοποιηθούν γιατι θα βελτιώσουν την ζωή μας ή γενικά θα ειναι καλό να μάθουν και οι υπόλοιποι την ύπαρξη τους.


Βασική προϋπόθεση για να ποστάρετε κάτι τέτοιο σε αυτό το topic (και παρακαλώ κάποιος mod να βοηθήσει σε αυτό ) είναι αυτό που θα ποστάρετε να μην το ξέρει και η κουτσή Μαρία.. να μην είναι δημοφιλής δηλαδή γιατι το όλο νόημα ειναι να μοιραστούμε πράματα είτε "ψαγμένα" είτε απλά όχι τόσο γνωστά που θεωρούμε όμως πως θα ήταν καλό να τα μάθουν και οι άλλοι και να γίνουν "τούμπανο" γιατι το αξίζουν.


Θα κάνω την αρχή λοιπόν παρουσιάζοντας τον Captain Disillusion

https://www.youtube.com/channel/UCEOXxzW2vU0P-0THehuIIeg

Είναι πραγματικά απίστευτος! Οι γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του ειναι κορυφαίες και κάθε βίντεο ειναι και ένα μάθημα (αν και δεν ειναι διδακτικού περιεχομένου τα βίντεο του) ο άνθρωπος έχει ταλέντο μεράκι και ειναι μερακλής τα περισσότερα βίντεο του ειναι κοσμήματα απο άποψη παραγωγής ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το σχεδόν μηδενικό του budget  ούτε patreon δεν έχει!

Για κάποιο λόγο που ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τα views του ειναι χαμηλά που σημαίνει ότι δεν τον ξέρει πολλής κόσμος και έτσι πήρα την απόφαση να τον μοιραστώ μαζί σας γιατι πιστεύω θα σας αρέσει και του αξίζει πραγματικά ειναι μερακλής ο άνθρωπος και το έχει! :P

Αυτό ειναι το πιο πρόσφατο βίντεο του.

 

 

Δεν ειναι απαραίτητο όπως ανέφερα να σηκώσετε και εσεις κανάλια απο youtube μόνο(αλλα φυσικά αν ξέρετε κάποιο πολύ καλό σε αυτό που κάνει αλλά όχι τόσο δημοφιλές απο άποψη ακροαματικότητας εννοείται σηκώστε το :) )

 

Απλά έτσι κάνω την αρχή εγώ.. αργότερα ίσως βρω κάποιο πολύ καλό life-changing προϊόν ή βιβλίο ή οτιδήποτε που δεν το ξέρουν οι πολλοί αλλά αξίζει να το μάθουν και ανυπομονώ να δω τις δικές σας προτάσεις :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλη ιδεα,ισως ομως να ξεκινουσες με κατι πιο πρακτικο.

καλυτερα μου κολλαει καποιο βιντεακι τυπου 5 πραματα που κανετε λαθος στη ζωη σας η κατι τετοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...