vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ψάχνω δραπανοκατσαβιδο μέχρι 50ευρο για το σπίτι και θέλω να είναι κάλο και δυνατό για τα λεφτά του και αν γίνετε με δυο μπαταρίες. 1
dollyyy19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 παρε του λιντλ με μπαταρια λιθιου.μεχρι να τα φτυσει,θα εχουν χαλασει και οι δυο,του αλλου ,συμβατικου.
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 είχα δανειστεί από έναν συνάδελφο μου και ήταν πολύ καλά απλά τώρα λέω να πάρω γιατί χρειάζομαι τώρα και στο λιντλ δεν έχει αυτή τη στιγμή.
lary7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δευτερα το φερνει το lidl, ποσο πιο συντομα να το χρειαστεις; https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=59
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Έχω αυτό στο νου μου τι λέτε https://www.bestprice.gr/item/2153317278/einhell-th-cd-18-2.html
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Προσωπική μου άποψη είναι να έχουμε στο σπίτι πρώτα ένα ηλεκτρικό δραπανο και σαν δεύτερο να έχουμε ένα επαναφορτιζομενο. 2
kakofonixx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Είχα δει πριν λίγο καιρό στα leroy δράπανο της Bosch στα 47~48 ευρώ
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Προσωπική μου άποψη είναι να έχουμε στο σπίτι πρώτα ένα ηλεκτρικό δραπανο και σαν δεύτερο να έχουμε ένα επαναφορτιζομενο. Το ίδιο πιστεύω (και κάνω) κι εγώ. Καλή ευκολία της απουσίας καλωδίου αλλά έχει και τα τρωτά της, σε πολλά επίπεδα.
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μετά από κάποια χρόνια το επαναφορτιζομενο, το οποίο θα είναι και για ερασιτεχνική χρήση δλδ αδουλευτο, θα είναι άχρηστο γιατί οι μπαταρίες θα είναι για πέταμα και κανείς δεν πρόκειται να δώσει λεφτά να πάρει άλλες.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 παιδια τελικα πηγα και πηρα απο το lidl και ενανα την δουλεια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα