Vagus. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Στη μπηχτη για το Android, δυστυχως εχουν απολυτο δικιο. Ο ρυθμος υιοθετησης νεας εκδοσης ειναι καθολικα κακιστος και αλλοπροσαλλος, συνηθως δε γινεται σωστα αν γινει γρηγορα. Το iOS διορθωνεται στα σημεια πλεον, εκει που υστερουσε εναντι του Android, και γινεται πιο σωστα χρηστικο. Αυτο που χρειαζόταν δηλαδη. Η Apple εμφανίστηκε υπερφιαλη αλλα στοχευμενα και επιτυχως επιθετική σημερα. Πολυ σημαντικη μερα, νιωθω οτι θα αλλαξει το παιχνίδι της επόμενης χρονιάς 2
Eragon1996 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχοντας αλλάξει iPhone 4s 5s 6 και 6plus κατοχως s7 edge πλέον (και παλιότερα android nexus 5κλπ) σαν την ελευθερία του ανδροιντ δεν υπάρχει.Σιγουρα πολύ είναι ψηλό νεατερνταλ και τα ίδια κάνουν είτε έχουν iOS είτε android.Σιγουρα όμως τo iOS είναι καλό λειτουργικό αν είχε μερικές ελευθερίες ακόμα σίγουρα θα ξαναγυρναγα πιο εύκολα αποτι τώρα 1
haHa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ωραιες οι αλλαγες στο iOS 11, δινει επιτελους εμφαση στην παραγωγικοτητα. Κακα μαντατα για τα διαφορα τυφλα fanboys που μας ελεγαν κατα καιρους τα παρακατω και αναγκαζονται να κανουν κωλοτουμπες οταν η apple παρουσιαζε επιτελους τα χαρακτηριστικα που ελεγαν οτι δεν χρειαζονται: Κανενας δεν θελει tablet με μικρη οθονη Κανενας δεν θελει phablet Κανενας δεν θελει 2-in-1 iPad Κανενας δεν θελει stylus στο iPad Κανενας δεν θελει widgets Κανενας δεν θελει ενα iPad με 2 εφαρμογες ταυτοχρονα στην οθονη Κανενας δεν θελει να βλεπει το filesystem στο iPad Κανενας δεν θελει επιλογη για default app(browser,email κλπ) sto iOS, γιατί θα χαλάσει το iOS Κανενας δεν θελει iPad με multi-user υποστηριξη Κανενας δεν θελει iPad με υποστηριξη mouse Κανενας δεν θελει iPad με υποστηριξη για εφαρμογες που τρεχουν σε παραθυρο Κανενας δεν θελει iPad που να γινεται και touch-screen laptop Εν αναμονη των επομενων κωλοτουμπων. 4
iPhoTe64 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 ...Κανένας δεν θέλει Android...!!! Εν αναμονή του επομένου event τον Σεπτέμβριο. 1
triantis7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πολλα τα καλουδια στο ios 11, αλλα το οτι μπηκε το cellural στο control center ειναι η μεγαλυτερη ειδηση!! Πραγματικα απορω καποιες φορες γιατι κατι τοσο απλο δεν το κανει νωριτερα η Apple?? Για να δινει τροφη σε οσους παλευουν με τα παλιοandroid κ ψαχνουν custom roms για να κανουν την δουλεια τους;; Anyway.. ωραιο φαινεται.. μενει να το δουμε κιολας.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε: το iOS 11 αλλάζει εξολοκλήρου το iPad και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ξέρουμε τώρα.
min_iak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Λογικό το ποσοστό όταν πας και σπρώχνεις με το έτσι θέλω την αναβάθμιση. Το γαρ πολυ της θλιψεως, γεννα παραφροσυνη 1
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πότε το 2010? Το ios δεν αντέχεται end of story. Ρώτα το 90% των Android χρηστών. Ναι γιατί αν θέλω μια γνώμη για προϊόντα της Apple θα ρωτήσω τα χειρότερα fanboys που υπάρχουν, τους χρήστες android. Τι άλλο θα μας πεις.. Ωραιες οι αλλαγες στο iOS 11, δινει επιτελους εμφαση στην παραγωγικοτητα. Κακα μαντατα για τα διαφορα τυφλα fanboys που μας ελεγαν κατα καιρους τα παρακατω και αναγκαζονται να κανουν κωλοτουμπες οταν η apple παρουσιαζε επιτελους τα χαρακτηριστικα που ελεγαν οτι δεν χρειαζονται: Κανενας δεν θελει tablet με μικρη οθονη Κανενας δεν θελει phablet Κανενας δεν θελει 2-in-1 iPad Κανενας δεν θελει stylus στο iPad Κανενας δεν θελει widgets Κανενας δεν θελει ενα iPad με 2 εφαρμογες ταυτοχρονα στην οθονη Κανενας δεν θελει να βλεπει το filesystem στο iPad Κανενας δεν θελει επιλογη για default app(browser,email κλπ) sto iOS, γιατί θα χαλάσει το iOS Κανενας δεν θελει iPad με multi-user υποστηριξη Κανενας δεν θελει iPad με υποστηριξη mouse Κανενας δεν θελει iPad με υποστηριξη για εφαρμογες που τρεχουν σε παραθυρο Κανενας δεν θελει iPad που να γινεται και touch-screen laptop Εν αναμονη των επομενων κωλοτουμπων. Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας δεν τα θέλουν όλα αυτά όλοι οι χρήστες, εγώ πχ θέλω υποστήριξη mouse, θέλω την επιλογή για default email app όσο για την εφαρμογή files δεν νομίζω πως είναι αυτό που περιμένουν πολλοί, πάλι περιορισμένο είναι. Οι ενημερώσεις ωραίες και αναπτύσσουν αρκετά πράγματα αλλά για εμένα με αυτές τις τιμές δεν μου φαίνεται ελκυστικό. Θα προτιμήσω ένα laptop στα ίδια λεφτά any day.
grnalx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τρολλάρεις ή απλώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται? Ένα από τα δυο σίγουρα γιατί: Δεν είσαι καθόλου υποχρεωμένος να αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση του iOS. Φυσικά και είσαι, εάν δεν το καταλαβαίνεις είναι δύσκολα τα πράγματα...
mrmasave Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Cellular Data toggle στο control center, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τρελαίνομαι σου λέω!
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παντως και εγω εμεινα με την εντυπωση οτι τις μεγαλες αλλαγες στο ios 11 τις φερνει στο ipad . Η παρουσιαση αψογη οπως παντα αν δεν την ειδα ολοκληρη .
alextrela172 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ωραιες οι αλλαγες στο iOS 11, δινει επιτελους εμφαση στην παραγωγικοτητα. Κακα μαντατα για τα διαφορα τυφλα fanboys που μας ελεγαν κατα καιρους τα παρακατω και αναγκαζονται να κανουν κωλοτουμπες οταν η apple παρουσιαζε επιτελους τα χαρακτηριστικα που ελεγαν οτι δεν χρειαζονται: Κανενας δεν θελει tablet με μικρη οθονηΚανενας δεν θελει phabletΚανενας δεν θελει 2-in-1 iPadΚανενας δεν θελει stylus στο iPadΚανενας δεν θελει widgetsΚανενας δεν θελει ενα iPad με 2 εφαρμογες ταυτοχρονα στην οθονηΚανενας δεν θελει να βλεπει το filesystem στο iPadΚανενας δεν θελει επιλογη για default app(browser,email κλπ) sto iOS, γιατί θα χαλάσει το iOSΚανενας δεν θελει iPad με multi-user υποστηριξηΚανενας δεν θελει iPad με υποστηριξη mouseΚανενας δεν θελει iPad με υποστηριξη για εφαρμογες που τρεχουν σε παραθυροΚανενας δεν θελει iPad που να γινεται και touch-screen laptop Εν αναμονη των επομενων κωλοτουμπων. Επιτέλους ουσιαστικές και επιβεβλημένες προσθήκες και βελτιώσεις που έπρεπε εδώ και χρόνια να είχαμε δει.Επιτέλους πια τους έκοψε και κάνανε ουσιαστικό διαχωρισμό σε feature και UI ανάμεσα σε iPhone και ipadΠλέον τα iPad αποκτούν τη δικιά τους ξεχωριστή αφετηρία ανάπτυξης και εξέλιξης υιοθετώντας περισσότερα MAC OS feature. Άργησε η Apple αλλά το κατάλαβε οτι τα ipad δεν μπορούν να ειναι σκλάβοι της απόλυτα περιοριστικης δομής του ios UI των iphone εφόσον θέλει να μπει ουσιαστικά στο χωράφια των PC. Όσο για τις κωλοτούμπες συνηθισμένα πράγματα θα έλεγα που θα ενταθούν περαιτέρω με τις επόμενες εκδόσεις του iOS που θα προσθέτει 1-1 και από τη πάνω πολύ κατατοπιστική λίστα 2
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έβαλα την Developer Beta 1 στο iPhone 6S και σήμερα το απόγευμα θα την εγκαταστήσω και στο iPad Mini 2. Μέχρι στιγμής από θέμα λειτουργικότητας είναι ομαλή με μερικά σπασίματα όπως αντιμετώπιζαν οι Developers στις αρχικές Beta του iOS 10. Έχει αρκετά χρήσιμα Features που έλειπαν από το ΛΣ. Το AppStore όμορφο και ανανεωμένο, βέβαια πρέπει να το συνηθίσει κάποιος. Η εφαρμογή Files.. ασχολίαστη καθώς δεν υποστηρίζει Drag n Drop από το PC χωρίς iTunes.
haHa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας δεν τα θέλουν όλα αυτά όλοι οι χρήστες, εγώ πχ θέλω υποστήριξη mouse, θέλω την επιλογή για default email app όσο για την εφαρμογή files δεν νομίζω πως είναι αυτό που περιμένουν πολλοί, πάλι περιορισμένο είναι. Οι ενημερώσεις ωραίες και αναπτύσσουν αρκετά πράγματα αλλά για εμένα με αυτές τις τιμές δεν μου φαίνεται ελκυστικό. Θα προτιμήσω ένα laptop στα ίδια λεφτά any day. Δεν μιλησα για ολους, μιλησα για αυτους που κατα καιρους ελεγαν τα παραπανω, ελεγαν οτι δεν χρειαζεται να βλεπουμε το filesystem στο ipad, ειναι αχρηστο feature και θα χαλασει το ios αν βαλει split view multitasking κλπ. Η ιδια η apple τους διεψευσε και τους αναγκασε σε κωλοτουμπες. Δεν μιλαω για τους νορμαλ χρηστες που φυσικα επιθυμουσαν τετοια χαρακτηριστικα για να ειναι πιο παραγωγικοι.
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν μιλησα για ολους, μιλησα για αυτους που κατα καιρους ελεγαν τα παραπανω, ελεγαν οτι δεν χρειαζεται να βλεπουμε το filesystem στο ipad, ειναι αχρηστο feature και θα χαλασει το ios αν βαλει split view multitasking κλπ. Η ιδια η apple τους διεψευσε και τους αναγκασε σε κωλοτουμπες. Δεν μιλαω για τους νορμαλ χρηστες που φυσικα επιθυμουσαν τετοια χαρακτηριστικα για να ειναι πιο παραγωγικοι. By the way filesystem, προς το παρόν η εφαρμογή Files στο iPhone είναι τα ίδια χάλια με την εφαρμογή iCloud Drive του iOS 10 δηλαδή άχρηστη. Ας ελπίσουμε ότι θα την ενημερώσουν σε επόμενο Update. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι η υποστήριξη Drag n drop εντός της εφαρμογής. Αλλά ναι και στα υπόλοιπα δεν θα διαφωνήσω, στο μόνο που επιμένω εγώ είναι ότι το Split-Screen σε iPhone θα ήταν άχρηστο γιατί στις 4,7" τι split screen να κάνεις, το μόνο που λείπει όμως από θέμα Multitasking είναι το Picture in Picture που έχουν τα iPad και τα Mac για τα βίντεο. Κάτι που επίσης πρόσθεσαν είναι το να επεξεργαστείς μία Screenshot που τράβηξες αμέσως και να την μαρκάρεις, κόψεις κλπ (Κάτι παρόμοιο με αυτό των Huawei και Galaxy). Επίσης Record Screen στο Control Center και επέστρεψαν οι κλασσικές γραμμές του σήματος προ-iOS 7. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα