Neg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Κατεβάζεις έναν File Browser, σώζεις ό,τι αρχείο θες, και το στέλνεις/παίρνεις ασύρματα (Wi-Fi) στο/απ' το PC, χωρίς iTunes. Κοίταξε να δεις βασιζόμενοι στην εφαρμογή "Files" θα πρέπει 1) να προσφέρει η Apple μεταφορά με Wifi 2) μεταφορά με USB δίχως iTunes. Δεν ζήτησε κανείς πρόσβαση στο Root. Απλά στον φάκελο της εφαρμογής Files δίχως iTunes.
Hatsos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Σχετικά με το ποσοστό των OS καλά τα λέει η apple. Έχω android κινητό και το αγαπώ αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως η apple κάνει φοβερή δουλειά σε αυτό τον τομέα. Πραγματικά πιστεύω πως μας αδικούν στο android. Και δεν πιστεύω πως η custom rom είναι η σωστή λύση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πριν από ένα εξάμηνο είχα στην κατοχή μου ένα iPhone 6 με iOS 8. Ούτε καν 9 να φανταστείς... Μια χαρά reset έκανα χωρίς να υποχρεωθώ να αναβαθμίσω και το backup μου ήταν εκεί απείραχτο. Εαν άλλαξε κάτι μέσα σε διάστημα 6 μηνών δεν ξέρω. Αλλιώς αυτά που λες είναι ανακριβή. Από τη σελίδα της Apple: "Restore your iPhone, iPad, or iPod to factory settings A factory restore erases the information and settings on your iPhone, iPad, or iPod and installs the latest version of iOS or iPod software." https://support.apple.com/en-us/HT201252 Θυμάμαι ότι σε κάποια φάση χρειαζόμουν απαραιτήτως restore to factory settings (δε λειτουργούσε ένα iPad) και έψαχνα στο ίντερνετ να βρω τρόπο να το κάνω χωρίς αναβάθμιση και δεν υπήρχε. Ίσως αυτό έχει αλλάξει πλέον. Αλλά και πάλι δεν αλλάζει το γεγονός πως η Apple υποχρεώνει τους απλούς χρήστες, που δεν έχουν το χρόνο και τη διάθεση να ασχολούνται με πλάγιες μεθόδους, να αναβαθμίσουν.
Neg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Από τη σελίδα της Apple: "Restore your iPhone, iPad, or iPod to factory settings A factory restore erases the information and settings on your iPhone, iPad, or iPod and installs the latest version of iOS or iPod software." https://support.apple.com/en-us/HT201252 Θυμάμαι ότι σε κάποια φάση χρειαζόμουν απαραιτήτως restore to factory settings (δε λειτουργούσε ένα iPad) και έψαχνα στο ίντερνετ να βρω τρόπο να το κάνω χωρίς αναβάθμιση και δεν υπήρχε. Ίσως αυτό έχει αλλάξει πλέον. Αλλά και πάλι δεν αλλάζει το γεγονός πως η Apple υποχρεώνει τους απλούς χρήστες, που δεν έχουν το χρόνο και τη διάθεση να ασχολούνται με πλάγιες μεθόδους, να αναβαθμίσουν. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το iOS 11 είναι διαθέσιμο σε Mini 2. Θα την περάσω σε λίγο με την ελπίδα να μην σέρνεται όπως σέρνεται με το iOS 10, αλλά προηγείται το 6S μου.
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Σχετικά με το ποσοστό των OS καλά τα λέει η apple. Έχω android κινητό και το αγαπώ αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως η apple κάνει φοβερή δουλειά σε αυτό τον τομέα. Πραγματικά πιστεύω πως μας αδικούν στο android. Και δεν πιστεύω πως η custom rom είναι η σωστή λύση. Απλα το θεμα ειναι οτι παντα συγκρινουν Apple (iphone, ipad) με Android (200+++ συσκευες) και οχι με Google (Pixel, Nexus)
Neg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Απλα το θεμα ειναι οτι παντα συγκρινουν Apple (iphone, ipad) με Android (200+++ συσκευες) και οχι με Google (Pixel, Nexus) και το Pixel παίρνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της Google ενημερώσεις για μόνο 2 χρόνια. Εδώ δώσανε ενημέρωση για το iPad Mini 2 που είναι 4 χρονών. 1
Hatsos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Απλα το θεμα ειναι οτι παντα συγκρινουν Apple (iphone, ipad) με Android (200+++ συσκευες) και οχι με Google (Pixel, Nexus) Ναι γιατί δεν έχουν όλοι nexus, pixel. Εγώ δεν μιλάω απλά για google αλλά γενικά για το android σε όλα τα κινητά.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 ΥΓ: 1) Όχι, με το να κατεβάσεις την αναβάθμιση δεν υποχρεώνεσαι να την κάνεις κιόλας και εννοείται ότι μπορείς να τη σβήσεις για να μη σου τρώει χώρο τσάμπα. 2) Το αν εσύ πάτησες το κουμπί της αναβάθμισης κατά λάθος είναι... δικό σου θέμα. Η αναβάθμιση δεν έγινε αναγκαστικά. Επίσης πριν από αναβάθμιση θα πρέπει να βάλεις το 4ψήφιο pin του authentication για να την εγκρίνεις... Τώρα πως εσύ απλώς πάτησες κατά λάθος ok και έγινε.... δεν καταλαβαίνω. 1) Τη σβήνω συνεχώς και την ξανακατεβάζει. Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω και δεν μπορώ να κοιτάω κάθε μέρα μήπως την έχει ξανακατεβάσει. 2) Μάλιστα. Δηλαδή να μην χρησιμοποιώ το τηλέφωνο, γιατί υπάρχει περίπτωση όπως κατεβάζω το δάχτυλο να πεταχτεί ένα ύπουλο μήνυμα από το λειτουργικό και να μου το αχρηστεύσει. Η αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνεται έτσι με ένα πάτημα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μπορώ να απενεργοποιήσω τη διαδικασία με αυτό το μήνυμα που πετάγεται μέσα στη μέση της οθόνης. Δεν χρησιμοποιώ 4ψήφιο pin, παρά μόνο για την SIM (ξέρω, πάλι εγώ φταίω). Με το που πατάς Install Now κάνει αμέσως επανεκκίνηση.
Neg Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 1) Τη σβήνω συνεχώς και την ξανακατεβάζει. Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω και δεν μπορώ να κοιτάω κάθε μέρα μήπως την έχει ξανακατεβάσει. 2) Μάλιστα. Δηλαδή να μην χρησιμοποιώ το τηλέφωνο, γιατί υπάρχει περίπτωση όπως κατεβάζω το δάχτυλο να πεταχτεί ένα ύπουλο μήνυμα από το λειτουργικό και να μου το αχρηστεύσει. Η αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνεται έτσι με ένα πάτημα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μπορώ να απενεργοποιήσω τη διαδικασία με αυτό το μήνυμα που πετάγεται μέσα στη μέση της οθόνης. Δεν χρησιμοποιώ 4ψήφιο pin, παρά μόνο για την SIM (ξέρω, πάλι εγώ φταίω). Με το που πατάς Install Now κάνει αμέσως επανεκκίνηση. Σε αυτό δεν έχεις άδικο, μάλιστα ο μόνος τρόπος να απαλλαγείς από το παραπάνω είναι να εγκαταστήσεις το Beta Profile που δεν ψάχνει για καινούργιες εκδόσεις 1
foxgre Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ενα απλο τροπο ομως να μπορουμε να βαλουμε ενα pdf ή φωτο κτλ στη συσκευη και να το στειλουμε με mail δεν μας εδωσαν ακομη. Τόσο δυσκολο ειναι πια μεταφορα αρχειων απλά με το καλώδιο usb χωρις itunes???? Trollάρεις ; Δεν διάβασες μόλις ότι βάλανε εφαρμογή διαχείρισης αρχείων ;;; Έχεις δίκιο. Δεν το πρόσεξα. Νόμιζα ότι αναφέρεται μονάχα σε cloud κτλ.
D.Luffy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 1) Τη σβήνω συνεχώς και την ξανακατεβάζει. Δεν υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω και δεν μπορώ να κοιτάω κάθε μέρα μήπως την έχει ξανακατεβάσει. 2) Μάλιστα. Δηλαδή να μην χρησιμοποιώ το τηλέφωνο, γιατί υπάρχει περίπτωση όπως κατεβάζω το δάχτυλο να πεταχτεί ένα ύπουλο μήνυμα από το λειτουργικό και να μου το αχρηστεύσει. Η αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνεται έτσι με ένα πάτημα και αν αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μπορώ να απενεργοποιήσω τη διαδικασία με αυτό το μήνυμα που πετάγεται μέσα στη μέση της οθόνης. Δεν χρησιμοποιώ 4ψήφιο pin, παρά μόνο για την SIM (ξέρω, πάλι εγώ φταίω). Με το που πατάς Install Now κάνει αμέσως επανεκκίνηση. Ας μην υπερβάλλουμε, το ότι μπορεί να εμφανιστεί pop-up αναβάθμισης δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου. Επίσης και στα υπόλοιπα λειτουργικά υπάρχουν σχετικές ειδοποιήσεις/pop-ups για την τελευταία έκδοση του λειτουργικού. Δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό εδώ η Apple. Θα μπορούσε να ήταν πιο διακριτικό? Σίγουρα. Το να λέμε όμως ότι υποχρεώνεσαι είναι λίγο υπερβολικό. Τώρα σχετικά με το link του support που δίνεις, η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ iTunes για reset to factory. Έκανα τα πάντα μέσω της συσκευής και ναι, ενώ υπήρχε ειδοποίηση για την τελευταία έκδοση του iOS, δεν με ανάγκασε να την εγκαταστήσω. Εννοείται ότι ήμουν προσεκτικός κατά τη διάρκεια των prompts. Κρατάω το ενδεχόμενο να έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα αλλά είμαι επιφυλακτικός με όσους λένε ότι υποχρεώθηκαν να αναβαθμίσουν... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ας μην υπερβάλλουμε, το ότι μπορεί να εμφανιστεί pop-up αναβάθμισης δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου. Σημαίνει, όμως, ότι δεν φταίω εγώ που το πάτησα, όπως έγραψες. Απλά χρησιμοποιούσα το τηλέφωνό μου. Τίποτα παραπάνω. Δεν με απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιπες εταιρίες. Φαντάζομαι πάντως ότι θα μπορείς να απενεργοποιήσεις τις αναβαθμίσεις, όπως μπορούσες κάποτε και στο iOS (πριν αρκετά χρόνια) και ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ ότι δεν υπάρχει πια αυτή η επιλογή, είναι για να σε υποχρεώνουν να αναβαθμίζεις.
iPhoTe64 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο iOS για το iPad (και όχι μόνο). Δηλαδή καταργούν την 128 έκδοση και πας από 64 σε 256 κατευθείαν, GOOD! Με A10X και iOS 11 θα θερίζει και σε συνδυασμό Pencil η εμπειρία χρήσης ξεφεύγει πλέον σε άλλο επίπεδό. Με έκανε να γλυκοκοιτάζω το 12.9...!! . 1
Eragon1996 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Έλα ρε θα βάλουν τα δεδομένα στο μπροστά μετά από 10 χρόνια?? XD αρε apple Μόλις έφυγα τα άλλαξες χD
Ta3ideftis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι είναι καλό να σκεφτείτε λίγο την πλευρά των προγραμματιστών. Για να σε "πιέζει" η Apple ν'αναβαθμίσεις, σημαίνει ότι και οι ίδιοι οι developers "αναγκάζονται" ν'αναβαθμίζουν τις εφαρμογές τους με αποτέλεσμα, παλαιότερες εκδόσεις να μην λειτουργούν ή να σταματούν να υποστηρίζονται. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι το κινητό γίνεται πιο βαρύ, αλλά δουλεύει, όπως συνεχίζουν να δουλεύουν και οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες! Το ότι η Apple συνεχίζει και αναβαθμίζει το 4ετίας κινητό σου, θα 'πρεπε να την ευχαριστείς κιόλας, που τουλάχιστον υπάρχει αυτό το ρημάδι το support. Πληρώνεις 700άρες και το έχεις για 5ετία. Λίγα είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα