alimentas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πρεπει να ειναι απ τα χειροτερα ποδοσφαιρακια στην ιστορια του Gaming.Πρεπει να γυρισουμε σε εποχες This is football για να βρουμε κατι τοσο προβληματικο.
Platini_Athens Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Aς μου εξηγησει καποιος γκουρου του φιφα πως γινεται ενω εχω τον Ροναλντο και ξεχυνομαι με φτανει ο αντιπαλος με τον Βιτσελ (Βελγιο εθνικη) και με εκτοπιζει παιρνοντας μου την μπαλα στο χαλαρο. o Bελγος 67 acceleration 74 sprint για να μην ξεχνιομαστε...... ΑΡΑ ή κατι (το παιχνιδι δλδ) σου κανει downgrade την ομαδα σου ωστε να υστερεις ΑΡΑ μιλαμε πλεον για χαντικαπ και η ερωτηση ειναι ποιος και γιατι εχει το χαντικαπ με τη σεντρα ...ή οπως ειπα πιο πανω στο πισι οι περισσοτεροι κανουν χρηση τσιτοπρογραμματων. Απο το φιφα 11 που ασχολουμαι με το παιχνιδακι....ΔΕΝ εχει αλλαξει τπτ απολυτως. Κριμα.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ευτυχώς δεν είμαι μόνος. Βλέπω και στο pc δεν πάει πίσω το παιχνίδι.. Frustrations with FIFA 18 This year, the 4-3-3 is almost useless. Wingers constantly sit on the edge of the defensive line without ever coming back to the ball.I play with possession tactics that order them to come short and play the ball. However, like with the full backs, it appears the wings stick to their position and role regardless of whatever tactics you employ.I shouldn’t have to completely scrap using one of the most effective formations in the world because of positional issues in game.
ektelion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος έχει υπερβολικές προσδοκίες από κάτι που at the end of the day είναι απλά ένα ποδοσφαιράκι. Ποδοσφαιράκια παίζω από τα τέλη της δεκαετία του '80. Πάντα υπήρχαν κάποια exploits (τότε τα λέγαμε "κόλπα") που σου επέτρεπαν να εκμεταλλευτείς τις ελλείψεις της AI (τότε τη λέγαμε "κομπιούτερ"). Είτε μιλάμε για Kick Off και Sensible Soccer, είτε για PES και FIFA. Αν η λογική σου ταίριαζε με του παιχνιδιού, τότε είχες ένα κάποιο πλεονέκτημα, αλλά και πάλι, αν μπορούσες να προσαρμοστείς, απλά, ο καλύτερος νικούσε (σχεδόν) πάντα. Μέχρι το FIFA '12. Μετά μπήκαμε στη λογική των Seasons (και αργότερα του FUT), οπότε για εμένα χάθηκε η ουσία. Δεν θα αναφερθώ καν στις θεωρίες περί momentum, account boosting κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι η ΕΑ προσπάθησε με παταγώδη αποτυχία να εξομοιώσει α) την αντικειμενική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε δύο ομάδες και β) το randomness του ποδοσφαίρου. Όσο, όμως, άνοιξε η τεχνητή ψαλίδα, τόσο έκλεισε η πραγματική ψαλίδα, δηλαδή το skill. Ή, με άλλα λόγια, η διαφορά στην ικανότητα δύο παικτών πρέπει να είναι τεράστια πλέον, ώστε να εξαφαλιστεί το "ο καλύτερος κερδίζει". Ακόμη χειρότερα, όλοι εστιάζουν στα παρελκόμενα (κάρτες στο FUT, βαθμοί και divisions στο Seasons). Τρανή απόδειξη αυτού, ότι μέχρι 4-5 FIFA πριν, υπήρχε η επιλογή να διαλέγεις αντίπαλο με βάση το DNF (Did Not Finish) του. Ήταν ακόμη οι αγνές εποχές όπου το quit (rage και μη) θεωρούταν gaming ατόπημα (αν όχι έγκλημα). Πλέον, όμως, δεν υπάρχει καν τέτοια επιλογή, αφού το 99% όσων παίζουν FIFA κάνουν quit (ούτε καν rage) γιατί απλά δεν υπάρχει κανένα νόημα να παίζεις έναν χαμένο αγώνα, αφού δεν πρόκειται να πάρεις τους πολύτιμους βαθμούς που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις στην κατηγορία ή να ανέβεις ψηλότερα. Ε, αν αυτό δεν αποδεικνύει ότι το gameplay έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, τότε δεν ξέρω τι άλλο να πω. That said, το όλο πακέτο παραμένει εθιστικό, αλλιώς δεν θα καθόμασταν ούτε να χαλιόμαστε παίζοντας αυτό το πράγμα, αλλά ούτε και να γκρινιάζουμε μετά στα fora. Απλά, το παιχνίδι δεν είναι για όσους εκνευρίζονται, όταν χάνουν για λόγους που δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τις ενέργειές τους (και αυτές του αντιπάλου τους) στο παιχνίδι, αλλά με κάποιες random (και undefendable) αποφάσεις του παιχνιδιού. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από ektelion 5
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εννοούσα στο ότι δεν ανταποκρίνεται το παιχνίδι,αυτό και λέει στο quote,άσχετα με το σύστημα που παίζει αυτό.Και αυτό που έγραψα πριν. Έχω σταματήσει να βάζω defense/attack tactics και εντολές πάνω κάτω,γιατί τρελαίνεται η ομάδα. ναι στα φόρουμς γκρινιάζουν και για αυτά που λες,βρήκα ένα σορό παρόμοια ποστς.. παρά κουβέντα για τα bugs. Όπως είπα,δεν θέλω να εκνευρίζομαι..μιας και το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται και δεν παίζει όπως το θέλω (πέρσι δεν το είχα το θέμα αυτό)..και δεν με νοιάζει και να χάνω..και πέρσι έχανα,και παλιότερα έχανα και πάντα θα χάνω. Το θέμα είναι πως. 2
Platini_Athens Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ..και δεν με νοιάζει και να χάνω..και πέρσι έχανα,και παλιότερα έχανα και πάντα θα χάνω. Το θέμα είναι πως. AKΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ!!!! Εμεις παιζουμε πλεον ΛΙΓΟ κο οπ (απο το φιφα 17) και εγω προσωπικα εχω κοψει το πολυ gaming στα αλλα 2 modes δλδ seasons & fut. Καποιες παρατηρησεις απο αποψινα ματσς 2 vs 2. Σε ενα ματς νικαγαμε στο 26 2-0 και στο 28 3-0 οπου και κουιταραν οι αντιπαλοι μας. Στο σημειο αυτο να πω οτι δεν σεντραρουμε γενικα και επισης δεν κανουμε πολλα μακρινα σουτ. Καναμε μια συσκεψη μετα και ειπαμε οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ τοσο καλυτεροι...τσιτερς επισης δεν ειμαστε...ιδια ομαδα ιδιο formation κι ομως παιζοντας οπως παντα ΠΕΤΑΓΑΜΕ. Μηπως τελικα οι αλλοι δεν μπορουσαν να παιξουν ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ??? Επιμενουμε στην θεωρια μας περι κακου matchmaking και ευνοια λογω υψηλων ακαουντ. ....τις βραδυνες ωρες επισης παιζουν οι πιο ψαγμενοι παιχτες....στη συνεχεια μας εβγαλε κοντρα στις Τοτεναμ (με 10 παιχτες και νικησαν 3-1) και Λιβερπουλ οπου φαγαμε καλα!!!(πεσαμε και κατηγορια) Οταν μας βγαζει κοντρα σε τετοιες ομαδες (εμεις με Ρεαλ) ξερουμε θα γινει... Το παιχνιδι ειναι αστειο σε καποια ματς....ειναι τοσο γρηγορο και οι αντιπαλοι τοσο δυνατοι (body balance) και γρηγοροι...ευελικτοι επισης..... σχεδον αλανθαστοι σε ολα, πασες και σουτ. Οι αμυντικοι μας δεν κοβουν με βαλε....ε πως να νικησεις οεο;;;;;;;;;;;;;;;; υγ Να προσθεσω την κακη διαιτησια σε καποια ματς οπως επισης και το φαινομενο ανοιχτα ποδαρακια (που περναει η μπαλα απο κατω)
Edel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να πω και γω τη γνώμη παίζοντας ΦΙΦΑ φανατικά από το 10. όσοι έχετε παίξει προ θυμάστε που είχε την επιλογή που είχε να φτιάξεις τις διαθέσεις των ομάδων? Και βάζαμε όλοι κόκκινο, να ναι στα τοπ κέφια οι παίχτες. Ε αυτό πιστεύω ότι υπάρχει και στο ΦΙΦΑ χρόνια τώρα και γίνεται πριν από κάθε ματς αλλά καθορίζεται ράντομ από το παιχνίδι. Δε γίνεται με παίχτες να πιάνουν όλα τα 1-2, τρίπλες, σουτ τα πάντα, να βάζεις 5 γκολ και στο επόμενο καπάκι παιχνίδι οι ίδιοι παίχτες να μη μπορούν ν αλλάξουν πάσα. Το παιχνίδι έχει τη λειτουργία "διάθεσης" των Pro και δε μου βγαίνει αυτό το πράγμα από το μυαλό ο κόσμο να χαλάσει. 2
Platini_Athens Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Να πω και γω τη γνώμη παίζοντας ΦΙΦΑ φανατικά από το 10. όσοι έχετε παίξει προ θυμάστε που είχε την επιλογή που είχε να φτιάξεις τις διαθέσεις των ομάδων? Και βάζαμε όλοι κόκκινο, να ναι στα τοπ κέφια οι παίχτες. Ε αυτό πιστεύω ότι υπάρχει και στο ΦΙΦΑ χρόνια τώρα και γίνεται πριν από κάθε ματς αλλά καθορίζεται ράντομ από το παιχνίδι. Δε γίνεται με παίχτες να πιάνουν όλα τα 1-2, τρίπλες, σουτ τα πάντα, να βάζεις 5 γκολ και στο επόμενο καπάκι παιχνίδι οι ίδιοι παίχτες να μη μπορούν ν αλλάξουν πάσα. Το παιχνίδι έχει τη λειτουργία "διάθεσης" των Pro και δε μου βγαίνει αυτό το πράγμα από το μυαλό ο κόσμο να χαλάσει. Aυτο με τα βελακια ΥΠΑΡΧΕΙ στο κο οπ που παιζουμε....εχω στησει πολλες φορες αυτες τις μερες 11αδα με Μαρσελο κοκκινο βελακι προς τα κατω εγω και ξερω χε χε χε!!!! Στο φουτ ομως πχ δεν υπαρχει. Εκει βεβαια αμα παρεις παυση στο ημιχρονο μπορεις ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ παιχτης ΔΕΝ αποδιδει καλα και να τον αλλαξεις. Γι αυτο πρεπει να εχεις ουσιαστικα 2 11αδες απο την ιδια λιγκα.....μετα βεβαια αρχιζουν ολες αυτες οι θεωριες (εγω προσωπικα διαφωνω) με το χαμηλο rating στον παγκο και τους μπρονζε παιχτες το οποιο σου δινει την ευνοια του παιχνιδιου δλδ ευνοια στις μικρες ομαδες......
g6519 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 καλησπέρα κατά καιρους όταν παιζω στο seasons μου στελνει ο αντιπαλος μηνυματα τα οποια εμφανίζονται στην οθονη του υπολογιστη μου. ξερει κανεις με ποιον τροπο γινεται να το κανω και εγω?? ευχαριστω
ektelion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τον έχεις φίλο στο Origin; Γιατί κανονικά αν δεν τον έχεις νομίζω ότι δεν γίνεται. Μπορείς να στέλνεις ανά πάσα στιγμή μηνύματα σε φίλους σου στο Origin πατώντας Shift+F1 in game και ανοίγοντας τη friends list σου. 1
g6519 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 όχι δεν τον ειχα φιλο, αλλα μου εστελνε μηνυματα. οκ σε ευχαριστω φιλε μου
GIOVINCO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 εχει γινει χαμουλης στο reddit με το game, το οποιο ενω σε καποια πραγματα ειναι εκπληκτικο, σε καποια αλλα ειναι η χειροτερη εμπειρια εβερ. Ολοι ζητανε να επανελθει οπως ηταν στο demo
babis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ειχα να παιξω κανα 20ημερο(πριν το τελευταιο update) καταρχας ήμουν division6 κ τωρα εχω παει τρένο στο 4...το παιχνιδι εχει καλητερη ισοροπια για τα γουστα μου απο πριν κ δεν ληγουν τα παιχνίδια σε σκορ πολο... Giovinco τι ακριβώς γραφουν στο reddit;δεν μπορω να βρω κατι κραυγαλεο
liakos1910 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 FIFA 18 : Κίνημα παικτών κατά της EA (SWBFII 2.0) Καλησπέρα παίδες. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε πάρει πρέφα, αλλά εδώ και 3 ημέρες η κοινότητα του Reddit έχει ξεκινήσει ένα κίνημα με σκοπό την απολύτως αναγκαία βελτίωση του FIFA. Μέχρι στιγμής έχουν μαζέψει 30.000 υπογραφές, έχουν δημιουργηθεί άρθρα σε μερικά γνωστά news outlets και κανονίστηκε και συνέντευξη στο BBC με 2 από τα άτομα που παίξαν σημαντικό ρόλο στο κίνημα με την δημιουργία post, τα οποία εξηγούσαν αναλυτικά τα αντικειμενικά προβληματα του FIFA και το πόσο απαράδεκτο είναι να υπάρχουν. Δεδομένου πάντα του μεγέθους και του εισοδήματος του παιχνιδιού. Τα link στα εν λόγω post: Τα post που το ξεκίνησαν : https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7e4j20/fixfifa/ / https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7cultk/boycott_black_friday/ Επιπλέον post : https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7ejuov/lets_have_a_real_talk_about_fixfifa_heres_an_11/ Συνέντευξη με το BBC και follow up : https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7ejd13/been_asked_to_have_a_chat_with_the_bbc_after_my/ / https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/7f6fzk/just_a_little_update_fixfifa/ Εάν σας ενδιαφέρει να βοηθήσετε, το πρώτο link γράφει πως. Ένα Tweet, μια υπογραφή και μη αγοράζετε FIFA points (Έλληνες είμαστε αλλά λέμε τώρα χαχαχα). Εάν θέλετε να μάθετε παραπάνω, απλά δείτε τα κορυφαία post της τελευταίας εβδομάδας στο https://www.reddit.com/r/FIFA Σε περίπτωση που το postara σε λάθος σημείο, ζητώ συγνώμη αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο σημείο με θέμα τα Games. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα